Kuinka paljon tarvitset lainaa?

Hae lainaa ilman vakuuksia

Hae lainaa Credigolta ilmaisella lomakkeella – maksamme rahat tilillesi jopa kymmenen minuutin sisällä positiivisen lainapäätöksen saamisesta. Lue tältä sivulta, miksi Credigon asiakkaaksi kannattaa ryhtyä ja hae lainaa helposti ja kätevästi.  

Tee lainahakemus

Hae lainaa näin

Hae lainaa täyttämällä ilmainen nettihakemus. Credigon lainaprosessi on selkeä ja nopea, ja lainahakemuksen täyttäminen onnistuu alusta loppuu verkkosivuillamme. Et tarvitse hakemukseesi ylimääräisiä liitteitä tai todistuksia ja tunnistautuminenkin käy helposti verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Hae lainaa seuraavasti:
 1. Täytä lainahakemuksessa pyydetyt tiedot. 
 2. Tunnistaudu palveluun verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.
 3. Saat lainapäätöksen heti ja rahat tilille jopa 10 minuutin sisällä.
  • Lainapalvelumme aukioloaikoina rahat siirretään tilille heti positiivisen lainapäätöksen jälkeen.
  • Muina aikoina lähetetyt lainahakemukset käsitellään seuraavana aukiolopäivänä.
Hae lainaa Credigolta ja saat lainapäätöksen heti
Credigon asiakaspalvelu on avoinna arkisin ja lauantaisin

Asiakaspalvelijamme auttavat – hae lainaa helposti

Asiakaspalvelumme auttaa sinua lainan hakemisessa maksutta. Credigo on tunnettu ystävällisestä ja asiantuntevasta palvelustaan. 

Palvelemme puhelimitse, sähköpostitse ja chatin kautta seuraavasti:

 • Arkisin kello 9.00–17.30
Tekemässämme asiakastyytyväisyyskyselyssä selvisi, että vastaajista peräti 94 prosenttia ilmoitti kokevansa lainan hakemisen Credigolta helposi. Toimi, hae lainaa ja jätä meille halutessasi palautetta

Hae lainaa Credigolta – miksi valita juuri meidät?

Suomessa toimii lukuisia kulutusluottoja ja kertalainoja tarjoavia yrityksiä – sinulla on varaa valita monista eri toimijoista. Mielestämme Credigo on kuitenkin palveluista varteenotettavin, minkä vuoksi uskommekin, että sinun ehdottamasti kannattaisi valita Credigo – siis hae lainaa meiltä. Hakemuksen tekeminen onnistuu käden käänteessä netissä.

Miksi valita Credigo kaikista mahdollisista palveluntarjoajista? Alla muutama fakta meistä! 

Credigon etuja:  
 • Luotettavuus: Meillä on Pohjoismaissa jo reilut 200 000 asiakasta. Asiakastyytyväisyyskyselymme mukaan lähes 90 prosenttia vastaajista suosittelisi Credigoa ystävälleen. Olemme ylpeitä tuotteistamme ja palvelustamme, jota myös asiakkaamme arvostavat. 
 • Helppous: Lainahakemuksen tekeminen käy kätevästi netissä, etkä tarvitse hakemukseen ylimääräisiä liitteitä tai todistuksia. 
 • Nopeus: Saat lainapäätöksen saman tien hakemuksen täyttämisen jälkeen, ja me maksamme rahat tilillesi jopa 10 minuutissa. 
 • Vastuullisuus: Credigo noudattaa toiminnassaan vastuullisuutta, ja pyrimme parhaamme mukaan ehkäisemään asiakkaidemme ylivelkaantumista. 

Kaikki Credigon hinnoista

Asiakkaamme suosittelevat Credigoa – hae lainaa jo tänään

Asiakkaamme ovat antaneet meistä arvioita, ja voit lukea niistä tarkemmin sekä katsoa heidän tekemiään palautevideoita. Monet asiakkaamme ovat valinneet Credigon edullisen hinnan, ystävällisen asiakaspalvelun ja helpon lainaprosessin ansiosta. Hae lainaa ja liity tyytyväisten asiakkaiden joukkoon!

Hae lainaa – mutta miksi juuri Credigolta? Asiakkaamme kertovat!

Juho, Tervakoski: Juho valitsi Credigon, koska se on suomalainen ja luotettava. Hän myös toteaa lainaehtojen olleen parhaat mahdolliset tarjolla olevista vaihtoehdoista. 

