Kuinka paljon tarvitset lainaa?

Lainaa heti tilille

Kohtasitko yllättäviä menoja tai haluaisitko toteuttaa pitkään haaveilemasi lomamatkan? Hae lainaa heti, niin saat rahoitusta yllättäviin kuluihin ja suurempiin investointeihin. Voit hakea Credigolta lainaa heti tilille 500–5000 euroa. Tarjoamme selkeät ja reilut lainaehdot.

Lainaa heti?

Credigolta lainaa heti tilille helposti

Lainaa heti tilille – hakemus vie vain hetken

  

Tarvitsetko lisärahoitusta arkeen tai juhlaan? Credigon lainalla mahdollistat itsellesi tarpeelliset hankinnat ja joustavan budjetin esimerkiksi juhlien järjestämiseen. Hae lainaa heti, niin saat rahat tilillesi hetkessä. Lainahakemuksemme on helppo, nopea ja kätevä täyttää. Saat lainapäätöksen saman tien ja lainaa heti tilille, mikäki hakemuksesi menee läpi. Maksamme rahat nimittäin kymmenen minuutin sisällä hyväksytystä lainahakemuksesta.

Voit saada lainaa heti tilille, kun täytät sivuillamme lainahakemuksen. Se käy helposti ja vie vain parin minuutin verran. Haluamme tietää muutaman asian sinusta ennen kuin myönnämme lainaa heti tilille. Hakemasi lainasumman ja maksuajan lisäksi tarvitsemme tietoja tuloista ja menoistasi sekä sähköisen varmennuksen henkilöllisyydestäsi. Käsittelemme hakemuksesi heti, kun se saapuu. Jos teet hakemuksen lainapalvelumme ollessa kiinni, käsittelemme sen seuraavana aukiolopäivänä.

Miten voi saada lainaa heti tilille? – Näin teet hakemuksen

  

Credigon lainahakemuksen tekeminen on nopea ja helppo prosessi. Lainahakemuksessa olevat tiedot täytettyäsi sinun tulee tunnistautua joko pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Kummatkin tunnistautumiskeinot ovat yleisesti tunnettuja ja monessa palvelussa käytössä olevia tunnistautumiskeinoja, joiden käyttäminen on turvallista.

Näin haet lainaa heti tilille:

 • Täytä lainahakemus.
 • Tunnistaudu palvelussamme.
 • Saat lainapäätöksen saman tien.
 • Rahat maksetaan tilillesi hetkessä.

Tunnistautumisen jälkeen saat meiltä alustavan lainapäätöksen saman tien ja maksamme lainan tilillesi hetkessä. Jos jätit lainahakemuksesi palvelumme ollessa avoinna, voit saada lainaa heti tilille, sillä käsittelemme saapuneet hakemukset heti, kun ne saavuttavat meidät. Muussa tapauksessa hakemuksesi käsitellään heti, kun lainapalvelumme on jälleen avoinna.

Credigolta lainaa tilille nopeasti

Credigo tarjoaa vakuudettomat lainat kätevästi netissä

Hae Credigolta lainaa heti tilille – saat meiltä lainapäätöksen saman tien ja helpotusta yllättäen ilmenneeseen rahantarpeeseen. Saat rahat tilillesi parhaimmillaan minuuteissa.

Voit hakea 500–5000 euroa lainaa heti tilille helposti.

Mitä saat Credigolta?

 • Lainapäätös heti
 • Rahat tilille jopa minuuteissa
 • Korko 19,95 %
 • Todellinen vuosikorko korkeintaan 29,35 %

Lainaa heti – miten nopeasti saan rahat?

  

Lupaamme, että saat rahat niin pian kuin lainapalvelumme ehtii käsitellä lainahakemuksesi. On käytännössä mahdollista saada lainaa heti tilille, mikäli sinulla on pankkitili suurimmissa suomalaisissa pankeissa. Käsittelemme lainahakemuksesi jopa minuuteissa ja siirrämme rahat saman tien sinulle, kun hakemuksesi on mennyt läpi. Olemme ylpeitä nopeasta ja sujuvasta palvelustamme, ja haluamme aina palvella asiakkaitamme mahdollisimman nopeasti, jotta he saisivat lainaa heti tilille niin halutessaan.

