Kuinka paljon tarvitset lainaa?

Lainaa netistä

Kun haet lainaa netistä, sinulla on useita eri vaihtoehtoja. Mitä kaikkea kannattaa ottaa huomioon, kun hakee lainaa netistä? Millainen maksuaika lainalle on mahdollista saada? Ja kuka voi hakea lainaa netistä? Miksi lainahakemus yleensä menee läpi tai hylätään? Kerromme kaiken tämän ja paljon muuta tällä sivulla.

Kuinka paljon haluat lainaa?

Voit hakea Credigolta lainaa 500–10 000 euroa 2–15 vuoden maksuajalla.

   • Rahat tilille jopa 10 minuutissa
   • Lainan korko 8,9-19,8 %
  • Todellinen vuosikorko 11,51-28,64 %
 • Tilinhoitokulu 1,40–12,5 €

Hae nyt

Lainaa nopeasti ja kätevästi netistä

Lainaa netistä – hakemuksen tekeminen käy hetkessä

  

Kun haet lainaa netistä, sinun tulee tehdä yksinkertainen ja helppo lainahakemus, johon täytät tiedot hakemastasi lainasummasta, maksuajasta sekä itsestäsi. Credigolla haluamme tietää hakijoistamme muutamia avaintietoja, kuten yhteys- ja tilitiedot, arvion tuloista ja menoista sekä joitakin muita taloudelliseen tilanteeseesi vaikuttavia asioita.

Lainahakemuksemme täyttäminen käy muutamassa minuutissa. Myönnämme lainaa 500-10 000 euroa ja takaisinmaksuaikaa saat 2–15 vuotta. Alustavan lainapäätöksen saat heti hakemuksen täytettyäsi. Rahat maksamme tilillesi saman päivän aikana. Mikäli jätät hakemuksesi lainapalvelumme ollessa kiinni, käsittelemme hakemuksesi seuraavana aukiolopäivänä.

Kuinka paljon voin saada lainaa netistä?

  

Credigo tarjoaa luottoa 10 000 euroon saakka reiluilla lainaehdoilla – selkeästi hinnoiteltu luotto takaa sen, ettet ylläty lainasi kustannuksista. Haluamme sinun saavan meiltä mahdollisimman helpon ja hyvän lainakokemuksen, minkä vuoksi pidämme hinnoittelumme yksinkertaisena.

Sinun on mahdollista hakea vakuudetonta lainaa netistä haluamallasi summalla jopa kymmeniä tuhansia euroja. Huomaa kuitenkin, että vakuudettomissa lainoissa korot voivat olla korkeat, joten suuri lainasumma voi kasvaa nopeasti kalliiksi. Näin ollen lainaehtoja kannattaa syynätä tarkkaan ja etsiä itselle sopivin laina. 

Credigolta lainaa jopa 2500 euroa

Credigon hinnat tutuksi

Kuinka nopeasti laina maksetaan takaisin?

  

Credigolla lainan takaisinmaksuaika on 2–15 vuotta riippuen lainasumman suuruudesta. Pidemmissä laina-ajoissa on etuna se, että lainaa voi lyhentää pienemmissä erissä. Vastaavasti lyhyemmällä laina-ajalla korkokulut jäävät matalammiksi, mutta laina pitää maksaa suuremmissa erissä takaisin.

Laina-aikaa valitessa saa kuitenkin olla tarkkana, sillä sitä kannattaa ottaa omien tarpeiden mukaan. Mikäli henkilökohtainen taloutesi on tiukalla ja joudut muutenkin miettimään tarkasti rahankäyttöäsi, on lainalle hyvä ottaa pidempi maksuaika, jotta se ei rasita liikaa lompakkoa ja selviydyt arkipäivän maksuista niin, että rahaa jää myös säästöön.

Älä koskaan ota lainaa liian tiukalla maksuaikataululla, jotta et joudu ahdinkoon tai joudu ottamaan lisää lainaa kattaaksesi edelliset lainan kulut. Joissakin tapauksissa monien avointen lainojen yhdistäminen saattaa olla viisasta.

Kiinnitä maksuajan valinnassa huomiota näihin:

 • Oman maksukykysi rajat – älä rasita talouttasi liikaa.
 • Lainasumman suuruus – kuinka paljon lainaa on riittävästi?
 • Kohtuulliset kuukausierät – laina kannattaa maksaa takaisin pienissä erissä.
Lainaa voivat hakea 20 vuotta täyttäneet

Kuka voi saada lainaa netistä?

