Kuinka paljon tarvitset lainaa?

Vakuudettomat lainat

Vakuudettomat lainat ovat keino rahoittaa yllättäviä menoja nopeasti ja helposti. Kun otat lainaa ilman vakuuksia Credigolta, saat lainapäätöksen nopeasti ja rahat tilillesi jopa saman päivän aikana. Lue, mitä vakuudettomat lainat ovat ja hae lainaa ilman vakuuksia jo tänään!

Lainaa ilman vakuuksia

Lainaa ilman vakuuksia nopeasti Credigolta

Mikä on vakuus?

  

Lainoja myönnetään vakuuksia vastaan tai ilman vakuuksia, minkä vuoksi lainat jakaantuvat kahteen luokkaan. Luokat ovat vakuudettomat lainat ja vakuudelliset lainat. Sekä vakuudettomat lainat että vakuudelliset lainat pitävät tuotteina sisällään useita eri vaihtoehtoja ja valinnanvaraa on paljon.

Vakuudellisten lainojen tapauksessa lainanantaja haluaa saada sinulta myöntämänsä lainan vakuudeksi esimerkiksi kiinteää omaisuutta, talletuksia tai arvopapereita. Vakuus voi olla myös toisen henkilön antama takaus.

Vakuuden tarkoituksena on saada lainanantajalle varmuus siitä, että laina tulee maksettua tavalla tai toisella, vaikka lainaajan varat eivät riittäisi lainan kuittaamiseen esimerkiksi yllättävän elämänmuutoksen vuoksi. Esimerkiksi asuntolainassa lainan vakuutena toimii ostamasi asunto, mutta sen lisäksi saatat tarvita myös henkilötakauksen.

Vakuudellisten lainojen kohdalla pankki voi menetellä niin, että mikäli et pysty maksamaan lainaasi takaisin, laina siirtyy henkilötakaajalle. Siitä voidaan periä myös reaalivakuus eli esimerkiksi kiinteää omaisuutta. Vakuus suojelee pankkia taloudellisilta menetyksiltä. Vakuudettomat lainat myönnetään ilman tämänkaltaisia suojauksia.

Mitä tarkoittavat vakuudettomat lainat?

  

Nykyään tarjolla on jos jonkinlaista lainatuotetta, ja kuluttajan voi olla vaikea valita niistä itselleen sopivaa vaihtoehtoa. Vakuudettomat lainat ovat suuri tuotekokonaisuus, johon mahtuu vaihtelevasti erilaisia lainaehtoja. Lainaviidakossa seikkaillessasi sinun on hyvä tietää, mitä eri tuotteiden kuvaukset todellisuudessa tarkoittavat ja millaiset ehdot lainasi sisältää.

Vakuudettomat lainat ovat sellaisia tuotteita, joita myönnetään siis ilman vakuutta. Vakuudettomat lainat myönnetään usein pienemmillä summilla, mutta lainaa ilman vakuuksia voi saada myös suhteellisin suurilla summilla. Vakuudettomat lainat ovat sellaisia, joissa lainan myöntävä taho arvioi, ettei niiden takeeksi tarvita omaisuutta tai henkilötakausta. Vakuudettomat lainat ovat saatavilla vain täysi-ikäisille hakijoille, ja niiden saamiseen liittyy muitakin ehtoja, joista kerromme tällä sivulla myöhemmin lisää.

Vakuudettomat lainat maksetaan takaisin erissä tai kerrallaan, ja laina-aika vaihtelee hyvin lyhyestä ajasta jopa useisiin vuosiin. Jotkin rahoitusyhtiöt myöntävät vakuudetonta lainaa jopa kymmenen vuoden maksuajalla. Vakuudetonta lainaa pystytään myöntämään vakuudellista lainaa nopeammin ja helpommin, koska lainasopimuksen tekemiseksi ei tarvita takaajia tai vakuuksia, joiden saaminen ja selvittely ottavat aikansa.