Haluamme maksaa lainaa heti tilille, sillä tiedämme, että asiakkaamme hakevat nopeaa rahoitusta äkillisiin tilanteisiin. Huolimatta nopeasta lainaprosessistamme teemme tarkkaa työtä luottopäätösten kanssa, sillä haluamme varmistua siitä, että laina-aikasi sujuu meillä mutkattomasti. Osana vastuullista luotonantoa, haluamme olla aina varmoja siitä, että lainamme eivät aiheuta sinulle maksuongelmia.

Credigolta lainaa unelmien toteuttamiseen

Miksi hakea lainaa heti juuri Credigolta?

  

Kun haet lainaa heti Credigolta, saat varmasti nopeaa palvelua ja ystävällisen vastaanoton asiakaspalvelultamme. Teemme jatkuvasti kehitystyötä tuotteidemme ja palvelumme suhteen ja haluamme olla paras mahdollinen lainapalvelu juuri sinulle. Olemme ehdottomasti sitä mieltä, että sinunkin kannattaa hakea lainaa heti meidän kauttamme, ja listasimme muutamia perusteluita tukemaan ajatustamme.

Ota lainaa heti Credigolta – mutta miksi?

 • Selkeät hinnat: Osana vastuullista luotonantoa Credigon hinnat on ilmoitettu selkeästi. Maksat meille lainastasi korkokuluja ja tilinhoitomaksua – et mitään muuta. Tiedät aina, mistä maksat hakiessasi Credigo-lainaa. Myös asiakaspalvelumme neuvoo sinua maksutta lainaasi liittyvissä asioissa. Hae lainaa heti Credigolta ja saat selkeästi hinnoitellun kulutusluoton.
 • Vastuullisuus: Me credigolaiset teemme aina parhaamme edistääksemme asiakkaidemme taloudellista tasapainoa. Noudatamme toiminnassamme vastuullisuutta ja sen vuoksi olemme mukana ehkäisemässä muun muassa ylivelkaantumista sekä sitoutuneet estämään rahanpesua. Meillä on Aluehallintoviraston myöntämä lupa myöntää Suomessa lainoja, ja luvan saaminen edellyttää sitoutumista hyvään luotonantotapaan.
 • Helppous: Hae lainaa heti, se käy käden käänteessä helpolla nettilomakkeella, johon saat vastauksen saman tien. Hakemuksessa kysytään muutamia kysymyksiä taloudellisesta tilanteestasi sekä tietysti siitä, kuinka paljon haluat saada lainaa ja minkä pituisen maksuajan tarvitset. Sinun pitää myös tunnistautua hakemusta tehdessäsi joko mobiilivarmenteella tai nettipankkitunnuksilla. Asiakaskyselyymme vastanneista 94 prosenttia ilmoitti, että heidän mielestään oli helppo hakea lainaa heti tilille.
 • Ystävällinen palvelu: Kun haet meiltä lainaa heti tilille, saat kaikissa lainaasi liittyvissä asioissa ystävällistä ja taidokasta palvelua. Asiakaskyselyssämme yli 90 prosenttia vastaajista kertoi olevansa tyytyväisiä asiakaspalvelijoidemme palveluasenteeseen ja asiakaspalvelutilanteissa saamiinsa vastauksiin. Hae lainaa heti meiltä ja lupaamme palvella sinua asiantuntevasti aina, kun tarvitset apua. Voit olla meihin yhteydessä chatin, sähköpostin tai puhelimen välityksellä ilmaiseksi.

Hae lainaa heti, maksa takaisin myöhemmin

  

Kun otat Credigolta lainaa heti tilille, myönnämme sinulle maksuaikaa 2–10 vuotta. Hakiessasi lainaa heti tilille, sinun tulee miettiä, kuinka pitkän takaisinmaksuajan haluat ja tarvitset lainallesi. Vaihtoehtojen puntaroinnissa on tärkeää ottaa huomioon oma taloudellinen tilanne.

Pitkän takaisinmaksuajan ansiosta myös pienituloinen uskaltaa ottaa lainaa heti tilille, sillä takaisinmaksu jakaantuu pidemmälle aikavälille ja lainaerät ovat sen ansiosta pienempiä. Näin ollen lainan takaisinmaksu on suhteellisen helppo sovittaa omaan henkilökohtaiseen taloustilanteeseen ilman, että menojen ja tulojen suhde merkittävästi heilahtaa.