  

Voit saada lainaa Credigolta, jos:

 • olet vähintään 20-vuotias
 • luottotietosi ovat kunnossa

Voit saada lainaa netistä hakemalla sitä Credigolta, jos olet täyttänyt 20 vuotta ja luottotietosi ovat kunnossa. Tarkastelemme luottopäätöstä tehdessämme useita tekijöitä, joilla kartoitamme maksukykyäsi, jotta voimme varmistua siitä, että henkilökohtainen taloutesi on riittävässä tasapainossa lainan takaisinmaksua ajatellen. Henkilökohtaisten lainapäätösten tekeminen on osa vastuullista toimintatapaamme, jolla pyrimme ehkäisemään ylivelkaantumista.

Mikäli lainahakemuksesi ei syystä tai toisesta mene läpi, voit mahdollisesti saada meiltä lainaa pienemmällä summalla tai pidemmällä laina-ajalla. Mikäli lainahakemuksesi hylätään, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme ja pyytää neuvoa uuden hakemuksen tekemisessä. Palvelemme aina asiantuntevasti ja ammattitaitoisesti kaikissa lainaan liittyvissä asioissa, joten ota rohkeasti yhteyttä, mikäli sinulla on kysyttävää tuotteistamme. 

Miksi ottaa lainaa Credigolta?

  

Ajattelemme Credigolla, että olemme erittäin hyvä lainayhtiö ja panostamme tuotteisiimme ja palveluumme paljon. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja uskomme, että sinunkin kannattaa liittyä asiakkaaksemme. Alla perusteluita väitteemme tueksi!

Miksi valita juuri Credigo?

 • Helppous ja nopeus: Kun haet lainaa netistä helpolla lomakkeella, saat alustavan lainapäätöksen heti. Maksamme rahat tilillesi saman päivän aikana, mikäli jätät hakemuksesi lainapalvelumme aukioloaikana. Asiakaspalvelumme myös neuvoo sinua aina tarvittaessa, kun haet lainaa netistä tai sinulla on kysyttävää tuotteistamme.
 • Selkeä hinnoittelu: Tarjoamme vain selkeästi hinnoiteltuja tuotteita, joiden korko on 8,9-19,8 prosenttia ja todellinen vuosikorko 11,51-28,64 prosenttia. Tiedät aina, mistä maksat, kun otat lainaa Credigolta. 
 • Taidokas asiakaspalvelu: Haluamme aina palvella asiakkaitamme ystävällisesti ja ammattitaidolla, sillä meille jokainen asiakas on tärkeä. Asiakaspalvelumme on asiakkaille maksutonta, ja palvelemme monikanavaisesti sähköpostitse, puhelimitse ja nettisivuillamme chatin kautta. Olemme saaneet asiakkailtamme positiivista palautetta, ja tekemässämme asiakaskyselyssä peräti 94 prosenttia vastaajista koki hakemisen helpoksi.
 • Vastuullisuus: Pyrimme vastuullisella toiminnallamme ehkäisemään ylivelkaantumista. Tarjoamme yksinkertaisesti ja selkeästi hinnoiteltuja tuotteita ja pidämme aktiivisesti yhteyttä asiakkaisiimme. Meille on myös tärkeää tiedottaa rahoitusalan muutoksista, minkä vuoksi viestimme aktiivisesti yleisölle nettisivuillamme ja sosiaalisessa mediassa.
Credigo toimii vastuullisesti

Hintaesimerkkejä – edullista lainaa Credigolta

  

Saat Credigolta lainaa 11,51-28,64 prosentin todellisella vuosikorolla sekä reiluilla lainaehdoilla. Syyskuussa 2019 voimaan astunut kulutusluottojen korkokatto tarkoittaa sitä, että lainaa ei saa myöntää yli 20 prosentin korolla. Credigon korko on 8,9-19,8 prosenttia. Olemme hinnoitelleet tuotteemme yksinkertaisella ja ymmärrettävällä tavalla, jotta sinun olisi mahdollisimman helppo hakea lainaa. Alla esimerkkejä tuotteistamme eripituisilla maksuajoilla.