Vakuudettomat lainat ovat kulutusluottoja. Lainaa ilman vakuuksia voidaan myöntää esimerkiksi autoa tai remonttia varten, mutta kyse voi olla myös muun muassa osamaksusopimuksesta tai luottokortista, joille ei vaadita vakuuksia. Kaikki nämä lukeutuvat vakuudettomiin lainoihin, ja useimmat netistä nykypäivänä haettavat lainat myönnetään ilman vakuuksia.

Credigo tarjoaa lainaa 100–2500 euroa

Credigo tarjoaa vakuudettomat lainat kätevästi netissä

Kun haet lainaa ilman vakuuksia Credigolta, saat meiltä nopeasti lainapäätöksen ja lievitystä yllättävään rahantarpeeseen, sillä maksamme rahat pankkitilillesi tyypillisesti saman päivän aikana. Voit hakea meiltä 500–10 000 euroa lainaa ilman vakuuksia.

Mitä saat Credigolta?

 • Luottopäätös heti
 • Rahat tilille jopa 10 minuutissa
 • Korko 8,9-19,8 %
 • Todellinen vuosikorko 11,51-29,15 %
 • Laina sisältää tilinhoitomaksun (1,40–12,50 € / kk)

Mistä tunnistaa vakuudettomat lainat?

  

Vakuudettomat lainat tunnistaa yleensä muutamasta piirteestä. Muista tarkistaa lainaa valitessasi, että saat itsellesi sopivimmat lainaehdot, etkä maksa turhasta. Credigon vakuudettomat lainat ovat aina järkevästi ja selkeästi hinnoiteltuja, minkä ansiosta tiedät aina, mistä maksat ottaessasi meiltä lainaa. Kuukausittainen maksueräsi Credigolla muodostuu lainanlyhennyksestä sekä tilinhoitokulusta, jonka suuruus riippuu lainasumman suuruudesta, mutta on vähintään 1,40 euroa ja korkeintaan 12,50 euroa. 

Vakuudettomat lainat tunnistaa näistä seikoista:

 • Lainahakemus tehdään useimmiten netissä.
 • Lainapäätös tulee nopeasti.
 • Saat rahat käyttöösi pian hyväksytyn hakemuksen jälkeen.
 • Lainasummat ovat yleensä alle 10 000 euroa.
 • Lainan saamiseksi ei tarvita henkilötakausta tai vakuutta.
Lainojen vertailu kannattaa

Miten löytää parhaat vakuudettomat lainat?

  

Kun haet lainaa netistä, ovat vakuudettomat lainat kaikkein yleisin vaihtoehto. Suomessa vakuudettomat lainat ovat viimeisten vuosien aikana yleistyneet ja alalle on syntynyt paljon kilpailua. Vakuudettomia lainoja myöntäviä rahoituslaitoksia toimii Suomessa lukuisia, minkä lisäksi ne kuuluvat myös joidenkin pankkien lainavalikoimiin.

Koska vakuudettomat lainat ovat yleistyneet, myös eri yhtiöiden tarjoamissa lainaehdoissa on suuria vaihteluita. Ennen kuin haet lainaa ilman vakuuksia, sinun on hyvä vertailla saatavilla olevia vaihtoehtoja, jotta löydät juuri itsellesi sopivimman lainan. Vakuudettomat lainat ovat vertailtavissa todellisen vuosikoron avulla, kunhan muistat tehdä vertailua samalla summalla ja laina-ajalla. Päätä siis ensin, millä summalla lähdet hakemaan vakuudetonta lainaa ja mieti itsellesi sopiva laina-aika. Sen jälkeen voit löytää helpommin itsellesi sopivan tuotteen.

Miten vertailla lainoja?

 • Valitse sopiva lainasumma.
 • Mieti, millaisen takaisinmaksuajan haluat.
 • Vertaile vaihtoehtoja samalla summalla ja maksuajalla sekä todellisella vuosikorolla.

