Kuinka paljon tarvitset lainaa?

Mielipiteesi on meille tärkeä – Arvostele Credigo!

Asiakkaiden mielipide on meille credigolaisille tärkeä. Ainoastaan asiakaspalautteen kautta pystymme kehittämään lainapalveluamme ja toimintaamme entistä asiakaslähtöisemmäksi ja toimivammaksi. Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua.

Toivomme, että voisit käyttää muutaman minuutin Credigon lainapalvelun arvostelemiseen. Arvostamme mielipidettäsi ja haluamme tietää, mitä ajattelet Credigosta. Arvostele meidät 1–5 tähdellä ja jätä halutessasi myös sanallinen arvostelu.

Siirry arvostelemaan Credigo

Trustpilot – puolueeton arvostelupalvelu yrityksille

Trustpilot tarjoaa kuluttajille tietoa eri toimijoista ja yrityksistä. Trustpilot on palvelu, joka julkaisee verkkosivuillaan kuluttajien arvosteluja yrityksistä ja niiden palveluista. Kaikki annettu palaute näkyy yrityksen profiilisivulla välittömästi. Arvosteluja ei voi muokata, poistaa tai sensuroida. Yrityksen profiilissa näkyvät arvostelut ovat siis kuluttajien aitoja mielipiteitä palvelusta.

Voit tutustua Trustpilotissa Credigon lainapalvelusta jo annettuihin arvioihin. Kannustamme myös jättämään oman arviosi, sillä ainoastaan niin voimme kehittää lainapalveluamme ja toimintaamme entistä paremmaksi ja toimivammaksi myös jatkossa.

– Arvostele Credigo myös Facebookissa.

12.7.2017

Käsittelemme hakemustanne.
Odottakaa hetki...