Lainaa 500 €: Kun otat lainaa 500 euroa kahden vuoden maksuajalla, kuukausieräsi on 24,22 euroa muodostuen korosta, pääomasta ja tilinhoitomaksusta (1,40 €). Lainasi korko on 8,9 prosenttia ja todellinen vuosikorko 15,96 prosenttia. Lainasi kokonaiskustannukset ovat 81,27 euroa.

Lainaa 1000 €: Kun otat lainaa 1000 euroa kolmen vuoden maksuajalla, kuukausieräsi on 34,55 euroa muodostuen korosta, pääomasta ja tilinhoitomaksusta (2,80 €). Lainasi korko on 8,9 prosenttia ja todellinen vuosikorko 15,81 prosenttia. Lainasi kokonaiskustannukset ovat 243,92 euroa.

Lainaa 2500 €: Kun otat lainaa 2500 euroa viiden vuoden maksuajalla, kuukausieräsi on 58,77 euroa muodostuen korosta, pääomasta ja tilinhoitomaksusta (7,00 €). Lainasi korko on 8,9 prosenttia ja todellinen vuosikorko 15,46 prosenttia. Lainasi kokonaiskustannukset ovat 1026,48 euroa.

Lainaa 5000 €: Kun otat lainaa 5000 euroa kymmenen vuoden maksuajalla, kuukausieräsi on 75,57 euroa muodostuen korosta, pääomasta ja tilinhoitomaksusta (12,50 €). Lainasi korko on 8,9 prosenttia ja todellinen vuosikorko 14,15 prosenttia. Lainasi kokonaiskustannukset ovat 4068,11 euroa.

Lainaa 7500 €: Kun otat lainaa 7500 euroa kymmenen vuoden maksuajalla, kuukausieräsi on 107,10 euroa muodostuen korosta, pääomasta ja tilinhoitomaksusta (12,50 €). Lainasi korko on 8,9 prosenttia ja todellinen vuosikorko 12,55 prosenttia. Lainasi kokonaiskustannukset ovat 5352,17 euroa.

Lainaa 10000 €: Kun otat lainaa 10000 euroa viidentoista vuoden maksuajalla, kuukausieräsi on 113,33 euroa muodostuen korosta, pääomasta ja tilinhoitomaksusta (12,50 €). Lainasi korko on 8,9 prosenttia ja todellinen vuosikorko 11,51 prosenttia. Lainasi kokonaiskustannukset ovat 10399,88 euroa.

Aina edulliset hinnat

Credigo tarjoaa annuiteettilainaa

Laina kerryttää korkoa – miten se muodostuu?

  

Aina kun ottaa lainaa, joutuu lainaamastaan rahasta maksamaan korvausta lainanantajalle. Sen vuoksi kaikista lainoista peritään korkoa. Lainaa ei siis saa ilmaiseksi, vaikka monelta yhtiöltä on toki mahdollista ottaa esimerkiksi maksuvapaita kuukausia helpottamaan takaisinmaksua.

Credigon lainat ovat annuiteettilainoja, joiden kuukausierät ovat lainakauden alussa samansuuruisia. Annuiteettilainan idea on se, että aluksi siitä maksetaan vähemmän pois pääomaa ja enemmän korkoja. Tämä johtuu siitä, että korkokulut koskevat jäljellä olevaa lainapääomaa, joka lainan alussa on suurempi, koska sitä ei ole vielä ehditty lyhentää merkittävästi. Viitekoron muuttuessa myös kuukausierä muuttuu, mutta koron ja kuukausierän suhde säilyy muuttumattomana. Lainakauden lopussa korkojen osuus pienentyy, koska jäljellä oleva lainamäärä on laskenut lyhennysten myötä alemmaksi.

Annuiteettilainojen lisäksi on olemassa tasaerälainoja, bullet-lainoja ja balloon-lainoja. Tasaerälainasta maksetaan kuukausittain sama määrä lyhennystä, mutta takaisinmaksuaika muuttuu. Koron nousu näkyy siis pidempänä laina-aikana. Bullet-laina puolestaan on kertalyhennyslaina, joka maksetaan takaisin yhdellä kertaa, kun laina-aika päättyy. Bullet-lainoille annetaan joko kiinteä tai vaihtuva korko riippuen lainanantajasta. Balloon-lainan nimitys tulee amerikkalaisten tavasta kuvata osin lyhentämättömän lainan viimeistä suurta maksuerää pallomaksuksi eli balloon paymentiksi. Balloon-laina on Suomessa tavallisesti käytössä yritys- ja autolainoissa.