Credigon vakuudettomat lainat ovat suuruudeltaan 500–10 000 euroa ja myönnämme lainoillemme takaisinmaksuaikaa jopa viisitoista vuotta. Lainaehtomme ovat reilut, ja voitkin milloin tahansa maksaa ottamasi lainan loppusumman takaisin, eikä sinulta peritä ylimääräisiä kuluja. Kun otat Credigolta lainaa ilman vakuuksia, maksat kuukausittaisen lainanlyhennyksen yhteydessä tilinhoitomaksua 1,40–12,50 euroa riippuen lainasi suuruudesta.

Kaikki lainaprosessista – miten haet lainaa ilman vakuuksia?

  

Hae lainaa ilman vakuuksia seuraavasti:

 • Täytä hakulomake ilmaiseksi.
 • Tunnistaudu sähköisesti.
 • Saat lainapäätöksen heti.
 • Rahat maksetaan tilillesi samana päivänä (aukioloaikojen mukaan).

Credigon vakuudettomat lainat myönnetään reilulla maksuajalla, joka vaihtelee kahden ja viidentoista vuoden välillä. Voit hakea meiltä lainaa ilman vakuuksia 500–10 000 euroa. Lainaprosessimme on helppo ja nopea, sillä se tapahtuu täysin ilmaisella nettihakemuksella, jonka täyttäminen vie vain hetken. Et tarvitse lainahakemuksesi liitteeksi esimerkiksi palkkatodistusta – pelkkä sähköinen tunnistautuminen riittää.

Vakuudettomat lainat myönnetään aina tiettyjä ehtoja vastaan. Saadaksesi lainaa ilman vakuuksia Credigolta sinun on oltava vähintään 20-vuotias. Lisäksi luottotietojesi on oltava kunnossa, sillä emme myönnä lainaa ilman vakuuksia luottotietonsa menettäneille henkilöille. Yleisesti ottaen vakuudettomia lainoja myönnetään vain sellaisille hakijoille, joiden luottotiedot ovat kunnossa.

Vaihtoehto lainan saamiseksi tilanteessa, jossa on syntynyt maksuhäiriömerkintä, on turvautua vakuudelliseen lainaan. Vakuudellisessa lainassa, joita voi saada pankeilta, on hyvänä puolena se, että lainanmaksu on tavalla tai toisella turvattua. Vakuudettomissa lainoissa tällaista turvaa ei ole, vaan maksamaton laina siirtyy perintään ja saattaa aiheuttaa luottotietojen menetyksen.

Lainahakemuksen täytettyäsi sinun tulee tunnistautua palvelussamme joko nettipankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Tämän jälkeen saat meiltä alustavan lainapäätöksen. Mikäli hakemuksesi hyväksytään, maksamme rahat tilillesi lainapalvelumme aukioloaikojen puitteissa samana päivänä. Aukioloaikojen ulkopuolella tulleet hakemukset käsittelemme seuraavana päivänä. 

Ota lainaa ilman vakuuksia ja suuntaa aurinkoon

Kuinka paljon voin saada lainaa ilman vakuuksia?

  

Vakuudettomat lainat ovat tyypillisesti summiltaan suhteellisen pieniä, yleensä muutaman tuhannen euron verran. Credigon vakuudettomat lainat ovat suuruudeltaan aina 500–10 000 euroa, ja voit hakea lainaa nopeasti netissä.

Kuinka paljon juuri sinä voit saada lainaa ilman vakuuksia? Se riippuu valitsemastasi laina-ajasta, henkilökohtaisesta tulotasostasi sekä siitä, kuinka tunnollisesti olet hoitanut laina- ja talousasiasi. Vakuudettomat lainat myönnetään yleensä helpommin, jos sinulla on säännöllisiä tuloja ja maksukykyä lainakulujen kattamiseksi. Vakituinen työ tai riittävän suuret eläketulot ovat siis tärkeitä, kun haet lainaa ilman vakuuksia. Vakuudettomat lainat vaativat yleensä siis säännölliset tulot.