Lyhyempi maksuaika tarkoittaa sitä, että lainasi kulut jäävät pienemmäksi kuin pidemmällä maksuajalla, mutta sinun tulee suorittaa takaisinmaksu suuremmissa erissä joka kuukausi. Näin ollen lainaa heti tilille ottaessasi joudut pohtimaan sitä, millainen oma takaisinmaksukykysi on.

Ennen kuin otat lainaa heti tilille, on sinun syytä tarkastella oman taloutesi tilannetta realististen lasien läpi. Kartoita kaikki tulosi ja menosi kuukausitasolla ja pohdi, sopiiko sinun tilanteeseesi laina, jota pitää lyhentää jopa vuosia. Kulutusluotto on sitoumus, joka on pystyttävä pitämään, jotta välttyy esimerkiksi maksuhäiriömerkinnöiltä.

Kun ottaa lainaa heti tilille, kyse on vakuudettomista kulutusluotoista, joiden saaminen on helppoa ja nopeaa, koska vakuuksien tai henkilötakauksen hankkiminen ei vie pitkää aikaa. Toisaalta kääntöpuolena on kuitenkin se, että mikäli lainanmaksusta ei selviä ajallaan ja laina siirtyy perintään, asiakkaalle syntyy maksuhäiriömerkintä. Luottotietojen menettäminen vaikeuttaa elämää merkittävällä tavalla, sillä esimerkiksi vuokra-asunnon tai puhelinliittymän saaminen voivat estyä merkinnän vuoksi. Sen takia onkin ensiarvoisen tärkeää harkita ennen kuin lähtee hakemaan lainaa heti tilille, ja punnitsee, onko kulutusluotto itselle sopiva sitoumus.

Lainarahalla voi tehdä vaikka mitä

Kuinka paljon voin saada lainaa heti tilille?

  

Credigo myöntää lainaa heti tilille 500–5000 euroa selkeillä lainaehdoilla ja reilulla maksuajalla. Möynnämme lainoillemme 2–10 vuoden maksuajan, ja maksamme rahat välittömästi käsiteltyämme lainahakemuksesi, mikäli hakemus menee läpi. Lisäksi lainaehtomme ovat sillä tavalla joustavat, että voit koska tahansa maksaa lainasi loppuerän takaisin kerralla, eikä sinun ole pakko odottaa lainasopimuksesi päättymistä, että lainasi tulee maksettua takaisin.

Saat meiltä siis lainaa heti tilille ja vaikutat itse siihen, kuinka nopeasti maksat rahat takaisin. Emme kysele rahojen käyttötarkoitusta, mutta haluamme aina varmistua siitä, että pystyt maksamaan lainasi, jotta sinulle ei synny maksuvaikeuksia tai velkaongelmia lainaamisen vuoksi. Mikäli et saa lainaa heti hakemallasi summalla ja maksuajalla, voit tehdä uuden hakemuksen pienemmällä summalla tai pidemmällä takaisinmaksuajalla. Ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa sinua tarvittaessa, kun haluat saada lainaa heti tilille.

Kun haet lainaa heti tilille, ja mietit itsellesi sopivaa lainasummaa, mielessäsi on varmasti jonkin tietty hankinta tai ostos. Suosittelemme sinua ottamaan aina riittävän ison summan kerralla, jotta et joutuisi hakemaan liian pienen lainan lisäksi muuta lainaa tai ottamaan uutta Credigo-lainaa heti edellisen maksettuasi. Näin säästyt turhien korkokulujen maksamiselta, kun haet lainaa heti oikean suuruisella summalla.

Sinun ei kannata myöskään hakea liian suurta summaa, sillä tällöin joudut maksamaan korkokuluja suuremmasta ja mahdollisesti tarpeettoman suuresta lainasummasta. Mieti ensin itsellesi sopiva summa ja hae vasta sen jälkeen lainaa heti tilille, niin optimoit lainakokemuksesi onnistumisen.

Mitä laina Credigolta maksaa?

Mitä kulutusluotto Credigolta maksaa?

