Kuinka paljon tarvitset lainaa?

Lainavertailu: Credit24

Lainatuotteissa on merkittäviä eroja. Lainaa harkitessa on tärkeää vertailla huolellisesti eri lainantarjoajien lainasummia ja lainojen kuluja. Voit säästää satoja euroja ja vältyt yllättäviltä lisäkuluilta. Katso lisää lainavertailuja.

Todellinen vuosikorko Lainasumma ja -aika

Todellinen vuosikorko

Todellinen vuosikorko on tärkeää huomioida, kun verrataan lainatuotteita vähintään 12 kuukauden maksuajalla. Pienlainoihin asetettiin vuonna 2013 korkokatto, joka koskee kaikkia alle 2000 euron lainatuotteita. Lakia kuitenkin kierretään erilaisilla limiittituotteilla. Lisäksi lainantarjoajat ovat siirtyneet tarjoamaan suurempia lainoja, joihin korkokatto ei päde. Credigon lainatuotteet noudattavat säädettyä korkokattoa ja näin ollen lainojen todellinen vuosikorko on aina alle 50,5 prosenttia.

Alla olevasta taulukosta voit vertailla Credigon ja Credit24:n todellista vuosikorkoa 2000 euron lainasummalla ja 24 kuukauden laina-ajalla.

Lainantarjoaja Todellinen vuosikorko
Credigo 46,69 %
Credit24 49,85–153,63 %

Lainasumma ja -aika

Credigolta voit hakea lainaa 6–60 kuukauden maksuajalla lainasummasta riippuen. Lainaa voi halutessaan maksaa takaisin myös sovittua aikataulua nopeammin ilman lisäkustannuksia.
 • Credigolta saat lainaa pitkällä laina-ajalla
Lainanantaja Laina-aika Lainasumma
Credigo 6–60 kk 100–2500 €
Credit24 3–36 kk 100–4000 €

Lainojen maksu tilille

Credigo palvelee asiakkaitaan sähköpostitse, puhelimitse ja nettisivuillaan chat-palvelun kautta. Asiakaspalvelijamme auttavat kaikissa lainaan liittyvissä asioissa. Asiakaspalvelun aukioloaikoina Credigo maksaa rahat tilille 10 minuutissa.

Credigon asiakaspalvelun aukioloajat:
Arkisin kello 9.00–20.00
Lauantaisin kello 10.00–18.00
Sunnuntaisin suljettu

Credit24:n asiakaspalvelun aukioloajat:
Joka päivä kello 8.00–22.00

Tietoa Credit24:stä

Credit24-lainapalvelun takana on IPF Digital Finland Oy, joka on yksityishenkilöille myönnettäviin pikalainoihin keskittynyt rahoitusyhtiö. Se on osa Lontoon pörssiin listattua International Personal Finance plc -konsernia. Konsernin palveluksessa työskentelee arviolta 7000 ihmistä, ja sillä on toimintaa 13 maassa.

Credit 24:n palvelut

Suomessa Credit24 tarjoaa jatkuvaa limiittiluottoa 100–4000 euron luottorajalla. Limiittiluotto maksetaan takaisin 3–36 kuukauden kuluessa. Credit24:n limiittiluotossa kuluja kertyy nostetusta luotosta, korosta ja nostopalkkiosta. Lisäksi yhtiö perii maksuja mm. eräpäivän valitsemisesta sekä saldotodistuksista. 

Credit24:n lainaehdot

 • Lainanhakijan on oltava vähintään 19-vuotias.
 • Hakijalla on oltava suomalainen matkapuhelinliittymä.
 • Hakijan tulee täyttää Suomen kansalaisen kriteerit.
 • Hakijalla on oltava osoite ja pankkitili Suomessa.
 • Hakijan tulee olla luottokelpoinen.
Credit24 logo
Credigo logo

Tietoa Credigosta

Credigo on Northmill Oy:n lainatuote. Yritys aloitti toimintansa Ruotsissa vuonna 2006 ja on palvellut yli 400 000 asiakasta Pohjoismaissa. Suomessa Credigo aloitti toimintansa vuonna 2015.

Credigon teettämän asiakaskyselyn perusteella 88,8 prosenttia asiakkaistamme suosittelisi lainapalvelua ystävälleen. Lue lisää Credigosta. Credigon tarjoama kulutusluotto on aina selkeästi ja yksinkertaisesti hinnoiteltu, eikä lainoissamme ole lainkaan piilokuluja. Maksat lainasta vain korkoa ja lyhennyksiä kuukausittain. 

Credigon lainaehdot

 • Lainanhakijan tulee olla vähintään 20-vuotias.
 • Hakijalla on oltava matkapuhelinliittymä.
 • Lainanhakijalla on oltava oma sähköpostiosoite.
 • Lainanhakija tarvitsee henkilökohtaisen suomalaisen pankkitilin.
 • Hakijan on oltava luottokelpoinen.
Kaikki tiedot on kerätty yritysten verkkosivuilta 4.12.2018.

Käsittelemme hakemustanne.
Odottakaa hetki...