Kuinka paljon tarvitset lainaa?

Vastuullinen luotonanto

Noudatamme hyvää luotonantotapaa ja toimimme vastuullisesti jokaisella toimintamme osa-alueella. Näin toimien asiakkaalle ei tule yllättäviä kustannuksia ja todennäköisyys ylivelkaantumiseen ja maksuvaikeuksiin ajautumisesta pienenee.

Asiakkaiden yksityisyys on meille tärkeä asia

Yksityisyys ja tietoturva

Me Credigolla suhtaudumme asiakkaidemme yksityisyyteen hyvin vakavasti. Noudatamme tietojen käsittelyssä Suomen henkilötietolakia. Kaikki asiakkailtamme tulevat tiedot salataan. Asiakastietoja käsittelevillä henkilöillä on vaitiolovelvollisuus. Luovutamme tietoja ulkopuolisille vain viranomaisten pyynnöstä.

Tunnistamme asiakkaamme jo lainanhakuvaiheessa käyttäen verkkopankki- tai mobiilitunnistusta. Näin voimme olla varmoja, että laina menee oikean henkilön nimiin. Tarkistamme kaikilta asiakkailtamme myös luottotiedot ja maksuhäiriöt useista eri rekistereistä ja pyrimme varmistamaan, että asiakkaalla on tarpeeksi tuloja lainan takaisinmaksua varten. 

Rekisteröitynyt luotonantaja

Aluehallintovirasto on myöntänyt Credigolle luvan myöntää kulutusluottoja Suomessa. Aluehallintovirasto tarkistaa luotonantajaksi pyrkivän yrityksen taustat varmistaakseen, että sillä on edellytykset noudattaa hyvää luotonantotapaa ja estääkseen esimerkiksi rahanpesua. Ota aina luottoa vain Suomeen rekisteröityneiltä luotonantajilta. Credigon rekisteritunnus luotonantorekisterissä on LU13/2015.

Vastuullinen lainanantaja

Vastuullinen lainaaminen

Emme kannusta asiakkaitamme ylivelkaantumiseen, joten emme myönnä lainaa ilman luottotietoja. Haluamme tiedottaa ylivelkaantumisen riskeistä ja siitä, mitä luottotietojen menettäminen voi aiheuttaa.

Käsittelemme hakemustanne.
Odottakaa hetki...