Tekemällä nopean, helpon ja ilmaisen lainahakemuksen Credigolle saat alustavan lainapäätöksen heti, kun olet suorittanut tunnistautumisen joko verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Mitä suurempaa summaa haet, sen todennäköisempää on, että vakuudettoman lainan saamiseksi vaaditaan säännölliset tulot. Mikäli sinulla on pienemmät tai epäsäännölliset tulot, voit hakea lainaa pienemmällä summalla ja pidemmällä takaisinmaksuajalla, jolloin laina ei kuormita merkittävästi henkilökohtaista talouttasi. Voit ottaa aina myös yhteyttä asiakaspalveluumme, mikäli tarvitset apua lainahakemuksen tekemisessä. 

Kaikki Credigon hinnoista

Vakuudeton luotto on arjen lujittaja

Vakuudettomat lainat avittavat kuluttajia

  

Vakuudettomat lainat ovat monella tavalla helppo ja kätevä ratkaisu oman talouden lujittamiseen tiukassa tilanteessa. Ne ovat kulutusluottoja, joita voit ottaa tarvittaessa arjen yllättävien menojen tai suurempien investointien rahoittamiseen ilman pitkää lainaprosessia. Listasimme muutamia etuja, joita vakuudettomat lainat tuovat kuluttajille.

Nopeus: Kun haet lainaa ilman vakuuksia Credigolta, saat alustavan lainapäätöksen heti ja maksamme rahat tilillesi saman päivän aikana, mikäli teet hakemuksen aukioloaikojemme puitteissa. Myös asiakaspalvelumme on apunasi tarvittaessa, etkä joudu maksamaan nopeasta palvelustamme mitään. Palvelemme kaikkia asiakkaitamme ilmaiseksi laina-asioissa puhelimitse sekä chatin ja sähköpostin välityksellä.

Helppous: Vakuudettomat lainat on tehty mahdollisimman helpoiksi tuotteiksi. Voit hakea lainaa ilman vakuuksia täyttämällä kätevän nettilomakkeen, jonka lähettämisen jälkeen saat alustavan lainapäätöksen saman tien.

Selkeys: Credigon vakuudettomat lainat on hinnoiteltu selkeällä ja yksinkertaisella tavalla. Kun otat meiltä lainaa ilman vakuuksia, tiedät aina, mistä maksat, sillä kerromme hintamme ymmärrettävällä tavalla.

Päätät itse: Kun haet Credigolta lainaa ilman vakuuksia, emme koskaan kysy, mihin aiot rahat käyttää. Et siis tarvitse perusteluita lainarahan ottamiseen vaan luotamme siihen, että tunnet itse parhaiten henkilökohtaisen taloutesi tilanteen sekä sen, mihin tarvitset lainaa ilman vakuuksia. Voit itse päättää hakemasi lainasumman suuruuden sekä takaisinmaksuajan pituuden kahden ja kymmenen vuoden väliltä.

Miksi ihmiset ottavat lainaa ilman vakuuksia?

  

Edellä mainitut hyvät puolet yhdistettynä nykyajan nopeatempoiseen kulutusyhteiskuntaan ovat vaikuttaneet siihen, että vakuudettomat lainat ovat saavuttaneet suosiota. Mutta mihin niitä oikein käytetään? Vakuudettomat lainat ovat kulutusluottoja, joka nimensä mukaan tarkoittaa sitä, että lainaa ilman vakuuksia haetaan yleensä arjen kulutustuotteisiin. Kyse voi olla yllättävien menojen kattamisesta tai suuremmasta ja harkitusta hankinnasta, johon rahat eivät muuten riittäisi.

