Kuinka paljon tarvitset lainaa?

Credigon lainat

Järkevät lainaehdot

Laina 500–10 000 €

Hakiessasi lainaa netistä kohtaat useita eri vaihtoehtoja. Listaamme tällä sivulla, mitä asioita sinun kannattaa ottaa huomioon, kun lähdet lainanhakuun. Saat vinkkejä hakemuksen tekemiseen ja luettuasi tämän tiedät kaiken tarvittavan lainojen koroista ja takaisinmaksusta. Kerromme myös, millainen on Credigon laina ja lainanhakuprosessi, esittelemme lainavaihtoehtoja sekä kerromme Credigon vastuullisesta toimintatavasta.

Lue lisää
Credigolta lainaa arkeen
Kulutusluotto Credigolta

Kulutusluotto

Kulutusluotto on laaja käsite, ja sen vuoksi lähdimme avaamaan kulutusluoton merkitystä, historiaa ja tärkeimpiä seikkoja, joita pitää huomioida, kun haluat saada kulutusluoton esimerkiksi kattamaan yllättäviä arkikuluja tai suurempia investointeja. Kulutusluottoihin lasketaan mukaan osamaksusopimukset, ja kyse on laajasta tuotekokonaisuudesta. Kerromme myös vinkkejä siihen, miten löydät itsellesi parhaimman kulutusluoton.

Lue lisää

Joustoluotto

Joustoluoton käsite on viime vuosien aikana laajentunut ja tullut lähelle tyypillistä kertaluottoa. Credigonkin luotto toimii kuten osa joustoluotoista, ja kerromme tässä osiossa siitä, millaisia lainaprosessimme käytännöt ovat. Kuinka paljon voit saada joustoluottoa Credigolta? Kuinka nopeasti rahat maksetaan tilillesi? Ja miten lainahakemus käytännössä tehdään? Pohdimme artikkelissamme myös sitä, millainen oikeastaan on hyvä joustoluotto ja miten laatia sellainen hakemus, että lainaa voi saada.

Lue lisää
Joustoluotto auttaa hankintojen tekemisessä
Lähde reissuun lainarahalla

Yhdistelylaina

Lainojen yhdistäminen voi tuoda henkilökohtaiseen talouteen ja budjetinhoitoon selkeyttä, sillä yhden lainan maksaminen on helpompaa ja edullisempaa kuin usean eri lainan hoitaminen. Kulujen ja maksujen selkeytyminen voi auttaa välttämään maksuongelmiin joutumiselta, joten sitä kannattaa vakavasti harkita, mikäli alkaa vaikuttaa siltä, että lainanhoitokulut eri yhtiöihin tuntuvat ylivoimaisilta. Credigon laina saattaa sopia yhdistelylainaksi, ja sitä haetaan normaalin lainaprosessin kautta.

Lue lisää

Vakuudeton laina

Credigon kautta on mahdollista hakea vakuudetonta lainaa kätevästi netissä. Kerromme tässä osiossa, mitä ovat vakuudettomat lainat ja miten ne eroavat vakuudellisista lainoista. Saat myös tietää, onko mahdollista ottaa lainaa ilman luottotietoja ja jos on, niin mistä. Lisäksi tekstimme pohtii kulutuskulttuurin kehittymistä ja vakuudettomien lainojen sulautumista osaksi sitä. Kerromme myös, millaisiin tarpeisiin vakuudettomia lainoja useimmiten haetaan sekä annamme vinkkejä oman talouden tasapainottamiseen.

Lue lisää
Vakuudeton laina on helppo saada

Käsittelemme hakemustanne.
Odottakaa hetki...