Kuinka paljon tarvitset lainaa?

Arvostele Credigo -kilpailu

Tammikuussa järjestimme kilpailun, jossa pyysimme asiakkaitamme arvostelemaan meidät Googlen ja Trustpilotin palveluissa. Kilpailun tarkoituksena on kerätä tietoa asiakastyytyväisyydestä ja löytää mahdollisia kehityskohteita.

Olemme erittäin tyytyväisiä palautteen määrään ja siitä iso kiitos kuuluu teille kaikille! Googlen palvelussa Credigo saavutti 4,3 tähden keskiarvon ja Trustpilossa saimme 8,6 tähteä kymmenestä.

Credigo arvostelut GooglessaCredigo arvostelut Trustpilot palvelussa

Seuraavat henkilöt ovat voittaneet palkinnon:

100€ SuperLahjakortti: Anna H.

Finnkinon leffaliput: Mika N. ja Marjorie K.

Kilpailun voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti voitosta.

Paljon onnea voittajille ja kiitos kaikille, jotka käyttivät omaa aikaansa ja antoivat meille äänensä. Jos et kerennyt osallistua kilpailuun, niin toivomme, että antaisit meille silti palautetta. Palautteen voit jättää molempiin palveluihin painamalla alla olevista kuvista:

Google Reviews
Trustpilot arvostelu

Mikä on Trustpilot?

Trustpilot on vuonna 2007 perustettu Tanskalainen yritys, jonka tarkoituksena on auttaa kuluttajia tekemään ostoksia luottavaisin mielin. Kokemusten jakaminen lisää luottamusta ja avoimuutta, sekä samalla he auttavat yrityksiä hyödyntämään arvosteluja liiketoiminnassaan. He ovat yksi maailman suurimmista verkkoarvesteluyhteisöistä ja siitä kertoo pelkästään jo se, että he saavat noin 45.000 uutta käyttäjää joka päivä.

Muita hyödyllisiä artikkeleita

Katso myös artikkelimme Wish sekä AliExpress verkkokaupoista.

Käsittelemme hakemustanne.
Odottakaa hetki...