Kuinka paljon tarvitset lainaa?

Pohjoismaissa jo vuodesta 2006

Credigo on tarjonnut erilaisia lainoja vuodesta 2006 saakka. Suomessa visionamme on muuttaa pienlaina-alaa tarjoamalla vain selkeitä lainatuotteita, ja tuotteemme onkin kulutusluotto lyhytaikaiseen rahantarpeeseen. Meille tärkeää on asiakkaiden luottamus, jota pyrimme vahvistamaan tarjoamalla helposti vertailtavia luottoja ilman yllättäviä lisäkuluja.

  • 13 vuoden kokemus
  • Yli 200 000 asiakasta Pohjoismaissa
  • Ilmainen asiakaspalvelu

Valitse vastuullinen lainanantaja

Vastuullinen luotonantaja huolehtii asiakkaiden yksityisyydestä, turvallisuudesta ja panostaa asiakaspalveluun. Hyvään luotonantotapaan kuuluu mielestämme myös se, että lainat on hinnoiteltu selkeällä tavalla ja asiakas tietää jo ennen lainahakemuksen lähettämistä kokonaiskustannuksista. 

Asiakkaanamme voit luottaa siihen, että tarjoamme vain selkeitä ja läpinäkyviä lainoja ja pyrimme tarjoamaan jokaiselle asiakkaalle parasta palvelua. Asiakaspalvelumme on aina ilmaista, ja viestimme läpinäkyvästi lainojemme hinnoista. Credigo noudattaa toiminnassaan vastuullista luotonantotapaa

Valitse vastuullinen lainanantaja
Credigo toimii Suomen lain mukaan

Noudatamme lakia

Kaikki Credigon myöntämät lainat noudattavat Suomen lainsäädäntöä sekä kuluttajaviranomaisen asettamia kulutusluottojen markkinoinnin perussääntöjä. Credigon lainan korko ei ylitä tai kierrä vuoden 2019 syyskuussa voimaan astunutta korkokattoa, jonka mukaan kulutusluoton nimelliskorko ei saa ylittää 20 prosenttia. Lainojemme korko on aina 19,95 prosenttia.

Northmill Oy

Credigo on Easycreditin ohella Northmill Oy:n rinnakkaistoiminimi, jolla se tarjoaa vakuudettomia kulutusluottoja Suomessa. Northmill Oy:n omistaa ruotsalainen emoyhtiö Northmill AB, joka on vakavarainen rahoitusyhtiö 13 vuoden kokemuksella. Toimintamme perustuu vankkaan kokemukseen, sillä Credigo on toiminut Ruotsissa vuodesta 2006 lähtien.

Northmill AB on fintech-innovaatioyritys, jonka tavoite on kehittää helposti lähestyttäviä ja turvallisia rahoituspalveluita kuluttajille uuden teknologian ja innovaatioiden kautta.

Northmill Oy on suomalainen yritys, joka on rekisteröitynyt Suomessa Aluehallintoviraston luotonantajarekisteriin. Luotonantajarekisteriin pääsyn edellytyksenä on esimerkiksi yrityksen johdon ja vastuuhenkilöiden luotettavuus, hyvämaineisuus ja riittävä ammattitaito. Tarjoamme asiakkaillemme vain selkeitä, läpinäkyviä ja asiakasystävällisiä rahoitusratkaisuja. 

Northmill logo

Käsittelemme hakemustanne.
Odottakaa hetki...