Vakuudettomat lainat sopivat siis moneen. Ne voivat pelastaa tilanteen, jos esimerkiksi käytössäsi oleva kodinkone tai muu esine hajoaa yllättäen ja tarvitset tilalle uuden. Vakuudettomat lainat voivat toimia rahoitusmuotona myös esimerkiksi juhlien tai tapahtuman järjestämisessä.

Millaisiin hankintoihin vakuudettomat lainat sopivat?

 • Yllättävät menot arjessa
 • Juhlien järjestäminen – häät, rippijuhlat, ristiäiset, syntymäpäivät
 • Suuremmat hankinnat – auto, kodinkoneet, kodinelektroniikka
 • Remontointi ja kodin sisustaminen
 • Matkailu – lennot, hotellit
 • Yllättävät hoitokulut tai lääkkeet
 • Elämäntilanteen muutos, muuttaminen
Lainarahalla voi toteuttaa unelmia

Vakuudettomat lainat maksetaan takaisin erissä

  

Vakuudettomat lainat maksetaan takaisin erissä ennalta sovitun maksusuunnitelman mukaan. Kun haet lainaa ilman vakuuksia Credigolta, voit itse päättää, kuinka pitkän maksuajan lainallesi otat. Vaihtoehtoja takaisinmaksuajalle löytyy kahden ja viidentoista vuoden väliltä. Myös lainasumman voit valita 500 ja 10 000 euron väliltä omien tarpeidesi mukaan. Tärkeää on, että harkitset paitsi omaa maksukykyäsi myös tarvitsemaasi lainasummaa tarkasti ennen kuin teet hakemuksen, sillä vakuudeton laina voi olla pitkällinenkin sitoumus.

Credigolla lainanlyhennyksiä maksetaan joka kuukausi, ja saat meiltä laskun sähköpostitse tai postitse oman valintasi mukaan kerran kuukaudessa. Mikäli sinulla on riittävät tulot ja taloutesi on tasapainossa, selviät mitä luultavimmin lainan takaisinmaksusta ilman ongelmia. Tärkeää on vain maksaa laskut ajallaan ja huomioida alusta saakka, että vakuudeton laina on maksettava takaisin sopimuksen mukaan.

Mitä on vastuullinen luotonanto?

Kuka voi saada lainaa ilman vakuuksia?

Miten voin kartoittaa talouttani?

  

Voit tarkastella omaa maksukykyäsi laskemalla yhteen kuukausitulosi sekä keskiarvon menoistasi – laadi budjetti. Jääkö sinulle pakollisten menojen jälkeen rahaa säästöön? Pystyisitkö maksamaan tietyn summan lainaasi takaisin joka kuukausi ilman, että taloutesi ajautuu liian tiukkaan tilanteeseen? Talouttaan kartoittaessa on tärkeää olla objektiivinen ja laskea mieluummin hieman ala- kuin yläkanttiin, jotta ei tule arvioineeksi tulojaan liian positiivisesti.

Vakuudettomat lainat eivät sovi jokapäiväisen talouden ylläpitämiseen, sillä niiden sisältämät korkokulut voivat nousta hyvin korkeiksi, mikä pahimmillaan kuormittaa henkilökohtaista taloutta liikaa. Credigo ei myönnä lainaa ilman luottotietoja, sillä haluamme ehkäistä ylivelkaantumista osana vastuullista toimintatapaamme.

Miksi vakuudettomat lainat ovat suosittuja?

  

Vakuudettomat lainat ovat helppo, nopea ja suhteellisen huoleton vaihtoehto saada lisärahoitusta, kun se tulee tarpeeseen. Monet meistä hakevat lainaa ilman vakuuksia, kun rahantarve tulee yllättäen tai omat rahat eivät riitä suuremman hankinnan tekemiseen. Toisinaan myös esimerkiksi matkustelua voi rahoittaa ottamalla vakuudetonta lainaa.