Lainaesimerkkejä – rahat tilille nopeasti

  

Hinnoittelumme on tehty selkeäksi, jotta voisit huoletta ottaa lainaa heti, ilman että joudut miettimään esimerkiksi palvelumaksuja tai tilinhoitokuluja. Maksat lainastasi vain korkokuluja. Lupaamme, että lainasi korko on aina 19,95 prosenttia. Credigo-luottojen todellinen vuosikorko vaihtelee 25,44 ja 29,35 prosentin välillä. 

Kokeile etusivumme lainalaskurilla, kuinka paljon lainan kustannukset eri summilla ja maksuajoilla ovat. Ilmoitamme aina selkeästi lainamme kustannukset: koron, todellisen vuosikoron, kuukausimaksut ja tilinhoitokulut. Tarkoituksenamme on viestiä hinnoistamme niin yksinkertaisella tavalla kuin mahdollista, jotta tietäisit aina, mistä maksat ottaessasi lainaa Credigolta. 

Lainalaskuri

Kenelle myönnetään Credigolta lainaa heti tilille?

  

Jotta voisit saada lainaa heti tilille Credigon kautta, sinun tulee täyttää seuraavat ehdot:

 • Olet vähintään 20-vuotias
 • Luottotietosi ovat kunnossa

Teemme kaikille lainaa hakeville asiakkaillemme henkilökohtaisen luottoarvion ennen kuin hyväksymme lainahakemuksen ja myönnämme lainaa heti tilille. Luottoarviossa katsomme läpi tulojen ja menojen tasapainon, jotta voimme varmistua siitä, että pystyt maksamaan lainasi takaisin ilman ongelmia. Haluamme tukea asiakkaidemme tasapainoista taloudenpitoa, minkä vuoksi emme koskaan myönnä lainaa heti tilille ilman luottotietoja.

Luottotietojen menettäminen kertoo meille viestin siitä, että henkilö ei aiemmin ole pystynyt hoitamaan esimerkiksi kulutusluoton maksua sovitulla tavalla, emmekä halua syventää velkakierreongelmia. Meille on myös tärkeää, että asiakkaat, jotka ottavat meiltä lainaa heti, pystyvät maksamaan lainasumman takaisin. Sen vuoksi kiinnitämme aina huomiota siihen, että ottaessasi lainaa meiltä, pystyt myös maksamaan sen takaisin ja vältät velkaantumista. 

Lainarahalla aurinkoon

Lainaa heti tilille – mutta miksi ihmiset lainaavat?

  

Monet meistä kohtaavat elämässään tilanteita, joissa lisärahoitus tulee äkillisesti tarpeen. Kun rahaa tarvitsee nopeasti, vaihtoehtona voi olla ottaa lainaa heti tilille, jotta pystyy kattamaan yllättävät kulut tai suuremman hankinnan, jonka ostamiseksi ei ehdi säästää rahaa. Säästäminenkin on tärkeää tasapainoisen taloudenpidon kannalta, mutta kulutusluotto mahdollistaa hankinnan tekemisen niin, että sen voi maksaa jälkikäteen takaisin. Millaisia syitä ihmisillä on, kun he hakevat lainaa heti tilille?

Hyvin usein kyse on tiukan taloustilanteen helpottamisesta. Tietyt arkiset asiat, kuten ruokakulut, on pystyttävä maksamaan, vaikka rahat olisivat kortilla. Silloin kyseeseen voi tulla kulutusluotto, jonka avulla hankintoja pystyy tekemään jo ennen kuin niihin on rahaa. Laina maksetaan tietysti jälkikäteen takaisin, kun oma rahatilanne helpottaa. Credigon pienet kuukausierät mahdollistavat sen, että pienituloinenkin voi ottaa lainaa, sillä kaikkea ei tarvitse maksaa kerralla takaisin vaan lyhennykset tapahtuvat pienissä erissä.

Myönnämme lainaa kaikenlaisiin tarkoituksiin:

 • Varaa viimeinkin unelmalomasi!
 • Kata yllättäviä terveydenhoitokuluja.
 • Remontoi ja sisusta asuntoasi.
 • Hanki uusi kodinkone vanhan tai rikkoutuneen tilalle.

