Kuinka paljon tarvitset lainaa?

Vastuullinen luotonanto

Noudatamme vastuullista luotonantotapaa jokaisella toimintamme osa-alueella. Näin toimien pyrimme varmistamaan, että asiakkaamme eivät kohtaa yllättäviä kustannuksia. Lisäksi asiakkaidemme todennäköisyys ylivelkaantumiseen ja maksuvaikeuksiin ajautumisesta pienenee.

Asiakkaiden yksityisyys on Credigolle tärkeä asia

Yksityisyys ja tietoturva

Me Credigolla suhtaudumme asiakkaidemme yksityisyyteen hyvin vakavasti. Noudatamme tietojen käsittelyssä Suomen henkilötietolakia, ja kaikki asiakkailtamme tulevat tiedot salataan. Asiakastietoja käsittelevillä henkilöillä on vaitiolovelvollisuus, ja asiakastietoihin pääsevät käsiksi vain siihen valtuutetut työntekijät. Luovutamme asiakkaidemme tietoja ulkopuolisille vain viranomaisten pyynnöstä.

Tunnistamme asiakkaamme jo lainanhakuvaiheessa käyttäen verkkopankki- tai mobiilitunnistusta. Näin voimme olla varmoja, että laina menee oikean henkilön nimiin. Tarkistamme kaikilta asiakkailtamme myös luottotiedot ja maksuhäiriöt useista eri rekistereistä ja pyrimme varmistamaan, että asiakkaalla on tarpeeksi tuloja lainan takaisinmaksua varten. Tarkoituksenamme on auttaa asiakkaitamme välttämään ylivelkaantumista. 

Rekisteröitynyt luotonantaja

Aluehallintovirasto on myöntänyt Credigolle luvan myöntää kulutusluottoja Suomessa. Aluehallintovirasto tarkistaa luotonantajaksi pyrkivän yrityksen taustat varmistaakseen, että sillä on edellytykset noudattaa hyvää luotonantotapaa ja estääkseen esimerkiksi rahanpesua.

Suosittelemme, että haet lainaa aina vain Suomeen rekisteröityneiltä luotonantajilta, jotta voit olla varmistua lainanantajan luotettavuudesta ja lainmukaisesta toiminnasta. Credigon rekisteritunnus luotonantorekisterissä on LU13/2015.

Vastuullinen lainaaminen

Emme kannusta asiakkaitamme ylivelkaantumiseen, minkä vuoksi emme myönnä lainaa ilman luottotietoja. Haluamme tiedottaa ylivelkaantumisen riskeistä ja siitä, mitä luottotietojen menettäminen voi aiheuttaa. Maksuhäiriömerkintä on mahdollista välttää, ja kannustamme asiakkaitamme lainaamaan vain, jos heillä on riittävästi varoja lainan takaisinmaksua varten. 

Meille on tärkeää, että asiakkaamme saavat Credigolta parhaan mahdollisen lainakokemuksen, ja otamme aina vastaan mielellämme palautetta toiminnastamme. Palautteen pohjalta kehitämme toimintaamme jatkuvasti, jotta pysyisimme ajan tasalla asiakkaidemme tarpeista ja toiveista. 

Osana vastuullista luotonantoa Credigo luonnollisesti noudattaa Suomen lainsäädäntöä, joka koskee kulutusluottojen markkinointia ja korkokattoa. Pyrimme aina ilmaisemaan tuotteidemme hinnat ja lainaehdot niin selkeästi kuin mahdollista. Mikäli sinulla on kysyttävää tuotteistamme tai niiden ehdoista, voit olla aina yhteydessä asiakaspalveluumme, joka auttaa sinua kaikissa lainaan liittyvissä asioissa mielellään. 

Pyrimme toiminnassamme vastuullisuuteen

Käsittelemme hakemustanne.
Odottakaa hetki...