Kuinka paljon tarvitset lainaa?

Arvostele Credigo -kilpailu

Tammikuussa järjestimme kilpailun, jossa pyysimme asiakkaitamme arvostelemaan meidät Googlen ja Trustpilotin palveluissa. Kilpailun tarkoituksena on kerätä tietoa asiakastyytyväisyydestä ja löytää mahdollisia kehityskohteita.

Olemme erittäin tyytyväisiä palautteen määrään ja siitä iso kiitos kuuluu kaikille kilpailuun osallistuneille! Googlen palvelussa Credigo saavutti 4,3 tähden keskiarvon viidestä tähdestä ja Trustpilotissa saimme 8,6 tähteä kymmenestä.

Credigo arvostelut GooglessaCredigo arvostelut Trustpilot palvelussa

Voittajat

  • 100 euron SuperLahjakortti: Anna H.
  • Finnkinon leffaliput: Mika N. ja Marjorie K.
Kilpailun voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti voitosta.

Paljon onnea voittajille ja kiitos kaikille, jotka käyttivät aikaansa ja antoivat meille äänensä. Vaikka et ehtinyt osallistua kilpailuun, niin toivomme, että antaisit meille silti palautetta. Palautteen voit jättää molempiin palveluihin painamalla alla olevista kuvista:

Google Reviews
Trustpilot arvostelu

Mikä on Trustpilot?

Trustpilot on vuonna 2007 perustettu tanskalainen yritys, jonka tarkoituksena on auttaa kuluttajia tekemään ostoksia luottavaisin mielin. Kokemusten jakaminen lisää luottamusta ja avoimuutta. Palautteenantajat möys auttavat yrityksiä hyödyntämään saamiaan arvioita liiketoiminnassaan. Trustpilot on yksi maailman suurimmista verkkoarvosteluyhteisöistä, josta kertoo sekin, että Trustpilot saa noin 45 000 uutta käyttäjää päivittäin.

Muita hyödyllisiä artikkeleita

Katso myös artikkelimme Wish- ja AliExpress-verkkokaupoista.


9.2.2018

Käsittelemme hakemustanne.
Odottakaa hetki...