Kuinka paljon tarvitset lainaa?

Vastuullinen luotonanto

Noudatamme vastuullista luotonantotapaa ja toimimme mahdollisimman vastuullisesti jokaisella toimintamme osa-alueella. Näin toimien asiakkaalle ei tule yllättäviä kustannuksia ja todennäköisyys ylivelkaantumiseen ja maksuvaikeuksiin ajautumisesta pienenee.

Asiakkaiden yksityisyys on meille tärkeä asia

Yksityisyys ja tietoturva

Asiakkaidemme yksityisyys on otettu meillä hyvin vakavasti ja Suomen henkilötietolaki on meillä vähimmäisvaatimuksena tietojen käsittelyssä. Kaikki tiedot, jotka saamme asiakkailta on täysin salattu ja niitä näkevillä henkilöillä kuten asiakaspalvelijoilla on vaitiolovelvollisuus. Luovutamme tietoja vain viranomaisten pyynnöstä ulkopuolisille.

Tunnistamme asiakkaamme jo lainanhakuvaiheessa käyttäen verkkopankki- tai mobiilitunnistusta. Näin voimme olla varmoja, että laina menee oikean henkilön nimiin. Tarkastamme kaikilta asiakkailtamme myös luottotiedot ja maksuhäiriöt useista eri rekistereistä ja pyrimme varmistamaan myös, että asiakkaalla on tarpeeksi tuloja lainan takaisinmaksua varten. 

Rekisteröitynyt luotonantaja

Suomen Aluehallintovirasto (AVI) on myöntänyt Credigolle luvan myöntää kulutusluottoja Suomessa. AVI tarkistaa luotonantajaksi pyrkivän yrityksen taustat varmistaakseen, että sillä on edellytykset noudattaa hyvää luotonantotapaa ja estääkseen esimerkiksi rahanpesua. Älä koskaan ota luottoa taholta, joka ei ole rekisteröitynyt luotonantajaksi Suomessa. Credigon rekisteritunnus luotonantorekisterissä on LU13/2015.

Vastuullinen lainanantaja

Vastuullinen lainaaminen

Emme kannusta asiakkaitamme ylivelkaantumiseen, joten emme myönnä lainaa ilman luottotietoja. Haluamme tiedottaa ylivelkaantumisen riskeistä ja mitä luottotietojen menettäminen voi aiheuttaa.

Käsittelemme hakemustanne.
Odottakaa hetki...