Kuinka paljon tarvitset lainaa?

Asiakkaamme ansaitsevat viiden tähden chat-palvelua


Chat-palvelumme asiakastyytyväisyys on huippuluokkaa, mikä näkyy tilastoissa: 88 prosenttia asiakkaistamme on tyytyväisiä chatin kautta saamaansa palveluun. Credigo on nyt LiveChat-palvelun sertifioima laadukas chat-asiakaspalvelija. Asiakkaamme ansaitsevat vain parasta palvelua.

Chat-palvelu on alusta alkaen ollut tärkeä osa asiakaspalveluamme. On asiakkaidemme etu, että asiakaspalvelijamme ovat helposti ja nopeasti tavoitettavissa. Meillä Credigolla asiakaspalvelun korkea taso on yksi tärkeimmistä arvoistamme. Asiakkaanamme voit olla varma, että vastaamme kaikkiin kysymyksiin laina-asioissa. Lisäksi asiakaspalvelumme on aina ilmainen.

Credigo LiveChat

Mikä on Customer Support Champion -laatumerkki?

Customer Support Champion -laatumerkki on palkinto hyvin tehdystä työstä. Se on tunnustus ja sertifikaatti, joka kertoo asiakaspalvelumme korkeasta laadusta.

Credigon chat-palvelun alustana toimiva LiveChat myönsi Credigolle 11.4.2017 laatumerkin esimerkillisestä asiakaspalvelusta ja chat-työskentelystä. Tilastojen mukaan 88 prosenttia asiakkaistamme on tyytyväisiä chat-palveluumme ja saamaansa tukeen.

Haluamme olla asiakkaidemme luottamuksen arvoisia ja tarjota parasta mahdollista palvelua myös jatkossa. Voit olla yhteydessä ilmaiseen asiakaspalveluumme puhelimitse, sähköpostilla tai palkitun chat-palvelumme kautta.

Teetimme maaliskuussa asiakkaillemme asiakastyytyväisyyskyselyn. Tutustu kyselyn tuloksiin ja lue lisää palvelumme laadusta.

19.4.2017

Käsittelemme hakemustanne.
Odottakaa hetki...