Miksi ihmiset hakevat lainaa netistä?

  

Lainaa haetaan monista eri syistä – kyse voi olla arjen hankintojen tai suurempien investointien rahoittamisesta tai talouden tasapainottamisesta tilanteessa, jossa omat rahat eivät meinaa riittää. Toisaalta joku voi haluta ottaa lainaa yhdistääkseen useita avoimia luottoja, joiden hoitaminen tuottaa haasteita. Toivommekin, että laina-aikasi meillä sujuu mutkattomasti.

Asiakkaamme ovat kertoneet meille antamissaan palautteissa hakeneensa lainaa muun muassa isompien hankintojen rahoittamiseen, kihlasormusten ostamiseen, pihapöydän rakentamiseen sekä hoitokulujen kattamiseen. Vakuudetonta lainaa netistä on helppo ja nopea hakea, mikä selittää nykyaikaisten tuotteiden suosiota. Credigolta voi saada lainaa 500–10 000 euroa jopa viidentoista vuoden maksuajalla.

Voit hakea meiltä:

 • lainaa matkustamiseen (lentoliput, majoitus, aktiviteetit)
 • lainaa opintoja varten
 • lainaa terveydenhoitokulujen maksamiseen
 • lainaa suurten ja pienten juhlien järjestämiseen
 • lainaa kodinkoneiden ostamiseen
 • lainaa remontointiin
 • lainaa kodinsisustamiseen ja huonekaluostoksiin

Edellä mainitut ovat vain esimerkkejä siitä, mihin tarkoituksiin voit hakea lainaa, sillä käyttätarkoituksia on useita muitakin. Voit toteuttaa unelmiasi ja me autamme sinua niiden rahoittamisessa.

Lainaa haetaan moneen tarpeeseen

Voinko saada lainaa ilman vakuuksia?

  

Credigo myöntää lainaa ilman vakuuksia, eli et tarvitse lainasi tueksi takaajia tai vakuuksia. Meiltä voi hakea lainaa 500–10 000 euroa ja tarjoamamme maksuaika on 2–15 vuotta. Meiltä on siis mahdollista saada vakuudetonta lainaa, jonka hakeminen käy nopeasti ja kätevästi nettilomakkeella. Kun haet lainaa netistä, saat alustavan lainapäätöksen heti hakemuksen jätettyäsi.

Myönnämme lainaa henkilöille:

 • jotka ovat vähintään 20-vuotiaita
 • joiden luottotiedot ovat kunnossa

Vakuudetonta lainaa netistä voivat pääsääntöisesti saada täysi-ikäiset henkilöt, joiden luottotiedot ovat kunnossa. Myöskään Credigo ei myönnä lainaa luottotiedottomalle, sillä haluamme toimia vastuullisesti ja ehkäistä ylivelkaantumista. Credigolla lainan saamiseksi hakijan tulee olla myös täyttänyt 20 vuotta.

Hae lainaa seuraavasti

Emme myönnä lainaa luottotiedottomalle

Kenen kannattaa hakea lainaa?

  

Lainan hakeminen on nykyään tehty helpoksi, ja lainatuotteita on moneen lähtöön. On tärkeää, että lainaa hakiessasi tiedostat oman taloutesi rajat, jotta pystyt maksamaan lainat takaisin. Laina on hyvä vaihtoehto äkillisten kulujen kattamiseen ja suurempien hankintojen tai esimerkiksi matkojen rahoittamiseen.

Lainarahalla ostaminen tarkoittaa kuitenkin sitä, että ostos maksetaan myöhemmin takaisin. Credigon etuja ovat reilut lainaehdot, joiden puitteissa lainaa voi lyhentää pienissä erissä tai halutessaan nopeamminkin.

Vertaile vaihtoehtoja ennen kuin haet lainaa

  

Suomessa lainaa voi hakea useilta eri toimijoilta, niin tuotteissa kuin niitä tarjoavissa rahoitusyhtiöissäkin on paljon eroja. Näin ollen saadaksesi itsellesi parhaat lainaehdot sinun on tehtävä vertailua, jota tekisit yhtä lailla luultavasti myös muissa kulutuspäätöksissä. 