Asiakkaamme ovat antamissaan palautteissa kertoneet, että he tekevät lainarahalla suurempia investointeja ja kattavat hyvinkin arkisia kuluja, kuten lääke- ja lääkärikuluja. Muita syitä voivat olla esimerkiksi juhlien järjestäminen, matkustaminen ja kodin remontointi. Huomaa kuitenkin, että kun haet meiltä lainaa, emme koskaan kysy rahojen käyttötarkoitusta. Saat itse päättää, miten lainaamasi varat käytät, eikä se ole lainapäätökseen vaikuttava tekijä.

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin

Miksi maksaa liikaa?

Ota lainaa heti, mutta vertaile ensin

  

Toisinaan rahantarve tulee todella yllättäen ja tarvitset lainaa heti. Suosittelemme kuitenkin, että teet pientä vertailua ennen kuin täytät lainahakemuksen, jotta voit varmistua siitä, että saat itsellesi sopivimmat lainaehdot, takaisinmaksuajan ja lainasumman. 

Credigo myöntää lainaa heti tilille ja maksaa rahat nopeasti. Tarjoamme selkeät ja ymmärrettävät lainaehdot, sillä maksat lainastamme pelkästään korkokuluja ja tilinhoitomaksua. Credigolla nostat lainaa heti tilille ilmaiseksi ja teet muutoksia helposti ystävällisen ja taitavan asiakaspalvelumme kautta – maksutta tietenkin.

Palvelumme on juuri niin helppo, kätevä ja selkeä kuin lupaamme ja annamme ymmärtää. Tiedät aina, mistä maksat ottaessasi lainaa Credigolta. Haluamme sinun tietävän, että autamme sinua aina lainaasi liittyvissä asioissa, emmekä peri siitä palvelumaksua. 

Kartoita talouttasi ennen kuin haet lainaa

  

Kannustamme asiakkaitamme kartoittamaan omaa taloudellista tilannettaan ennen kuin he hakevat lainaa heti tilille, jotta lainakokemus olisi mahdollisimman hyvä. Ennen lainahakemuksen tekemistä on hyvä ottaa katsaus omiin tuloihin ja menoihin ja pohtia sitä, miten sisällyttää lainan takaisinmaksun omaan budjettiinsa. Laske siis yhteen tulosi ja menosi ja pohdi sitä, pystytkö maksamaan takaisin ottamasi kulutusluoton ilman, että se käy raskaaksi lompakkosi päälle.

Lainaa ei kannata lähteä hakemaan, jos velkaa on jo entuudestaan huomattava määrä tai omat varat eivät riitä takaisinmaksuun. Vaarana tällaisessa tilanteessa on se, että ylivelkaantuu, jos ei pysty maksamaan ottamaansa luottoa pois. Ongelmatilanteissa kannattaa ottaa yhteyttä lainayhtiöön, jotta voit sopia takaisinmaksusta. Tarvittaessa myös oman kunnan talousneuvonta voi olla avuksi. Monessa tapauksessa – esimerkiksi auton tai pesukoneen hajotessa – voi olla tarpeen ottaa lainaa heti, mutta arkielämän pyörittämiseen lainaraha ei pidemmän päälle sovi, sillä siitä pitää maksaa korkoa joka käy kalliiksi tavaksi selvitä arkikuluista.

Voinko saada lainaa heti ilman luottotietoja?

  

Luottotietojen menettäminen tarkoittaa maksuhäiriömerkinnän saamista esimerkiksi maksamattomien laskujen tai vuokrien vuoksi. Syitä luottotietojen menettämiselle voi olla useita, ja maksuhäiriömerkintöjen vanheneminen voi kestää jopa vuosia riippuen siitä, mistä ne ovat aiheutuneet. Credigo noudattaa toiminnassaan vastuullisuutta, ja sen vuoksi emme myöskään myönnä lainaa luottotietonsa menettäneille henkilöille. Tarkoituksena on ehkäistä ylivelkaantumista.

