Kuinka paljon tarvitset lainaa?

Kulutusluotto 100–2500 € ilman vakuuksia

Credigon kulutusluotto on nopea ja edullinen ratkaisu, kun tarvitset rahoitusta hankintoihisi. Credigo tarjoaa kulutusluottoa 100–2500 eruolla ja jopa 60 kuukauden maksuajalla.
  • Kulutusluotto heti tilille
  • Kuukausikorko 3,25–3,42 %
Hae kulutusluottoa

Mikä on kulutusluotto?

Kulutusluotto on yleensä laina-ajaltaan lyhytaikainen luotto. Tavallisesti laina-aika on kuukaudesta muutamaan vuoteen. Lainat ovat yleensä suuruudeltaan muutaman tuhannen euron suuruisia. Kulutusluotto otetaan nimensä mukaisesti arjen kulutusta ja yllättäviä menoja varten.

Kulutusluottotermin alle lasketaan kaikki vakuudelliset ja vakuudettomat luotot, jotka on otettu kulutustarkoitukseen. 

Luottoa kaikkiin menoihin

Jokaiselle tulee jossain vaiheessa äkillinen tarve hakea luottoa elämän kuluihin. Pesukone voi rikkoutua äkillisesti, autoon voi tulla yllättävä vika ja säästöt eivät aina riitä.

Kulutusluotto netistä on nopea ratkaisu arjen yllättäviin hankintoihin. Kaikki kulutusluotot eivät tosin ole samanlaisia, joten olipa lainan tarpeesi pieni tai suuri, varmista että saat rahoituksellesi parhaan hinnan vertailemalla luottoja huolellisesti ennen kuin lainaat.

Kulutusluotto kaikkiin menoihin

Miksi Credigon kulutusluotto?

Credigon kulutusluotto on edullinen ja luotettava vaihtoehto. Asiakastyytyväisyyskyselyn perusteella, jopa 88,79 prosenttia asiakkaistamme suosittelesi meitä ystävälleen.

Ei piilokuluja

Luotoissamme ei ole avausmaksuja, nostopalkkioita tai muita ikäviä piilokuluja. Maksat kuukausikorkoa vain siitä, mitä lainaat.

Ilmainen asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on nopea ja ilmainen. Palvelemme kaikissa kulutusluottoihin liittyvissä kysymyksissä sähköpostitse, puhelimite ja chatissa.

Korkea asiakastyytyväisyys

Asiakastyytyväisyyskyselyn perusteella jopa 88,79 prosenttia asiakkaistamme suosittelisi meitä mielellään ystävälleen.

Edullinen kuukausikorko

Credigon kulutusluoton kuukausikorko on vain 3,25–3,42 prosenttia riippuen lainasummasta ja -ajasta, eikä luotoissamme ole muita kuluja.

Löydä halvin kulutusluotto

Paljonko kulutusluotto maksaa?

Markkinoilla on monenhintaisia kulutusluottoja ja monissa palveluissa luoton todellinen vuosikorko voi olla jopa useita satoja prosentteja. Lisäksi monet kulutusluotot ja joustoluotot sisältävät nostopalkkioita, avausmaksuja ja muita kuluja, jotka nostavat luoton hintaa. Kulutusluoton korko voi vaihdella valtavasti eri luotonantajilla.

Tämän vuoksi on tärkeää tehdä huolellinen kulutusluottovertailu ennen lainahakemuksen lähettämistä. Valitsemalla luotettavan ja läpinäkyvän luotontarjoajan, joka noudattaa hyvää luotonantotapaa, varmistat, ettet kohtaa ikäviä yllätyksiä laina-aikana. Olemme laskeneet alle kulutusluottolaskurilla, kuinka paljon voit säästä valitsemalla Credigon.

Credigon kulutusluotto

Vertailussa Credigon 2000 euron kulutusluotto vuoden maksuajalla

 • Nostokulu 0 %
 • Todellinen vuosikorko 46,69 %
 • Maksimi laina-aika 60 kk

Ferratum Joustava

Vertailussa 2000 euron Ferratum Joustava -luotto vuoden maksuajalla

 • Nostokulu 7,5 %
 • Todellinen vuosikorko 163,70 %
 • Maksimi laina-aika 50 kk

(Tiedot ovat yritysten verkkosivuilta 28.03.2018.)

Kulutusluotto hintojen vertailu
Kulutusluoton hakeminen onnistuu puhelimella

Luoton hakeminen

Vakuudeton kulutusluotto on nopea hakea netissä ja vie muutamia minuutteja. Jos olet yli 20-vuotias ja sinulla on luottotiedot, voit hakea luottoa jopa 2500€ ilman vakuuksia.

Mikäli sinulla tulee kysymyksiä luotosta tai sen hakemisesta, ilmainen asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään kaikissa kysymyksissä.

Kulutusluotto netistä on helppo ja yksinkertainen hakea:

 1. Täytä luottohakemus netissä. Hakemuksen täyttäminen kestää vain muutamia minuutteja.

 2. Saat lainapäätöksen välittömästi.

 3. Pikalaina maksetaan tilillesi 10 minuutissa ja saat tästä vahvistuksen tekstiviestitse.

Käsittelemme hakemustanne.
Odottakaa hetki...