Kun vertaat eri tuotteita ja lainanantajia, kiinnitä erityistä huomiota todelliseen vuosikorkoon, joka huomioi kaikki lainan kulut realistisesti. Kuukausikorko antaa viitteitä vain lainan korosta, mutta todellinen vuosikorko kertoo, millaiset lainan kokonaiskulut ovat vuodessa. Todellisen vuosikoron laskentakaava on määritelty EU:n direktiivillä. Kaikkien laina-alan toimijoiden tulisi aina käyttää samaa kaavaa, kun ne ilmoittavat todellisen vuosikoron määrän.

Huomioi nämä seikat, kun haet lainaa

  

Lainaa hakiessa sinun on hyvä huomioida muutama seikka, jotta saat varmasti itsellesi sopivimman lainatuotteen. Suosittelemmekin sinua kysymään itseltäsi seuraavat asiat, kun haet lainaa netistä.

1. Mihin tarvitset lainaa?

 • Ennen kuin haet lainaa, laske kuinka paljon tarvitset lainaa ja mihin aiot käyttää rahat.
 • Me Credigolla emme kysele lainasi käyttötarkoitusta, mutta sinun on hyvä tiedostaa se.
 • Ota huomioon lainan korkokulut, sillä ne ovat osa hankintasi hintaa.

2. Kuinka paljon tarvitset lainaa?

 • Oikean suuruinen lainasumma mahdollistaa sinulle tarvitsemasi asiat eikä käy turhan kalliiksi.
 • Kun valitset kerralla oikean suuruisen summan, sinun ei tarvitse hakea uutta lainaa.
 • Vältyt myös tilanteelta, jossa maksat turhaan korkoa liian suuresta lainasummasta.

3. Kuinka paljon tarvitset maksuaikaa lainallesi?

 • Valitsemalla liian lyhyen takaisinmaksuajan saattaa henkilökohtainen taloutesi joutua tiukkaan tilanteeseen.
 • Lyhyessä maksuajassa kuukausierät ovat suuria ja vastaavasti pidemmällä maksuajalla saat lainallesi lyhyemmät erät.
 • Voit halutessasi lyhentää lainaa lainasopimuksesi maksuaikataulua nopeammin.

4. Mistä haet lainaa?

 • Suosittelemme sinulle, että valitset lainayhtiön, joka toimii vastuullisesti ja hinnoittelee tuotteensa selkeästi.
 • Credigo tarjoaa vain selkeästi ja reilusti hinnoiteltuja tuotteita.
Lainaa kannattaa hakea selkein ehdoin

Miksi en saanut lainaa?

  

Me Credigolla haluamme varmistua siitä, että pystyt maksamaan lainasi takaisin, ja teemme sen vuoksi henkilökohtaisen luottoarvion kaikille lainaa hakeville asiakkaillemme. Luottojen myöntäminen on toimintaa, joka vaatii vastuullisuutta. Luottoarvion tekemistä vaaditaan myös laissa. Tarkoituksena on suojella kuluttajaa.

Lainaa netistä saa monelta eri yritykseltä, ja kyse on hyvin yksinkertaisesti liiketoiminnasta. Lainaa myöntävät rahoitusyhtiöt tekevät voittoa korkotuotoilla. Yhtiöt haluavatkin varmistua siitä, että maksat lainaa takaisin sopimuksen mukaan, jotta vältyt ylivelkaantumiselta. Mikäli vaikuttaa siltä, että et pysty maksamaan lainaa takaisin, yhtiö mitä luultavimmin vetäytyy ja antaa sinulle kielteisen lainapäätöksen.

Pankit ja luottolaitokset tarkistavat aina luottotietosi, vaikka hakisit lainaa netistä. Credigolla lainaa myönnetään vain sellaisille henkilöille, joiden luottotiedot ovat kunnossa ja joilla on riittävän suuret tulot lainan takaisinmaksua varten riippumatta siitä, minkä suuruista lainaa haet. Emme myönnä lainaa ilman luottotietoja, koska haluamme ehkäistä asiakkaidemme ylivelkaantumista ja toimia vastuullisesti.

Tiesitkö tämän Credigosta?

