Kuinka paljon tarvitset lainaa?

10 + 1 edullista vinkkiä syyspäivän viettoon

Kun kesä on ohi, on aika hiljentyä syksyn pimeyteen ja nauttia sen tuomasta ruskasta ja pirteästä syyssäästä. Kesän monien tapahtumien jäljiltä mieli kaipaa lepoa, joten on aika pukea villasukat jalkaan ja nautiskella syksyn tuomista iloista. Poimi tästä parhaat vinkit lähes ilmaiseen syyspäivän viettoon.

Syysruska

 1.  Käy metsäretkellä
  Syksyllä luonto puhkeaa väriloistoon, sienet putkahtavat maasta ja ilmassa tuoksuu raikkaalta. Nauti luonnosta metsässä vaellellen tai kerää marjoja ja sieniä, joista loihdit vitamiinivaraston talveksi pakastimeen.

 2. Kokeile uusia makuja 
  Löydä uusi suosikkiteemakusi, kokeile uutta ruokareseptiä tai leivo jotain uutta.

 3. Sytytä kynttilöitä
  Sytytä kynttilöitä pimenevään iltaan omaksi iloksesi tai nauti kynttiläillallinen hyvässä seurassa. Kynttilät luovat tunnelmaa ja lämpöä niin arkeen kuin juhlaan. Himmennä valoja ja nauti tunnelmasta.

 4. Harrasta käsitöitä
  Neulo lämmikettä talveksi tai askartele joulukortteja ja -koristeita. Päästä luovuutesi valloilleen!

 5. Kuntoile virkistykseksi
  Käy kävely- tai juoksulenkeillä, vieraile uimahallissa tai kokeile geokätköilyä. Ulkoilu virkistää ja auttaa piristämään mieltä ja kehoa.

  Syksyn harrastuksia

 6. Suursiivous
  Vältä joulustressi ja aloita siivous jo nyt. Käy läpi ainakin vaatekaapit ja pakkaa kesävaatteet säilytystä varten.

 7. Lue kirja tai katso elokuva
  Käperry sohvan nurkkaan ja nautiskele lukemalla kirjaa tai katsomalla elokuvaa.

 8. Nuku päiväunet
  Syksy ja pimeys saattavat väsyttää, joten muista, että voit nukkua päiväunet hyvällä omatunnolla. Jo 15 minuuttia piristää ja auttaa jaksamaan paremmin.

 9. Aloita uusi harrastus
  Opiskele uusi kieli, aloita neulominen tai keksi jotain aivan muuta. Paikkakuntasi kansalaisopisto on hyvä paikka saada uusi harrastus ja samalla tavata uusia ihmisiä.

 10. Vietä koti-ilta teemalla
  Miten olisi lautapeli-ilta, italialainen illallinen tai James Bond -elokuvailta? Panosta teeman mukaiseen ruokaan, musiikkiin ja tunnelmaan. Vain mielikuvitus on rajana.

  + Huolehdi riittävästä vitamiinin saannista
  Auringon valon vähentyessä on erityisen tärkeää muistaa riittävä D-vitamiini. Muista myös, että A-, C- ja E-vitamiineista saa antioksidantteja, joista on hyötyä vastustuskyvylle taistelussa syysflunssaa vastaan.
20.9.2017

Käsittelemme hakemustanne.
Odottakaa hetki...