Kuinka paljon tarvitset lainaa?

Sähköinen tunnistus

Kun haet Credigon lainaa, pyydämme sinua tunnistautumaan sähköisesti verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Molemmat tunnistautumisen tavat ovat yleisessä käytössä verkkoasioimisessa. Tunnistuksen yhteydessä käytämme sähköiseen tunnistautumiseen erikoistunutta palveluntuottajaa. Näin varmistamme sen, että asiakas voi aina turvallisesti tunnistautua verkkosivuillamme.

Tunnistautuminen

Suomen lain mukaan luottoja myöntävän tahon on aina tunnistettava asiakas lainaa myönnettäessä. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että jos asiakasta ei tavata fyysisesti, käytetään vahvaa sähköistä tunnistusmenetelmää. Suomessa yleisessä käytössä verkossa tapahtuvaan tunnistukseen ovat verkkopankkitunnistus ja mobiilivarmennetunnistus. Näin luotonantajana voimme varmistua siitä, kuka on lainahakemuksen takana.

TUPAS-verkkopankkitunnistus

TUPAS on suomalaisten pankkien yhteinen tunnistamispalvelu. TUPAS-palvelu on Finanssialan Keskusliiton määrittelemä tapa tunnistaa verkkopalvelujen käyttäjiä pankkien verkkopalvelutunnuksilla.

Kun käyttäjä kirjautuu palveluntarjoajan verkkopalveluun, käyttäjä ohjataan oman pankin tunnistautumissivulle. Kun käyttäjä syöttää käyttäjätunnuksensa pankin sivuille, pankki lähettää palveluntarjoajalle tiedot kuka kirjautunut henkilö on.

Ylivoimaisesti suurin syy mahdollisiin väärinkäytöksiin on se, että pankkitunnisteet ovat päätyneet vääriin käsiin. Älä siis koskaan luovuta verkkopankkitunnuksiasi muille. Jos epäilet, että tunnuksesi ovat päätyneet vääriin käsiin ota välittömästi yhteyttä pankkiisi.

Mobiilivarmenne

Suomessa matkapuhelimeen voi hankkia varmenteella varustetun SIM-kortin, jota voi käyttää henkilön sähköiseen tunnistamiseen. Mobiilivarmenne on täysin turvallinen ja luotettava tapa henkilöllisyyden todentamiseen erilaisissa verkkopalveluissa, samaan tapaan kuin verkkopankkitunnukset.

Käyttäessäsi mobiilivarmennetta tietosi eivät välity palveluntarjoajalta matkapuhelinoperaattorillesi. Operaattori vastaisuudessaan välittää käyttämääsi verkkopalveluun tiedon vain käyttäjän henkilöllisyydestä, ei matkapuhelimen käyttöön liittyviä muita tietoja. Voit lukea lisää mobiilivarmenteesta tästä.

Käsittelemme hakemustanne.
Odottakaa hetki...