5 syytä, joiden vuoksi et saanut lainaa

  

 1. Henkilökohtainen taloutesi ei ole tasapainossa. Jos tulosi ylittävät menosi kuukausitasolla jatkuvasti, tulkitsee lainanantaja, että et pystyisi maksamaan lainaa takaisin. Näin ollen lainaa ei myönnetä, koska pelkona on, että laina kuormittaisi henkilökohtaista talouttasi entisestään ja ajaisi sinut talousahdinkoon.

 2. Sinulta puuttuvat säännölliset tulot. Saadaksesi lainaa sinulla täytyy olla säännöllisiä tuloja – joko palkan, eläkkeen tai etuuksien kautta. Todennäköisyytesi saada lainaa kasvaa sen myötä, mitä pidempään olet ollut työsuhteessa ja saanut säännöllisesti tuloja.

 3. Maksukäyttäytymisessäsi on häiriöitä. Lainaa myöntävät tahot arvioivat sitä, miten tunnollisesti maksat laskujasi. Jos laskujen maksamisessa on ongelmia, et todennäköisesti saa lainaa, sillä pankki tai rahoituslaitos ei luota siihen, että maksaisit lainat takaisin sovitussa maksuaikataulussa.

 4. Sinulla on useita avoimia lainoja. Jos velkataakkasi on jo entuudestaan iso, eivät monetkaan tahot myönnä lisää lainaa. Esimerkiksi Credigo ei myönnä lainaa henkilöille, jotka ovat vaarassa ylivelkaantua ehkäistäkseen taloudellisten ongelmien kehittymistä.

 5. Olet menettänyt luottotietosi. Esimerkiksi maksamattomat vuokrat tai laskut voivat johtaa maksuhäiriömerkintään. Maksuhäiriömerkinnän myötä olet saattanut menettää luottotietosi, minkä vuoksi et voi saada suurimmalta osalta yrityksistä lainaa. Myös Credigolla luottotietojen menettäminen on este, jonka vuoksi et voi saada lainaa.
Lainaa ilman luottotietoja ei saa vakuudetta

Lainaa ilman luottotietoja – onko se mahdollista?

  

Kun haet lainaa, luottotietosi tarkistetaan. Näin tapahtuu myös silloin, kun haet lainaa netistä, sillä lainanantajat haluavat aina varmistua maksukyvystäsi. Luottotietojen menettäminen on merkki maksukyvyn horjumisesta. Luottotiedot ovat sellaisia tietoja, joilla arvioidaan yksityishenkilön taloudellista tilaa ja maksukyvyn luotettavuutta. Lainaa hakevan asiakkaan maksukyvystä halutaan varmistua, sillä lainojen takaisinmaksu on elinehto lainayhtiöiden toiminnalle.

Jos haet lainaa netistä ilman luottotietoja, hylätään hakemuksesi mitä todennäköisimmin, sillä vakuudetonta lainaa netistä on vaikea saada, jos taustalla on maksuhäiriöitä. Lainayhtiöt perustavat päätöksensä muun muassa Suomen Asiakastiedon ja Bisnoden ylläpitämiin luottorekistereihin. Sähköisen tunnistautumisen yhteydessä myös Credigo tarkistaa lainaa hakevan luottotiedot.

Entä sitten, onko mahdollista saada lainaa ilman luottotietoja? Kulutusluottoa tai vakuudetonta lainaa ilman luottotietoja on hyvin vaikea – jos ei jopa mahdotonta – saada. Vaihtoehto luottotietonsa menettäneelle lainanhakijalle on kääntyä esimerkiksi oman pankin puoleen ja hakea lainaa vakuuksia tai takausta vastaan. 

Lainat ovat osa nykyajan kulutuskulttuuria

  

Lainoista ja luotoista on muodostunut tärkeä osa nykymaailman kulutuskulttuuria, jota leimaavat nopeat kulutuspäätökset ja trendien muuttuminen. Siinä missä yksi ostaa edullisesti ja usein, toinen pyrkii käyttämään rahansa kestävämmin ja ostaa parempaa laatua kalliilla. Molemmissa tapauksissa rahaa kuitenkin kulutetaan, ja toisinaan laina voi tulla tarpeeseen, jotta pystyy tekemään haluamansa hankinnat. Monien henkilökohtainen talous on pirstaloitunut ja omien tulojen ja menojen kartoittaminen voi tuottaa jopa haasteita.