Mikäli sinulla on luottotiedoissasi maksuhäiriömerkintä ja tarvitset lainaa, voit kääntyä oman pankkisi puoleen ja hakea lainaa vakuuksia vastaan. Credigo myöntää vakuudettomia lainoja, joiden saamiseksi luottotietojesi on oltava kunnossa. Mikäli haluat saada lisärahoitusta arkeen ja tarvitset lainaa, voit kääntyä esimerkiksi oman pankkisi puoleen, sillä sieltä saatat saada ilman luottotietojakin lainaa, jota myönnetään vakuuksia tai henkilötakausta vastaan. Tällöin et kuitenkaan käytännössä voi saada lainaa heti tilille, sillä vakuuksien tai henkilötakauksen saaminen sekä lainasopimuksen laatiminen vaatii asiointia pankin kanssa.

Kartoita talouttasi ennen kuin haet lainaa

Yleiset syyt, joiden vuoksi et saanut lainaa heti

  

Moni hakee lainaa heti tilille, mutta osa hakemuksista hylätään, ja siihen voi olla useita syitä. Teemme kaikille lainaa heti tilille hakeville asiakkaillemme henkilökohtaisen luottoarvion, jonka perusteella lainan saaminen määräytyy. Luottoarviossa otetaan huomioon hakijan tulot, menot ja rahankäyttötavat sekä mahdolliset maksuhäiriömerkinnät ja muut lainat, jotta saadaan käsitys hakijan takaisinmaksukyvystä.

Credigo myöntää lainaa heti tilille vain sellaisille hakijoille, joiden takaisinmaksukyky arvioidaan riittävän vahvaksi. Huomaa, että voit saada lainaa esimerkiksi hakemaasi pienemmällä summalla ja pidemmällä takaisinmaksuajalla, joka tarkoittaa pienempiä kuukausittaisia maksueriä. Näin ollen sinun kannattaa tehdä tarvittaessa uusi lainahakemus eri summalla ja takaisinmaksuajalla, mikäli ensimmäinen hakemuksesi ei mennyt läpi. Saat lisää tietoja hakemuksen tekemiseksi myös asiakaspalvelustamme tarvittaessa. Palvelemme sinua sähköpostitse, puhelimitse ja chatin kautta nettisivuillamme.

Näistä syistä et yleensä saa lainaa heti tilille:

 • Olet menettänyt luottotietosi. Vakuudetonta lainaa voivat saada ainoastaan henkilöt, joiden luottotiedot ovat puhtaat.
 • Sinulla on paljon muita avoimia lainoja. Jos sinulla on useita muita avoimia lainoja, uutta lainaa ei välttämättä myönnetä, jotta et ylivelkaantuisi.
 • Sinulla ei ole säännöllisiä tuloja. Jos et saa säännöllistä palkkaa tai eläketuloa, et välttämättä voi saada lainaa heti tilille.
 • Taloudenpitosi ei ole tasapainoista. Jos tulosi ja menosi eivät kohtaa, on vaarana, että maksukykysi ei ole riittävän hyvä, jotta sinulle voitaisiin myöntää lainaa heti tilille.
 • Häiriöitä maksukäyttäytymisessä. Jos maksat jatkuvasti laskuja myöhässä, lainanantaja ei välttämättä luota siihen, että pystyt selviytymään takaisinmaksusta moitteettomasti.

Kiinnostaako lainojen yhdistäminen?

Asiakaspalvelumme auttaa hakemaan lainaa heti

  

Haluatko saada apua lainahakemuksen tekemiseen? Asiakaspalvelumme on aina chatin, sähköpostin ja puhelimen välityksellä tukenasi, kun kaipaat neuvoja lainanhaussa. Meidät tunnetaan ymmärtäväisestä, ystävällisestä ja nopeasti palvelustamme ja teemme kaikkemme, jotta saisit meiltä mahdollisimman hyvää palvelua. Otamme mielellämme vastaan myös palautetta, niin ruusuja kuin risujakin, sillä kuulisimme mielellämme, mitä mieltä juuri sinä olet lainapalvelustamme.

Kun lähdet hakemaan lainaa heti tilille, voit aina kääntyä asiakaspalvelumme puoleen. Neuvomme mielellämme sinua lainahakemuksen tekemisessä.

Olemme saaneet lainapalvelustamme rutkasti positiivista palautetta. Tekemässämme asiakaskyselyssä peräti 93 prosenttia vastaajista kertoi olevansa tyytyväisiä asiakaspalvelijoidemme palveluasenteeseen ja 91 prosenttia vastaajista oli myös tyytyväisiä asiakaspalvelutilanteissa saamiinsa vastauksiin.

