Kuinka paljon tarvitset lainaa?

Credigo on nyt entistäkin edullisempi

Tavoitteemme Credigolla on tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista lainapalvelua. Sen myötä olemmekin päivittäneet Credigon lainan entistä edullisemmaksi ja helpommaksi. Lue kaikki uudesta tuotteestamme! 

Credigon tuotteet kokivat päivityksen

Mikä on uutta? 

Credigolta voi nyt hakea lainaa 500–5000 euroa, eli nostimme myöntämämme luoton maksimisummaa. Lisäksi luottomme korko laski 19,95 prosenttiin. Hinnoittelumme on jatkossakin selkeää ja tiedät aina, mistä maksat. Kuukausittainen maksueräsi koostuu Credigolla jatkossa lainanlyhennyksestä sekä tilinhoitokulusta. Tilinhoitomaksu on lainasummasta riippuen 1,50–9,90 euroa. Lainamme todellinen vuosikorko vaihtelee lainasumman ja takaisinmaksuajan mukaan 25,44 ja 29,35 prosentin välillä. 

Jatkossakin joustava takaisinmaksu

Pidensimme myös Credigo-lainan takaisinmaksuaikaa jopa kymmeneen vuoteen. Voit lainahakemusta tehdessäsi valita lainan maksuajaksi 2–10 vuotta riippuen jälleen lainasumman suuruudesta. Kun lainaat meiltä 500–900 euroa, maksuaikaa on mahdollista saada 2–3 vuotta. Lainasumman ollessa 100–1900 euroa maksuaika on 2–5 vuotta. Korkeammissa lainasummissa maksuajaksi voi valita 2–10 vuotta. Entiseen tapaan sinun on kuitenkin mahdollista myös jatkossa maksaa lainasi takaisin nopeammin, mikäli niin tahdot. 

Taidokasta asiakaspalvelua ilmaiseksi

Ystävällinen ja nopea asiakaspalvelumme on apunasi jatkossakin ilman lisämaksuja. Voit olla yhteydessä meihin laina-asioissa puhelimitse, sähköpostitse tai nettisivuillamme olevan chatin kautta aina, kun kaipaat neuvontaa tai vastauksia kysymyksiisi. 

Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin kello 9–20 ja lauantaisin kello 9–18. Lainapalvelumme on kuitenkin avoinna ympäri vuorokauden, ja voit jatkossakin tehdä lainahakemuksia ympäri vuorokauden. Käsittelemme asiakaspalvelun aukioloaikoina tulevat lainahakemukset heti, ja muina aikoina tulleet hakemukset heti seuraavana aukiolopäivänä. 

Kulutusluottoja koskeva lainsäädäntö uudistui

Suomessa myönnettäviä kuluttajaluottoja koskevaa lainsäädäntöä päätettiin vuonna 2019 uudistaa, ja päivitetty laki astui voimaan syyskuun 1. päivänä. Kuluttajaluottoja säädellään jatkossa nimelliskorkoa ja muita luottokustannuksia koskevalla järjestelmällä aiemman todelliseen vuosikorkoon sidotun mallin sijaan. Kulutusluoton nimelliskorko ei saa jatkossa olla korkeampi kuin 20 prosenttia. 

Credigo suhtautuu kuluttajaluottojen korkojen sääntelyyn ja kuluttajien suojelemiseen positiivisesti. Credigon lainan hakeminen ja saaminen sekä kulurakenteen hahmottaminen on jatkossakin helppoa. Toimimme vastuullisesti kaikilla osa-alueilla ja uskomme uuden lainsäädännön hyödyttävän kuluttajia.

5.9.2019

Käsittelemme hakemustanne.
Odottakaa hetki...