Minttu, Turku: Minttu otti Credigolta lainaa pystyäkseen tekemään arvokaampia hankintoja. Hän kiittelee Credigon palvelua on erittäin hyväksi ja nopeaksi. 

Juha, Kangasala: Juhalle laina Credigolta mahdollisti uuden pihapöydän rakentamisen. Hänen mukaansa Credigon lainatarjous oli kilpailijoilta saatuja parempi.

Asiakaspalvelumme auttaa sinua lainahakemuksen kanssa

Esimerkkejä hinnoistamme – hae lainaa edullisesti!

Credigo tarjoaa helpon ja turvallisen lainan matalalla kuukausikorolla ja pitkällä takaisinmaksuajalla. Lainamme nimelliskorko on 11,8-19,8 prosenttia. 

Alla olevasta taulukosta näet esimerkkejä hinnoistamme.

Lainasumma Maksuaika Korko Todellinen
vuosikorko
Tilinhoitokulu Lyhennyserä
kuukaudessa
Kustannukset
vuodessa
500 € 2 vuotta 7,5 % 14,42 % 1,40 € 23,90 € 286,78 €
1000 € 4 vuotta 7,5 % 14,15 % 2,80 € 26,98 € 323,75 €
2500 € 6 vuotta 7,35 % 13,68 % 7,00 € 50,04 € 600,53 €
3500 € 8 vuotta 7,2 % 13,25 % 9,80 € 57,87 € 694,41 €
5000 € 10 vuotta 7,05 % 12,28 % 12,50 € 70,68 € 848,20 €
Kenelle Credigon laina sopii?

Hae lainaa Credigolta – kenelle palvelumme sopii?

Credigon laina soveltuu moneen eri elämäntilanteeseen, sillä hakiessasi lainaa voit itse päättää lainasumman suuruuden sekä takaisinmaksuajan pituuden. Pitkässä takaisinmaksuajassa hyvänä puolena on se, että lainan lyhennyserät pysyvät maltillisina.

Hae lainaa meiltä ja tee arjen hankintoja tai suuria investointeja, joihin tarvitaan enemmän rahaa kerralla. Olemme Credigolla sitä mieltä, että edulliset lainamme toimivat haaveiden ja hankintojen mahdollistajana, sillä lainan saa maksaa takaisin pitkän ajan kuluessa pienissä erissä.

Ennen kuin lähdet hakemaan lainaa, on sinun hyvä pitää mielessäsi lainan takaisinmaksuaika ja sovittaa se omaan henkilökohtaiseen budjettiisi. Hae lainaa vain, jos tiedät pystyväsi maksamaan sen takaisin, jotta vältyt ikäviltä seurauksilta, kuten maksuvaikeuksilta ja maksuhäiriömerkinnältä, joka seuraa maksamattomista laskuista.

Asiakaspalvelumme auttaa hakemuksen kanssa

Hae lainaa – kuinka paljon se maksaa?

Hae lainaa ilmaiseksi – lainahakemuksen tekeminen ei maksa mitään. Saat lainapäätöksen välittömästi, ja lainapalvelumme ollessa avoinna maksamme rahat tilillesi jopa kymmenen minuutin sisällä. 

Hae lainaa ja saat reilut lainaehdot sekä selkeän hinnoittelun. Laina-aikamme vaihtelevat ja voit saada maksuaikaa jopa kymmenen vuotta. Pidempi laina-aika mahdollistaa sinulle pienet kuukausierät, joilla lainan kuittaaminen sujuu kivuttomasti. Kokeile lainalaskurilla, kuinka paljon haluamasi lainasumma kustantaa, ja hae lainaa vaikka heti. 

Lainalaskuri

Voimmeko olla avuksi?

Hae lainaa, niin asiakaspalvelumme on lainahakemusta tehdessä tarvittaessa apunasi. Voit soittaa, lähettää meille viestin chatin kautta tai ottaa yhteyttä sähköpostitse. Lainahakemuksen tekeminen käy käden käänteessä, mutta riippumatta ongelmastasi, autamme sinua hakemuksen kanssa. 

