Kuinka paljon tarvitset lainaa?

Credigo pähkinänkuoressa

Credigo on tarjonnut erilaisia lainoja vuodesta 2006 saakka. Suomessa visionamme on muuttaa pienlaina-alaa tarjoamalla selkeitä lainatuotteita, ja tuotteemme onkin kulutusluotto lyhytaikaiseen rahantarpeeseen. Meille tärkeää on asiakkaiden luottamus, jota pyrimme vahvistamaan tarjoamalla helposti vertailtavia luottoja ilman yllättäviä lisäkuluja.

  • 15 vuoden kokemus
  • Auttanut yli 200 000 asiakasta Pohjoismaissa
  • Ilmainen asiakaspalvelu

Vastuullisuus kulmakivenä

Vastuullinen luotonantaja huolehtii asiakkaiden yksityisyydestä, turvallisuudesta ja panostaa asiakaspalveluun. Hyvään luotonantotapaan kuuluu mielestämme myös se, että lainat on hinnoiteltu selkeällä tavalla ja asiakas tietää jo ennen lainahakemuksen lähettämistä kokonaiskustannuksista. 

Asiakkaanamme voit luottaa siihen, että tarjoamme vain selkeitä ja läpinäkyviä lainoja ja pyrimme tarjoamaan jokaiselle asiakkaalle parasta palvelua. Asiakaspalvelumme on aina ilmaista, ja viestimme läpinäkyvästi lainojemme hinnoista. Credigon toimintaa ohjaa vastuullinen luotonantotapa. 

Lue lisää
Valitse vastuullinen lainanantaja
Credigo toimii Suomen lain mukaan

Noudatamme lakia

Kaikki Credigon myöntämät lainat noudattavat Suomen lainsäädäntöä sekä kuluttajaviranomaisen asettamia kulutusluottojen markkinoinnin perussääntöjä. Meille on ensiarvoisen tärkeää, että palvelemme asiakkaitamme aina parhaalla mahdollisella tavalla.  

Credigon lainan korko ei ylitä tai kierrä vuoden 2019 syyskuussa voimaan astunutta korkokattoa, jonka mukaan kulutusluoton nimelliskorko ei saa ylittää 20 prosenttia. Lainojemme korko on 8,9 - 19,8 prosenttia. Lainasummasta riippuen todellinen vuosikorko on aina 11,51 - 29,15 prosenttia. 

Lue yleiset lainaehdot

Credigon omistaa Northmill

Credigo on Easycreditin ohella Northmill Bank AB:n rinnakkaistoiminimi, jolla se tarjoaa vakuudettomia kulutusluottoja Suomessa. Toimintamme perustuu vankkaan kokemukseen, sillä Credigo on toiminut Ruotsissa vuodesta 2006 lähtien.

Northmill Bank on pankki, jonka tavoite on kehittää helposti lähestyttäviä ja turvallisia rahoituspalveluita kuluttajille uuden teknologian ja innovaatioiden kautta.

Emoyhtiö Northmill Bank AB on ruotsalainen pankki, jolla on Ruotsin Finanssivalvonnan pankkilisenssi. Northmill noudattaa toiminnassaan kaikkia Suomessa säädettyjä lakeja ja velvoitteita ja on myös Suomen Finanssivalvonnan valvonnassa. Tarjoamme asiakkaillemme selkeitä, läpinäkyviä ja käyttäjäystävällisiä rahoitusratkaisuja.

Northmill logo

Käsittelemme hakemustanne.
Odottakaa hetki...