Kuinka paljon tarvitset lainaa?

Tilapäinen korkokatto poistuu 1.10.2021

Heinäkuussa 2020 voimaan astunut ja kerran pidennetty tilapäinen korkokatto on poistunut. Olemme tämän johdosta tehneet muutoksia luotonantoomme ja haluamme kertoa sinulle muutoksista, jotka mahdollistavat lainojen tarjonnan suuremmalle yleisölle sekä entistä paremmalla hinnoittelulla. Nyt on vihdoin aika julkaista uudistettu Credigo.fi-palvelu!

Olemme suunnitelleet uuden tuotteen palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin. Uudessa Credigossa tarjoamme asiakkaillemme:

  • yksilöllisen hinnoittelun, ja
  • kiinteän koron koko lainan ajaksi
  • tämän lisäksi tarjoamme nyt vakuudetonta lainaa 10 000 euroon asti.

Nimelliskorko määräytyy luottokelpoisuuden arvioinnin perusteella, ja on joko 11,8 %, 12,8 %, 14,8 tai 19,8 %. Koron lisäksi perimme kuukausittaisen tilinhoitomaksun, joka on 1,5 - 12,5 euroa kuukaudessa. Pienin lainasumma on edelleen 500 euroa ja suurin lainasumma on nyt 10 000 euroa. Takaisinmaksuaika lainoissamme on 2-10 vuotta riippuen lainasumman koosta ja asiakkaan valinnasta.

Siirry lainahakemukseen tästä

Fuusio emoyhtiö Northmill Bank AB:n kanssa

Olemme fuusioitunut emoyhtiömme Northmill Bank AB:n kanssa heinäkuussa 2021. Järjestelystä ei aiheudu olemassa oleville asiakkaille mitään muutosta ja lainojen takaisinmaksu toimii kuten ennenkin. Tulemme julkaisemaan uusia tuotteita Suomen markkinalla tulevien kuukausien aikana Northmill Bank-brändin alla.

Jäikö sinulle kysyttävää uudesta tuotteestamme? Asiakaspalvelumme vastaa kaikkiin kysymyksiisi nopeasti ja ystävällisesti arkisin kello 9.00–17.00.

09 4272 0663 (ppm/mpm)

asiakaspalvelu@credigo.fi

Helsingissä, 1.10.2021

Ville Kymäläinen
Head of Operations
Northmill Bank AB, Suomen sivuliike 

Käsittelemme hakemustanne.
Odottakaa hetki...