Kuinka paljon tarvitset lainaa?

Ferratum lainavertailu

Olipa lainan tarpeesi pieni tai suuri, lainan vertailu kannattaa aina tehdä huolellisesti. Näin voit säästää jopa satoja euroja lainakustannuksissa, etkä kohtaa yllättäviä kuluja laina-aikana. Katso lisää lainavertailuja.
Todellinen vuosikorko Lainasumma ja -aika Kustannukset

Todellinen vuosikorko

Todellinen vuosikorko ja sen laskeminen on tärkeä huomioida, kun vertaat lainoja vähintään 12 kuukauden maksuajalla. Vuonna 2013 asetettiin pienlainojen korkokatto, joka koskee kaikkia alle 2000€ lainoja, mutta lakia kierretään monesti erillaisilla luottotilituotteilla. Credigon todellinen vuosikorko on lainmukaisesti aina alle 50,5%.

Alta olevasta taulukosta voit vertailla Ferratumin ja Credgon todellista vuosikorkoa 2000€ lainasummalle 12 kuukauden maksuajalla.

Lainanantaja Todellinen vuosikorko
Credigo
46,69%
Ferratum 216,20%

Lainasumma ja -aika

Credigolta voit hakea lainaa 6-60 kuukauden maksuajalla, riippuen lainasummasta. Lainan saa maksaa myös sovittua maksuaikataulua nopeammin, ilman erillisiä lisäkustannuksia.
 • Credigolta saat pienetkin lainat pitkällä laina-ajalla
Lainanantaja Laina-aika Lainasumma
Credigo 6-60 kk 100-2500 €
Ferratum 3-57 kk 50-2000 €

Muut kustannukset

Credigo on erittäin selkeästi hinnoiteltu lainapalvelu. Tiedät aina ennen lainahakemuksen lähettämistä, mitä lainasi todellisuudessa kustantaa. Lainoissa ei ole nostokuluja, tilinhoitomaksuja, avausmaksuja tai muita piilokuluja.
 • Credigolla ei ole nostokuluja
Lainanantaja Nostokulut
Credigo
0,0%
Ferratum 7,5%

Lainojen maksu tilille

Credigo palvelee asiakkaita sähköpostitse, puhelimitse ja chatissa. Credigon laina maksetaan tilille 10 minuutissa asiakaspalvelun aukioloaikoina.

Credigo:
Ma-Pe: 09-20, La: 10-18

Ferratum:
Ma-Su: 07-23

Tietoa Ferratumista

Ferratum Group aloitti toimintansa Suomessa vuonna 2005. Tästä alkaen yritys on kasvattanut toimintaansa tasaisesti ja toimii nykyisin 23 maassa ja on palvellut yli 1.2 miljoonaa asiakasta. Yrityksellä on arviolta yli 500 työntekijää kansainvälisesti.

Palvelut

Suomessa Ferratum tarjoaa useita lainatuotteita kuluttajille ja yrityksille. Ferratum tarjoaa kuluttajille kahta eri lainatuotetta: Ferratum Koroton ja Ferratum Joustava. Ferratum Koroton on uusille asiakkaille tarjottava 50€ - 300€ pikavippi 30 päivän maksuajalla. Ferratum Joustava on joustoluotto, jolla asiakas saa käyttöönsä 2000€ luottorajan. Yhtiön yrityslainat ylttävät jopa 100 000€ asti.

Lainaehdot

 • Vähintään 20 vuotias
 • Matkapuhelinliittymä
 • Oma sähköposti
 • Henkilökohtainen pankkitili
 • Luottokelpoinen
Ferratum logo
Credigo logo

Tietoa Credigosta

Credigo on osa Northmill yhtiöitä ja aloittanut toimintansa Ruotsissa vuonna 2006 ja on palvellut yli 150 000 asiakasta Pohjoismaissa. Suomessa Credigo aloitti toimintansa vuonna 2015.

Credigon vuoden 2017 mielipidekyselyn perusteella 88,8 % asiakkaistamme suosittelisi Credigoa ystävälleen. Lue lisää lainapalvelusta.

Lainaehdot

 • Vähintään 20 vuotias
 • Matkapuhelinliittymä
 • Oma sähköposti
 • Henkilökohtainen pankkitili
 • Luottokelpoinen
Kaikki tiedot on kerätty yritysten verkkosivuilta 1.12.2016.

Käsittelemme hakemustanne.
Odottakaa hetki...