Siinä missä kulutusyhteiskunta on vilkastunut viimeisten vuosikymmenten ja vuosien aikana roimasti, myös ihmisten käytettävissä olevat varat ovat lisääntyneet. Näin ollen yhä useammalla on mahdollisuus ottaa vakuudeton laina ja maksaa se myöhemmin takaisin, jos oma taloudellinen tilanne on jokseenkin turvattu. Vakuudettomat lainat maksetaan yleensä pois pienissä erissä, joten niiden takaisinmaksusta pitäisi selvitä, vaikka henkilökohtainen talous välillä heilahtaisi. Tarkkuutta vakuudettoman lainan ottaminen kuitenkin vaatii ottajaltaan, sillä on ensiarvoisen tärkeää, että laina tulee maksettua takaisin.

Yhteiskunnallisesti vakuudettomien lainojen suosiota siis selittävät muun muassa kulutustottumusten muuttuminen ja kulutustrendien nopeutuminen. Yleisesti ottaen vakuudettomat lainat ovat käteviä, nopeita ja selkeitä rahoitusvaihtoehtoja, ja niitä on saatavilla useista eri paikoista, minkä lisäksi niiden hakeminen on tehty erittäin helpoksi.

Vakuudettomat lainat vaativat tarkkuutta

  

Kaikesta helppoudestaan ja kätevyydestään huolimatta myös vakuudettomat lainat vaativat ottajaltaan huolellisuutta ja suunnitelmallisuutta. Lainan takaisinmaksusta on selvittävä ajallaan ilman suurempia ongelmia, jotta välttyy maksuhäiriöiltä ja luottotietojen menettämiseltä. Maksamaton vakuudeton laina voi johtaa luottotietojen menettämiseen, sillä rahoitusyhtiöllä on oikeus siirtää maksamaton erääntynyt laina perintätoimistolle.

Vakuudettomat lainat ovat riskialttiimpia niin ottajalleen kuin myöntäjälleen kuin vakuudelliset lainat, joissa on aina taustalla joko reaalivakuus tai henkilötakaus, joskus jopa molemmat. Jos vakuudeton laina jää maksamatta, se siirtyy perintään ja tuottaa ottajalleen mitä luultavimmin maksuhäiriömerkinnän. Luottotietojen menettäminen vaikeuttaa huomattavasti arkielämää, sillä esimerkiksi puhelinliittymän tai vuokra-asunnon saaminen ilman luottotietoja ovat ongelmallisia.

Koska vakuudettomat lainat ovat rahoitusyhtiölle vakuudellisia lainoja suurempi riski, niissä on yleensä myös vakuudellisia lainoja korkeammat korot eli ne ovat kalliimpia kuin vakuudelliset lainat. Vakuudellinen laina on pankin näkökulmasta turvallisempi sijoitus, koska se saa maksuongelmien esiintyessä rahansa takaisin takauksen kautta – näin ei kuitenkaan ole vakuudettomissa lainoissa.

Myös se, miten vakuudettomat lainat on hinnoiteltu, vaihtelee lainayhtiöiden välillä huomattavan paljon. Sen vuoksi sinun kannattaa kiinnittää erityistä huomiota lainakuluihin, kun olet etsimässä itsellesi sopivaa lainaa. Huomaa, että Credigolta lainaa ottaessasi näet aina selkeästi, mitä laina ilman vakuuksia meillä maksaa. Asiakaspalvelumme auttaa ja neuvoo sinua ilmaiseksi.

Taloudenpidossa kannattaa olla huolellinen

Miksi en saanut lainaa ilman vakuuksia?

  

Vakuudettomia lainoja myönnetään tietyin ehdoin, jotta lainanantaja voi varmistua lainan sujuvasta takaisinmaksusta. Näin ollen sinun on täytettävä lainanantajan kriteerit saadaksesi lainaa ilman vakuuksia. Listasimme alle tärkeimmät ehdot, joita suurin osa lainanantajista edellyttää.