Ota yhteyttä asiakaspalveluun ja hae lainaa:

Puhelin09 4272 0663 (ppm/mpm)
Sähköpostiasiakaspalvelu@credigo.fi

Credigon asiakkaat antavat meistä hyvää palautetta

Hae lainaa 500–10 000 €

Edullista ja helppoa, sitä lainan hakeminen Credigolta on. Hae lainaa 500–10 000 euroa kätevästi ja nopeasti. Hakemuksen täyttäminen käy netissä ja vie vain muutaman minuutin. Et tarvitse liitteitä tai todistuksia.

 
Kuka voi saada lainaa Credigolta?

Kuka voi saada luottoa? Hae lainaa jo tänään!

Hae lainaa meiltä helposti ja nopeasti. Saadaksesi hyväksytyn lainapäätöksen, tulee sinun olla vähintään 20-vuotias ja omata puhtaat luottotiedot. Credigo ei myönnä lainaa luottotiedottomalle, sillä noudatamme toiminnassamme vastuullisuutta ja haluamme ehkäistä asiakkaidemme ylivelkaantumista.

Hae lainaa jo tänään 500–10 000 euroa, niin saat luottopäätöksen heti ja rahat tilillesi hetkessä.

Kun haet meiltä lainaa, teemme sinulle henkilökohtaisen luottoarvion ja tarjoamme lainaa siitä saamiemme tulosten mukaan. Kun haet lainaa, sinun tulee varmentaa henkilöllisyytesi pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Hae lainaa Credigon asiakaspalvelun aukioloaikoina, niin lainarahat maksetaan tilillesi kymmenen minuutin sisällä myönteisen lainapäätöksen jälkeen. Teemme aina parhaamme, jotta saat lainan itsellesi sopivalla kuukausierällä ja takaisinmaksuajalla.

Hae lainaa turvallisesti

Credigo toimii vastuullisesti ja turvallisesti hyödyntäen lainanhakuprosesseissa uusinta teknologiaa. Pidämme aina asiakkaidemme tiedot salassa, ja luovutamme niitä eteenpäin vain viranomaisen määräyksellä. Pyrimme toiminnallamme – aktiivisella asiakaspalvelulla ja palveluidemme kehittämisellä – ehkäisemään asiakkaidemme ylivelkaantumista. Hae lainaa jo tänään, pidämme tietosi salassa ja palvelemme ammattitaidolla.

Credigon hinnoittelu on aina selkeää ja läpinäkyvää. Hae lainaa, ja saat jo ennen hakemuksen eteenpäin viemistä tietää lainasi kokonaiskustannukset.

Kun haet lainaa Credigolta, tietosi ovat suojassa

Toteuta unelmasi lainarahalla – hae lainaa vaikka heti!

Mihin ihmiset kulutusluottoja oikein käyttävät? Hae lainaa Credigolta ja toteuta pieniä ja suuria unelmia tai maksa pois arjen yllättävät kulut. Kun otat lainan meiltä, voit maksaa sen pienissä erissä takaisin, eikä henkilökohtainen taloutesi rasitu liikaa. Saat meiltä reilusti maksuaikaa, jopa 10 vuotta. Hae lainaa Credigolta heti, niin saat lainapäätöksen saman tien. Rahat maksamme tilillesi jopa kymmenessä minuutissa.

Tee lainahakemus nopeasti ja helposti

Lainaa ilman takaajia tai vakuuksia

Hae lainaa ilman vakuuksia tai takaajia

Hae lainaa Credigolta, etkä tarvitse takaajaa tai vakuuksia lainallesi. Rahat maksamme tilillesi jopa kymmenessä minuutissa, ja lainapalvelumme auttaa sinua hakemuksen tekemisessä mielellään. Hakiessasi lainaa meiltä, et tarvitse liitteitä tai todistuksia, joiden hankkiminen vie aikaa. Hae lainaa jo tänään, niin huomaat, kuinka näppärä lainapalvelu Credigo on!

Saat lainapäätöksen heti – hae lainaa ilmaiseksi

Hae lainaa meiltä, ja annamme tiedon lainahakemuksesi läpimenosta heti. Vastaanotamme lainahakemuksia ympäri kellon, ja maksamme rahat tilillesi lainapalvelumme aukioloaikojen puitteissa jopa kymmenessä minuutissa. Suomen lainsäädännön mukaan lainoja voi hakea koska tahansa, mutta rahoja ei saa siirtää asiakkaan tilille yöaikaan. Jos haet lainaa illalla lainapalvelumme sulkeuduttua, maksamme rahat tilillesi seuraavana aamuna, kun lainapalvelumme on jälleen avoinna.