Kun hakee lainaa netistä tai hankkii tuotteen osamaksulla eli ottaa kulutusluoton, oma maksukyky voi hetkellisesti hämärtyä. Sen vuoksi lainaa hakiessa onkin tärkeää punnita omaa maksukykyään ja nähdä oma tilanteensa realistisesti. On myös syytä ottaa huomioon riskit, kuten työttömyys tai sairastuminen, jotka voivat tuoda muutoksen tuloihin. Tuotteemme ovat kuitenkin edullisesti hinnoiteltuja ja sopivat monenlaisiin taloustilanteisiin, sillä myönnämme reilusti maksuaikaa ja pidämme korkokulut kurissa.

Lainaa haetaan nykyään usein

Suojaamme henkilötietosi, kun haet lainaa

  

Osana vastuullista luotonantoa lupaamme säilyttää henkilötietojasi turvallisesti ja käyttää niitä vain lain sallimiin tarkoituksiin. Keräämme asiakkaistamme henkilö- ja yhteystietoja, palvelutietoja, taloudellisia tietoja, historiallisia tietoja, laitetietoja, maantieteellisiä tietoja sekä tietoja siitä, miten olet käyttänyt palveluitamme. Tietojen kerääminen tapahtuu, kun pidät yhteyttä meihin, käytät tuotteitamme tai palveluitamme esimerkiksi lainaa hakiessasi, sivuillamme olevista evästeistä sekä ulkopuolisista rekistereistä – esimerkiksi luottotietojen tarkistuksen yhteydessä.

Käytämme keräämiämme tietoja palveluidemme ja tuotteidemme parantamiseen sekä parantaaksemme asiakaskokemustasi. Lähetämme sinulle esimerkiksi markkinointiviestejä, mikäli olet sallinut niiden lähettämisen lainaa hakiessasi. Voit kuitenkin kieltää viestien lähettämisen milloin tahansa. Emme luovuta henkilötietojasi lainvastaisesti ulkopuolisille tahoille. Henkilötietojasi säilytetään tietty aika riippuen siitä, mihin tarkoitukseen ne on kerätty.

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin

Asiakaspalvelumme auttaa laina-asioissa

Palvelemme aina ammattitaidolla

Asiakaspalvelijamme tekevät päivittäin parhaansa palvellakseen sinua laina-asioissa mahdollisimman nopeasti. Voit olla meihin yhteydessä itsellesi sopivalla tavalla – sähköpostitse, puhelimitse tai chatin kautta nettisivuillamme. Kehitämme lainapalveluamme jatkuvasti ja otamme mielellämme vastaan palautetta myös asiakaspalvelustamme. Asiakaspalvelumme on tavoitettavissa arkisin kello 9–17:00.

Tekemässämme asiakastyytyväisyyskyselyssä 93 prosenttia ilmoitti olevansa tyytyväisiä asiakaspalvelijoidemme palveluasenteeseen ja palvelumme nopeuteen. Vastaajista 91 prosenttia ilmaisi lisäksi tyytyväisyytensä asiakaspalvelutilanteissa saamiinsa vastauksiin. Voit itse jättää palautetta meille sekä tutustua saamiimme asiakaspalautteisiin nähdäksesi, mitä muut asiakkaamme ajattelevat Credigosta.

Mikä on Credigo?

Credigo on pohjoismaalainen ja luotettava lainapalvelu, joka on toiminut Pohjoismaissa vuodesta 2006 lähtien auttaen reilua 200 000 asiakasta. Credigo on Northmill Bank AB:n rinnakkaistoimini, jolla on myös rinnakkaistuote – Easycredit. Credigo myöntää luottoja 500–10 000 eurolla ja jopa viidentoista vuoden takaisinmaksuajalla.

Olemme kiinnostuneita kehittämään palveluitamme jatkuvasti ja pyrimme toiminnassamme aina vastuullisuuteen niin lainapäätöksissä kuin hinnoittelussakin. Credigolla hyödynnetään aina uusinta teknologiaa ja suojataan asiakkaiden tiedot. Kun haet lainaa meiltä, voit olla varma siitä, että tietosi pysyvät yksityisinä ja laina-asiasi suojassa. Luovutamme tietoja vain viranomaispäätöstä vastaan.

Credigo on kotimainen lainapalvelu

Käsittelemme hakemustanne.
Odottakaa hetki...