Kuinka paljon tarvitset lainaa?

Asiakastyytyväisyys 2016

Teetimme asiakkaillemme mielipidekyselyn sähköpostitse elo-syyskuussa 2016 saadaksemme palautetta lainapalvelustamme. Pyysimme mielipiteitä palvelumme laadusta, nopeudesta, tuotteesta ja asiakaspalvelusta.
Credigon asiakkaista enemmistö suosittelisi lainapalvelua ystävälleen

88,79 prosenttia suosittelisi ystävälleen

Kysymykseen "Suosittelisitko lainapalveluamme ystävällesi?" asiakkaistamme selkeä enemmistö vastasi myönteisesti.

Asiakassivut ovat käytössä

Asiakkaiden toiveiden perusteella kehitimme asiakkaille Omat sivut, joiden kautta voi tarkastella tietoa henkilökohtaisista lainoista, laskuista ja muita tärkeitä tietoja asiakkuuteen liittyen. Pääset nyt kirjautumaan asiakassivuillesi sivun ylälaidasta kohdasta "Omat sivut".

Asiakkaiden kommentteja

Saimme paljon avointa palautetta, ja listasimme tähän muutamia kommentteja. Katso myös asiakkaiden videopalautteita, niin näet mitä mieltä asiakkaamme ovat lainoistamme .

"Suurkiitos teille kun luotitte. Pätkätyöläisenä lainan saaminen on uskomattoman vaikeaa, vaikka olisi kuinka luotettava maksaja ja ahkera työntekijä. Credigo-lainan turvin sain maksettua kalliit kulutusluotot pois. Koko elämähän siinä muuttui. Arvostan työtänne!"

"Arvostan palvelunne nopeutta ja yksinkertaista hakulomaketta! Ei tuhatta kysymystä esimerkiksi taloudellisesta tilanteesta."

"Asiakaspalvelustanne jäi oikeasti hyvä fiilis!"

Asiakastyytyväisyyskysely 2016

Asiakastyytyväisyys Credigo 2016

Asiakastyytyväisyys on meille tärkeää

Asiakkaamme arvostelivat monet lainapalvelumme osa-alueet erittäin hyviksi ja kertoivat olevansa kokonaisuudessaan tyytyväisiä palveluun. Erityistä kiitosta asiakkailta saimme asiakaspalvelijoistamme, palvelumme nopeudesta, hinnoittelun selkeydestä ja lainan hakemisen helppoudesta.

  • 90,27% asiakkaista oli tyytyväisiä asiakaspalvelun palveluasenteeseen
  • 91,65% asiakkaista tunsi saavansa vastauksen kysymyksiinä nopeasti
  • 87,61% asiakkaista oli tyytyväisiä asiakaspalvelutilanteessa saamiinsa vastauksiin
  • 92,81% asiakkaista koki lainan hakemisen helpoksi
  • 75,00% asiakkaista piti lainaa edullisena
  • 87,53% asiakkaista oli tyytyväisiä lainapalveluun kokonaisuudessaan
  • 88,79% asiakkaista suosittelisi Credigon lainapalvelua ystävälleen
Löysimme myös kehitettäviä asioita palautteista, ja ylivoimaisesti suurimmaksi kehityskohteeksi nousi toive palvelumme asiakassivuista. Asiakassivut eli Omat sivut -palvelu kehitettiin palautteiden pohjalta. Asiakkaiden palautteiden ansiosta, voimme tarjota kaikille parasta mahdollista palvelua ja kehittyä entistä paremmaksi.

Käsittelemme hakemustanne.
Odottakaa hetki...