Ota yhteyttä

Kiinnostavia uutisia Credigolta

Credigon hinnat ja maksuehdot päivittyivät

Credigon laina uudistui

Credigo on nyt entistäkin edullisempi Tavoitteemme Credigolla on tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista lainapalvelua. Sen myötä olemmekin päivittäneet Credigon lainan entistä edullisemmaksi j...

Lue artikkeli

Credigo palvelee juhannuksena poikkeusaukioloajoin

Credigolta palvelua juhannuksena

Credigolta palvelua juhannuksena Credigon asiakaspalvelu on juhannuksena 21.–22.6.2019 avoinna poikkeuksellisesti kello 10–14. Olemme tavoitettavissa chatin, sähköpostin ja puhelimen välityksellä,...

Lue artikkeli

Credigo palvelee myös helatorstain yli

Asiakaspalvelumme on avoinna helatorstaina

Asiakaspalvelumme on avoinna helatorstaina Asiakaspalvelijamme auttavat sinua tavalliseen tapaan helatorstaina 30.5.2019. Voit soittaa, lähettää meille sähköpostia tai olla yhteydessä nettisivuillam...

Lue artikkeli

Credigo palvelee myös vappuna

Lainapalvelua vapun yli

Lainapalvelua vapun yli Asiakaspalvelumme on myös vappuna avoinna ja auttaa sinua lainan hakemiseen ja maksamiseen liittyvissä asioissa. Voit olla meihin yhteydessä puhelimitse, sähköpostitse sekä c...

Lue artikkeli

Credigo pyrkii vastuullisuuteen

Vastuullisuus on Credigon avainarvo

  

Me Credigolla haluamme tehdä voitavamme, jotta asiakkaamme eivät joutuisi velkakierteeseen tai maksuvaikeuksiin. Noudatamme aina toiminnassamme vastuullisuutta. Olemme sitoutuneet ehkäisemään ylivelkaantumista ja maksuvaikeuksia, minkä vuoksi kommunikoimme aina aktiivisesti asiakkaidemme kanssa sekä tiedotamme rahoitusalan muutoksista ja lainsäädännöstä.

Credigo on Aluehallintoviraston rekisteröimä laillistettu luottoyhtiö, mikä tarkoittaa sitä, että olemme sitoutuneet noudattamaan hyvää luotonantotapaa sekä estämään muun muassa rahanpesua. Näiden arvojen noudattaminen kaikessa toiminnassamme on meille ensiarvoisen tärkeää.

Panostamme myös siihen, että henkilötietosi pysyvät salassa, emmekä koskaan luovuta tietojasi eteenpäin lainvastaisesti. Voit luottaa siihen, että lainasopimuksesi pysyy sinun ja Credigon välisenä. Keräämiämme henkilötietoja käytetään palveluidemme ja tuotteidemme parantamiseen sekä muun muassa markkinointitarkoituksiin. Voit kuitenkin milloin tahansa halutessasi kieltää suoramarkkinoinnin.

Credigon historiaa

  

Credigo on palvellut jo reilua 200 000 asiakasta Pohjoismaissa vuoden 2006 jälkeen. Toimintamme keskiössä ovat helposti ja selkeästi hinnoitellut kulutusluotot, joiden hakeminen on erityisen helppoa ja yksinkertaista. Et tarvitse lainahakemukseen liitteitä tai palkkatodistuksia, sillä kaikki käy sähköisen tunnistautumisen ansiosta kätevästi.

Credigolla on rinnakkaispalvelu Easycredit, ja molemmat tuotteet ovat Northmill Oy:n omistuksessa. Northmill on osa ruotsalaista Northmill AB -konsernia, joka kehittää uusia teknologisia ratkaisuja henkilökohtaisen talouden hoitoon.

Credigo myöntää luottoja 500–5000 eurolla ja myös Easycreditiltä on mahdollista saada lainaa 5000 euroon saakka. Molemmissa palveluissa lainan takaisinmaksuaika vaihtelee kahden ja kymmenen vuoden välillä, ja lainojen korko on aina 19,95 prosenttia.

Credigo on toiminut vuodesta 2006

Käsittelemme hakemustanne.
Odottakaa hetki...