Kuinka paljon tarvitset lainaa?

Lainavertailu: Ferratum

Olipa lainantarpeesi pieni tai suuri, lainan vertailu kannattaa aina tehdä huolellisesti. Näin voit säästää jopa satoja euroja lainasi kustannuksissa, etkä kohtaa odottamattomia kuluja laina-aikana. Katso lisää lainavertailuja.

Todellinen vuosikorko Lainasumma ja -aika Kustannukset

Todellinen vuosikorko on vertailun avainluku

Todellinen vuosikorko on tärkeä huomioida, kun vertaat lainoja vähintään 12 kuukauden maksuajalla. Vuonna 2013 asetettiin pienlainojen korkokatto, joka koskee kaikkia alle 2000 euron lainoja, mutta lakia kierretään monesti erilaisilla luottotilituotteilla. Credigon todellinen vuosikorko on lainmukaisesti aina alle 50,5 prosenttia.

Alta olevasta taulukosta voit vertailla Ferratumin ja Credgon todellista vuosikorkoa 2000 euron lainasummalla ja 12 kuukauden maksuajalla.

Lainanantaja Todellinen vuosikorko
Credigo
46,69 %
Ferratum 216,20 %

Huomioi lainasumma ja -aika

Credigolta voit hakea lainaa 6–60 kuukauden maksuajalla – riippuen lainasummasta. Voit maksaa lainan pois myös sovittua maksuaikataulua nopeammin ilman erillisiä lisäkustannuksia. Credigon lainan todellinen vuosikorko on aina korkeintaan 50,5 prosenttia.

Ferratumin tarjoama Prime-laina on määräaikainen kertalaina, jota voi hakea 3 000–20 000 euroa. Se pitää maksaa takaisin kuukausierissä vähintään vuoden ja enintään kymmenen vuoden sisällä. Prime-luoton kohdalla todellinen vuosikorko on 71,33 prosenttia. Lisäksi Prime-lainasta on maksettava 149 euron avauspalkkio.

Ferratumin Joustava-luotto on limiittituote 2000 euron luottorajalla. Yhtiö perii 7,5 prosentin nostopalkkiota. Ferratumin Joustava-luottoa on lyhennettävä kuukausittain vähintään kymmenen prosenttia lainasaldon summasta. Vähimmäislyhennys Ferratumin limiittiluotossa on kuitenkin sata euroa per kuukausi. Ferratumin joustoluoton todellinen vuosikorko on 216,2 prosenttia.

 • Credigolta saat pienetkin lainat pitkällä laina-ajalla.
 • Hinnoittelumme on selkeää ja ymmärrettävää.
 • Credigon todellinen vuosikorko on lähes 2–4 kertaa pienempi kuin Ferratumin.

Muut kustannukset

Credigo on erittäin selkeästi hinnoiteltu lainapalvelu. Tiedät aina ennen lainahakemuksen lähettämistä, mitä lainasi todellisuudessa kustantaa. Lainoissa ei ole nostokuluja, tilinhoitomaksuja, avausmaksuja tai muita piilokuluja.
 • Credigolla ei ole nostokuluja.
Lainanantaja Nostokulut
Credigo
0,0 %
Ferratum 7,5 %

Lainojen maksu tilille

Credigo palvelee asiakkaita sähköpostitse, puhelimitse ja chat-palvelun kautta verkkosivuillaan. Credigon laina maksetaan tilille 10 minuutissa asiakaspalvelun aukioloaikoina.

Credigo:
Arkisin kello 9.00–20.00
Lauantaisin kello 10.00–18.00
Sunnuntaisin suljettu

Ferratum:
Joka päivä 7.00–23.00

Tietoa Ferratumista

Ferratum Group aloitti toimintansa Suomessa vuonna 2005. Siitä lähtien yritys on kasvattanut toimintaansa tasaisesti ja toimii nykyisin 25 maassa. Ferratum on palvellut toista miljoonaa asiakasta. Ferratumilla on tuotteita yksityishenkilöille 20 000 euroon sakka ja yritykselle 250 000 euroon saakka.

Ferratumin palvelut

Suomessa Ferratum tarjoaa useita lainatuotteita kuluttajille ja yrityksille. Ferratum tarjoaa kuluttajille kahta eri lainatuotetta, jotka ovat Ferratum Joustava ja Ferratum Prime. Ferratum Prime on uusille kertaluontoinen 3 000–20 000 euron kulutusluotto, jolle myönnetään maksuaikaa korkeintaan kymmenen vuotta. Ferratum Joustava on joustoluotto, jolla asiakas saa käyttöönsä 2000 euron luottorajan. Yhtiön yrityslainat yltävät jopa 250 000 euroon saakka.

Ferratumin lainaehdot

 • Hakijan on oltava vähintään 20-vuotias.
 • Hakijalla on oltava matkapuhelinliittymä.
 • Hakijalla on oltava oma sähköposti.
 • Hakijalla on oltava henkilökohtainen pankkitili.
 • Luottotietojen pitää olla kunnossa. 
Ferratum logo
Credigo logo

Tietoa Credigosta

Credigo on osa Northmill-yhtiöitä ja aloittanut toimintansa Ruotsissa vuonna 2006. Siitä lähtien Credigolla on ollut reilut 400 000 asiakasta Pohjoismaissa. Suomessa Credigo aloitti toimintansa vuonna 2015.

Credigon tekemän mielipidekyselyn perusteella 88,8 prosenttia asiakkaistamme suosittelisi Credigoa ystävälleen. Lue lisää lainapalvelusta.

Credigon lainaehdot

 • Hakijan on oltava vähintään 20-vuotias.
 • Hakijalla on oltava matkapuhelinliittymä.
 • Hakijalla on oltava oma sähköpostiosoite.
 • Hakijalla on oltava henkilökohtainen pankkitili Suomessa.
 • Luottotietojen on oltava kunnossa.
Kaikki tiedot on kerätty yritysten verkkosivuilta 4.12.2018.

Käsittelemme hakemustanne.
Odottakaa hetki...