Kuinka paljon tarvitset lainaa?

Asiakastyytyväisyys 2016

Teetimme asiakkaillemme mielipidekyselyn sähköpostitse elo-syyskuussa 2016 saadaksemme palautetta lainapalvelustamme. Pyysimme mielipiteitä palvelumme laadusta, nopeudesta, tuotteesta sekä asiakaspalvelusta.
Credigon asiakkaista enemmistö suosittelisi lainapalvelua ystävälleen

88,79% suosittelisi ystävälleen

Kysymykseen "Suosittelisitko lainapalveluamme ystävällesi?" asiakkaistamme selkeä enemmistö vastasi myönteisesti.

Asiakassivut ovat käytössä

Asiakkaiden toiveiden perusteella kehitimme asiakkaiden Omat sivut, joiden kautta voi tarkastella tietoa henkilökohtaisista lainoista, laskuista ja muita tärkeitä tietoja asiakkuuteen liittyen. Pääset nyt kirjautumaan asiakassivuillesi sivun ylälaidasta kohdasta "Omat sivut".

Asiakkaiden kommentteja

Saimme paljon avointa palautetta, joista tässä muutamia kommentteja. Katso myös asiakkaiden videopalautteita, niin näet mitä mieltä asiakkaamme ovat lainoistamme .

"Suurkiitos teille kun luotitte. Pätkätyöläisenä lainan saanti on uskomattoman vaikeaa vaikka olisi kuinka luotettava maksaja ja ahkera työntekijä. Lainanne turvin sain maksettua kalliit kulutusluotot pois. Koko elämähän siinä muuttui. Arvostan työtänne!"

"Arvostan palvelunne nopeutta ja yksinkertaista hakulomaketta! Ei tuhatta kysymystä taloudellisesta taustatilanteesta yms."

"Asiakaspalvelustanne jäi oikeasti hyvä fiilis!"

Asiakastyytyväisyyskysely

Credigo asiakastyytyväisyys infograafi

Asiakastyytyväisyys on meille tärkeää

Asiakkaamme arvostelivat monet lainapalvelumme osa-alueet erittäin hyviksi ja kertoivat olevansa kokonaisuudessaan tyytyväisiä palveluun. Erityistä kiitosta asiakkailta saimme asiakaspalvelijoistamme, palvelumme nopeudesta, hinnoittelun selkeydestä ja lainan hakemisen helppoudesta.

  • 90,27% asiakkaista olivat tyytyväisiä asiakaspalvelijoiden palveluasenteeseen
  • 91,65% asiakkaista tunsivat saavansa vastauksen kysymyksiinä nopeasti
  • 87,61% asiakkaista olivat tyytyväisiä asiakaspalvelutilanteessa saamiinsa vastauksiin
  • 92,81% asiakkista kokivat lainan hakemisen helpoksi
  • 75,00% asiakkaista pitivät lainaa edullisena
  • 87,53% asiakkaista olivat tyytyväisiä lainapalveluun kokonaisuudessaan
  • 88,79% asiakkaista suosittelisi lainapalveluamme ystävälleen
Löysimme myös kehitettäviä asioita palautteista ja ylivoimaisesti suurimmaksi kehityskohteeksi nousi toive palvelumme asiakassivuista. Asiakassivut "Omat sivut" kehitettiin palautteiden pohjalta syksyn aikana. Asiakkaiden palautteiden ansiosta, voimme tarjota kaikille parasta mahdollista palvelua ja kehittyä entistä paremmaksi.

Käsittelemme hakemustanne.
Odottakaa hetki...