Saat Credigolta lainapäätöksen saman tien

Lue hinnoistamme ja hae lainaa

Hae lainaa seuraavasti

 1. Täytä lainahakemus haluamallasi summalla ja laina-ajalla – lainahakemuksen täyttäminen vie vain minuutteja.
 2. Tunnistaudu pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella ja varmenna henkilöllisyytesi.
 3. Saat lainapäätöksen heti ja rahat tilillesi 10 minuutissa.
Punnitse itsellesi sopivaa lainasummaa tarkkaan

Hae lainaa – mikä on sopiva summa?

Tarjoamme lainaa 500–10 000 euroa, ja voit hakea sitä nopeasti ja helposti. Valitse itsellesi sopiva summa sen mukaan, miten arvioit omaa takaisinmaksukykyäsi. Suhteuta hakemasi lainasumma tuloihisi, jotta lainan takaisinmaksu sujuu mahdollisimman mutkattomasti eikä kuormita henkilökohtaista talouttasi. Hyvä idea ennen lainahakemuksen tekemistä on kartoittaa omaa taloudellista tilannettaan ja laatia budjetti lainan takaisin maksamiseksi.

Credigo on vastuullinen lainanantaja, ja tavoitteenamme on auttaa asiakkaitamme hallitsemaan talouttaan. Hae lainaa ja laita taloutesi balanssiin – meille on tärkeää, että viihdyt asiakkaanamme ja kokemuksesi Credigosta on myönteinen.

Hae lainaa nyt

Hae lainaa, kun olet huomioinut nämä

Lainatarjouksia ja lainayhtiöitä on moneen lähtöön, sillä ala on Suomessa hyvin kirjava. Sen vuoksi on tärkeää, että valitset vastuullisen lainayhtiön. Kuluttajansuojalaki pyrkii suojaamaan asiakkaita korkeilta lainankoroilta, ja Suomessa kulutusluottojen nimelliskorko ei saa ylittää 20 prosenttia. Siitä huolimatta on hyvä kiinnittää huomiota myös todellisen vuosikoron suuruuteen. 

Kuluttajan on hyvä olla valppaana, joten hae lainaa vasta, kun olet huomioinut seuraavat seikat:
 • Lainan nimelliskorko ei kerro lainan todellisia kustannuksia – hae lainaa, kun olet vertaillut tuotteita todellisella vuosikorolla, samalla lainasummalla ja takaisinmaksuajalla. Todellisessa vuosikorossa on huomioitu lainaan liittyvät muut kulut – kuten esimerkiksi mahdolliset avausmaksut tai tilinhoitokulut. Credigon lainojen todellinen vuosikorko on aina korkeintaan 29,15 prosenttia ja nimelliskorko 6,9-19,8 prosenttia.
 • Liian pieni tai liian suuri laina voi heilauttaa talouttasi väärään suuntaan, joten hae lainaa, kun olet harkinnut itsellesi sopivaa lainasummaa huolella. Liian suuresta lainasta saatat maksaa turhaan korkokuluja kun taas liian pieni laina voi johtaa siihen, että joudut pian lainaamaan uudelleen.
 • Ota myös se huomioon, että hae lainaa vasta, kun olet varma siitä, että oma taloudellinen tilanteesi sallii lainan takaisinmaksun. Lainan takaisinmaksu saattaa viedä jopa vuosia – riippuen lainasummasta ja maksuajasta – joten se on syytä ottaa pidemmän tähtäimen suunnitelmissa huomioon.

Laita taloutesi kuntoon – hae lainaa

Haluatko tietää lisää palveluistamme?

Askarruuttaako mieltäsi jokin? Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin saadaksesi nopeasti vastauksen lainan hakemiseen liittyviin kysymyksiin. Tarvittaessa saat neuvoja myös asiakaspalvelustamme, joka kertoo mielellään lisää tuotteistamme ja palveluistamme sekä lainaehdoista. Hakiessasi lainaa saat asiakaspalvelijoiltamme tukea lainahakemuksen täyttämisessä.

