Kuinka paljon tarvitset lainaa?

Pohjoismaissa jo vuodesta 2006

Credigo on tarjonnut erilaisia lainoja vuodesta 2006 saakka. Suomessa visionamme on muuttaa pienlaina-alaa tarjoamalla vain selkeitä lainatuotteita, ja tuotteemme onkin kulutusluotto lyhytaikaiseen rahantarpeeseen. Meille tärkeää on asiakkaiden luottamus, jota pyrimme vahvistamaan tarjoamalla helposti vertailtavia luottoja ilman yllättäviä lisäkuluja.

  • 10 vuoden kokemus
  • Yli 200 000 asiakasta Pohjoismaissa
  • Ei piilotettuja kuluja
  • Ilmainen asiakaspalvelu

Valitse vastuullinen lainanantaja

Vastuullinen luotonantaja huolehtii asiakkaiden yksityisyydestä, turvallisuudesta ja panostaa asiakaspalveluun. Hyvään luotonantotapaan kuuluu mielestämme myös se, ettei lainoissa ole piilokuluja ja asiakas tietää jo ennen lainahakemuksen lähettämistä kokonaiskustannuksista. 

Asiakkaanamme voit luottaa siihen, että tarjoamme vain selkeitä ja läpinäkyviä lainoja ja pyrimme tarjoamaan jokaiselle asiakkaalle parasta palvelua. Credigo-pikavippi ei sisällä lainkaan piilotettuja kustannuksia ja asiakaspalvelumme on aina ilmaista. Credigo noudattaa vastuullista luotonantotapaa

Valitse vastuullinen lainanantaja
Credigo toimii Suomen lain mukaan

Noudatamme lakia

Kaikki Credigon myöntämät lainat noudattavat Suomen lainsäädäntöä sekä kuluttajaviranomaisen asettamia kulutusluottojen markkinoinnin perussääntöjä. Credigon pikavipin todellinen vuosikorko ei ylitä tai kierrä vuonna 2013 asetettua korkokattoa, joka koskee alle 2000 euron suuruisia lainoja. Lainojemme todellinen vuosikorko on siis aina alle 50,5 prosenttia.

Useat lainanantajat siirtyivät lakimuutoksen myötä erilaisiin limiittituotteisiin, jolloin pikavippi myönnetään niin, ettei korkokatto koske näitä lainoja. Käytännössä limiittilainat toimivat niin, että asiakas saattaa hakea lainaa 1000 euroa, mutta hänelle myönnetään 2000 euron kulutusluotto tai limiittilaina. Näin korkokatto kierretään ja pikavipistä voidaan veloittaa enemmän.

Northmill Oy

Credigo on Easycreditin ohella Northmill Oy:n rinnakkaistoiminimi, jolla se tarjoaa vakuudettomia kulutusluottoja Suomessa. Northmill Oy:n omistaa ruotsalainen emoyhtiö Northmill AB, joka on vakavarainen rahoitusyhtiö reilun kymmenen vuoden kokemuksella. Toimintamme perustuu vankkaan kokemukseen, sillä Credigo on toiminut Ruotsissa vuodesta 2006 lähtien.

Northmill AB on fintech-innovaatioyritys, jonka tavoite on kehittää helposti lähestyttäviä ja turvallisia pankkipalveluja kuluttajille uuden teknologian, innovaation ja intohimon kautta.

Northmill Oy on suomalainen yritys, joka on rekisteröitynyt Suomessa Aluehallintoviraston luotonantajarekisteriin. Luotonantajarekisteriin pääsyn edellytyksenä on esimerkiksi yrityksen johdon ja vastuuhenkilöiden luotettavuus, hyvämaineisuus ja riittävä ammattitaito. Tähtäämme siihen, että tarjoamme asiakkaillemme vain selkeitä, läpinäkyviä ja asiakasystävällisiä rahoitusratkaisuja. 

Northmill logo

Käsittelemme hakemustanne.
Odottakaa hetki...