Kuinka paljon tarvitset lainaa?

Credigon tietosuojakäytäntö

Asiakkaan tietosuoja on meille hyvin tärkeää. Asiakkaamme pitää tuntea olonsa turvalliseksi lähettäessään henkilökohtaisia tietojaan meille hakemuksessaan tai käyttäessään kolmansien osapuolien palveluja verkkosivuillamme. Teknisiin ratkaisuihin ja kumppaneiden valintaan sovellamme tiukkoja kriteerejä, joista yksityisyyden suoja on yksi tärkeimmistä.

Henkilötietoja käsitellään asiakassuhteen hoitamiseen, hallintaan, kehittämiseen ja markkinointiin liittyvissä tarkoituksissa. Tietoja hankitaan rekisteröidyltä itseltään, hänen valtuuttamiltaan tahoilta, viranomaisten pitämistä rekistereistä, luottotieto- ja väestörekisteristä sekä muista rekistereistä, joihin asiakas on antanut suostumuksensa tietojen luovuttamiseen. Tallennamme asiakaspuheluja ja viestejä asiakaspalvelun laadun varmistamiseksi ja kehittämiseksi. 

Credigo käyttää asiakkaan yhteystietoja lähettääkseen heille uutiskirjeitä ja tarjouksia tai muuta ajankohtaista materiaalia. Jokaisessa uutiskirjeessä on linkki jolla voi ilmoittaa jos ei halua enää vastaanottaa uutiskirjeitä tai muuta mainontaa.

Vaikka Credigo tekee parhaansa suojautuakseen verkkorikollisuudelta, paras suoja väärinkäytöksiä vastaan on käyttäjä itse. Credigo ei koskaan pyydä asiakkailtaan verkkopankkitunnuksia puhelimitse tai sähköpostin välityksellä. Älä luovuta henkilökohtaisia tunnuksia kenellekkään missään tarkoituksessa. Tietokoneen palomuuri ja tietoturvaohjelmat on myös syytä pitää aina ajantasalla.

Käsittelemme hakemustanne.
Odottakaa hetki...