Vastauksia yleisiin kysymyksiin

Kokemuksia Credigosta

Voit katsoa asiakkaidemme lähettämiä videopalautteita, mikäli haluat kuulla tosielämän kokemuksia Credigon lainoista. Olemme rahoittaneet erilaisia hankkeita ja tarpeita, ja saamamme palautteet kertovat siitä, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä palveluumme. 
Lue asiakaspalautteita Credigosta
Hae lainaa Credigolta reiluilla lainaehdoilla

Lainaesimerkki: 1000 euroa – hae lainaa edullisesti

Valitse haluamasi summa ja takaisinmaksuaika ja hae lainaa helposti netissä. Kun haet lainaa 1000 euroa, maksuaika vaihtelee kahden ja viiden vuoden välillä.

Jos valitset maksuajaksi 36 kuukautta eli kolme vuotta, maksettavaksi per kuukausi tulee 33,91 euroa, joka muodostuu lainan pääomasta, korosta ja kuukausittain maksettavasta tilinhoitomaksusta. Lainan nimelliskorko on 7,50 prosenttia ja todellinen vuosikorko 14,30 prosenttia. Hae lainaa 1000 euroa, niin lainasi kokonaiskustannukset vuodessa ovat vain 406,87 euroa. 

Lue asiakaspalautteita ja hae lainaa

Mikä on todellinen vuosikorko?

Hae lainaa vasta, kun olet tutustunut vaihtoehtoihin ja päätynyt itsellesi sopivaan lainatarjoukseen. Voit vertailla kuluja tutkimalla todellista vuosikorkoa, joka kuvastaa vuotuista korkoprosenttia huomioiden myös hakemasi lainan korot ja muut kulut. Credigolla todellinen vuosikorko vaihtelee 9,45 ja 29,15 prosentin välillä lainasummasta riippuen.

Lainantarjoajien on lain nojalla kerrottava todellisen vuosikoron määrä, jotta kuluttaja pystyy vertailemaan lainan kustannuksia. Hakiessasi lainaa saat siis tietää, kuinka paljon lainan todelliset kustannukset ovat, kun katsot todellisen vuosikoron suuruutta. Credigolla olemme ylpeitä kertoessamme, että tuotteidemme hinnoittelu on reilua ja yksinkertaista – hae lainaa meiltä, niin tiedät aina, mistä maksat.

Hae lainaa – näin tunnistaudut hakemusta tehdessäsi

Kun haet lainaa Credigolta, sinun tulee tunnistautua sähköisesti. Se tapahtuu joko verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Molemmat ovat yleisesti verkossa käytössä olevia tunnistautumisen tapoja, ja tunnistautumisella haluamme varmistua lainanhakijan henkilöllisyydestä. Tunnistautumisesta määrätään myös laissa, sillä lainaa myöntävien tahojen on pystyttävä tunnistamaan asiakkaansa luottoja myöntäessään. Hae lainaa netissä ja tunnistaudu sähköisesti, sillä fyysisen asiakaskontaktin puuttuessa on käytettävä sähköistä tietä.

Verkkopankkitunnuksilla tunnistautuessa käytössä on Tupas-palvelu, joka on Finanssiala ry:n määrittelemä tunnistautumistapa. Hae lainaa ja tunnistaudu verkkopankkitunnuksilla niin, että pankki lähettää Credigolle tiedon henkilöllisyydestäsi. Muita tietoja sinusta ei välitetä eteenpäin, ja näet tietokoneellasi tai puhelimellasi tunnistautumista tehdessä, mitkä tiedot luovutetaan tunnistautumisprosessissa. Huomaa, että sinun on tärkeää pitää huoli verkkopankkitunnuksistasi, jotta kukaan muu ei esimerkiksi hae lainaa nimissäsi. Jos verkkopankkitunnuksesi ovat hukkuneet, ota viipymättä yhteyttä pankkiisi.

Hae lainaa ja tunnistaudu mobiilivarmenteella. Se tapahtuu Suomessa niin, että matkapuhelimen sim-kortti on varustettu sähköiseen tunnistautumiseen sopivalla varmenteella. Mobiilivarmenteella tietojasi ei välitetä matkapuhelinoperaattorillesi, vaan operaattorisi vain välittää tunnistautumisen yhteydessä Credigolle tiedon henkilöllisyydestä. Matkapuhelimesi käyttöön liittyviä tietoja emme mobiilivarmenteella tunnistautuessasi saa tai tarvitse.

Sähköinen tunnistautuminen käy pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella

Hae lainaa vastuulliselta yritykseltä

Miksi valita Credigo? Hae lainaa vastuulliselta luotonantajalta, joka ilmoittaa selkeästi lainan summan ja koron määrän sekä muut kustannukset, jotta saat selkeän tiedon lainasi kustannuksista. Me Credigolla ajattelemme, että vastuullinen lainayhtiö myös pyrkii toiminnallaan ehkäisemään kuluttajien ylivelkaantumista ja tiedottamaan pienten lainojen ominaisuuksista ja lainsäädännöstä.

Credigo toimii lain mukaan ja haluaa ehkäistä kulutusluottojen aiheuttamia ongelmia, kuten esimerkiksi maksuhäiriömerkintöjen syntymistä, aktiivisella tiedottamisella ja vuoropuhelulla asiakkaidensa kanssa. Suosittelemmekin seuraavaa: Hae lainaa aina vain laillistetulta lainantarjoajalta, joka toimii vastuullisesti. Credigo on Suomen aluehallintoviraston rekisteröimä luotonantaja. Rekisteritunnuksemme on LU13/2015.

Hae lainaa – näin se käy

Hae lainaa – miksi?

Credigon on valinnut Pohjoismaissa jo reilut 200 000 asiakasta, sillä se on luotettava ja turvallinen lainanantaja. Etujamme ovat vaivattomuus, luotettavuus, edullisuus ja yksinkertainen hinnoittelu. Olemme ylpeitä kätevästä lainaprosessistamme sekä ystävällisestä asiakaspalvelustamme. Hae lainaa, ja toteuta unelmasi nyt eikä myöhemmin! Listasimme alle syitä, miksi lainaaminen kannattaa.

 • Nopeus: Hae lainaa, ja saat meiltä rahat tilillesi jopa kymmenessä minuutissa. Pääset saman tien toteuttamaan unelmiasi tai vain tasapainottamaan talouttasi vaikeassa tilanteessa. Maksa pois laskut tai varaa matka aurinkoon!
 • Luotettavuus: Credigo on toiminut Pohjoismaissa vuodesta 2006 saakka ja ehtinyt palvella satojatuhansia tyytyväisiä asiakkaita. Hae lainaa meiltä, ja voit luottaa siihen, että palvelemme sinua ammattimaisesti.
 • Edullisuus: Hae lainaa meiltä ja tiedät aina, paljonko lainasi kokonaiskustannukset ovat. Lainamme korko on 6,9-19,8 prosenttia ja todellinen vuosikorko 9,45–29,15 prosenttia.
 • Helppous: Hae lainaa helposti netissä ilman vakuuksia tai takaajia ja unohda turhat liitteet ja lomakkeet. Hakemuksen tekeminen onnistuu minuuteissa ja saat päätöksen heti.

Mihin tarpeisiin lainaa haetaan?

Monesti lainan hakeminen saatetaan nähdä viimeisenä vaihtoehtona, sillä taloudelliset sitoumukset saattavat pelottaa. Lainojemme pienet takaisinmaksuerät kuitenkin takaavat sen, että lainan takaisin maksaminen sujuu ongelmitta, kunhan vain muistaa budjetoida maksuerät osaksi henkilökohtaista taloussuunnitelmaansa ennen hakemuksen lähettämistä Hae lainaa nyt, niin pääset tekemään unelmistasi totta tai tasapainottamaan horjuvaa talouttasi. Voit myös hakea lainaa ja maksaa sillä pois aiemmat lainasi, jotka mahdollisesti kuormittavat talouttasi.

Mihin lainarahoja sitten käytetään? Monet ottavat lainaa saadakseen taloutensa balanssiin, mutta tavallista on rahoittaa esimerkiksi matkoja ulkomaille, suuria hankintoja ja remontteja.

Credigon asiakkaat ovat kertoneet seuraavista käyttökohteista antamissaan palautteissa:

 • Arvokkaammat hankinnat
 • Kihlasormukset
 • Pihapöydän rakentaminen
 • Hoitokustannusten rahoittaminen
 • Talouden tasapainottaminen

Muistathan, että sinun ei kuitenkaan tarvitse tarkasti selvittää meille sitä, mihin aiot lainaamasi rahat käyttää. Hae lainaa nyt ja ryhdy toteuttamaan unelmiasi. Kuten huomaat, monet muutkin ovat ottaneet meiltä lainan tehdäkseen arjestaan sujuvampaa.

Hae lainaa

Käsittelemme hakemustanne.
Odottakaa hetki...