 • Ikä: Saadaksesi lainaa Credigolta sinun on oltava 20–70-vuotias. Emme myönnä lainaa 20-vuotiaita nuoremmille, sillä haluamme varmistua lainanhakijan takaisinmaksukyvystä ja ehkäistä ylivelkaantumiseen liittyviä ongelmia.
 • Tulotaso: Edellytämme lainan myöntämisen ehtona myös riittävää tulotasoa. Sinulla on oltava säännöllisiä tuloja joko palkan, eläkkeen tai sosiaalitukien muodossa. Riittävät tulot ovat tarpeen, sillä vakuudettomat lainat on maksettava takaisin tietyssä aikataulussa, jotta ne eivät siirtyisi perintään.
 • Menojen hallinta: Sen lisäksi, että sinulla on oltava tietty tulotaso, myös henkilökohtaisen taloutesi on oltava tasapainossa niin, että sinulle jää menojen jälkeen rahaa myös käteen. Myös tämä on merkki siitä, että olet kykenevä maksamaan ottamasi lainan takaisin.
 • Muut lainat: Jotta voimme hyväksyä hakemasi vakuudettoman lainan, sinulla ei saa olla entuudestaan liikaa lainaa suhteessa tulotasoosi. Haluamme toimintatavoillamme ehkäistä ylivelkaantumista ja pitää huolta siitä, että asiakkaamme eivät joudu maksuvaikeuksiin ottaessaan lainan meiltä. Samasta syystä olemme hinnoitelleet tuotteemme selkeästi ja ymmärrettävästi ja myönnämme lainoillemme reilut ehdot.
 • Puhtaat luottotiedot: Jotta voisit saada Credigolta lainaa, sinulla on oltava luottotiedot kunnossa. Emme myönnä lainaa luottotiedottomille, koska emme halua kannustaa asiakkaitamme ylivelkaantumiseen vaan mahdollistaa tasapainoisen taloudenpidon.

Veronpalautukset uudistuvat

Yhdistä tarpeen tullen vakuudettomat lainat

  

Onko sinulla lainaa ilman vakuuksia useista eri yhtiöistä? Luottokorttilaskuja, osamaksusopimuksia ja kulutusluottoja? Onko lainojen maksaminen usealle eri yritykselle käymässä raskaaksi, kun lainojen kuluja on vaikea hahmottaa ja maksettavaa on useampaan lainayhtiöön?

Apu tilanteeseesi voi olla lainojen yhdistäminen, joka tarkoittaa sitä, että otat uuden vakuudettoman lainan, jolla kuittaat kaikki avoimet lainasi ja keskityt sen jälkeen maksamaan pois vain yhtä lainaa ilman vakuuksia. Jos vakuudettomat lainat, joita sinulla saattaa olla useita, ovat alkaneet painaa talouttasi korkeiden korkojen tai liian tiukan maksuaikataulun vuoksi, voit helpottaa tilannettasi ottamalla Credigolta yhdistelylainaa ja maksamalla pois muut luottosi. Tarjoamme reilut lainaehdot ja maksuaikaa jopa kymmenen vuotta korkeintaan 10 000 euron lainasummalle.

Uutisia henkilökohtaisesta taloudesta

Vakuudettomat lainat Credigolta – takaamme hyvän palvelun

Credigo on vastuullinen lainayhtiö

  

Meillä Credigolla on ensiarvoisen tärkeää, että noudatamme toiminnassamme vastuullista luotonantotapaa ja toimimme vastuullisesti kaikilla osa-alueilla. Emme halua koskaan tuottaa asiakkaillemme yllättäviä kuluja tai maksuvaikeuksia, minkä vuoksi hinnoittelemme tuotteemme selkeästi ja käymme jatkuvaa vuoropuhelua asiakkaidemme kanssa. Haluamme toiminnallamme minimoida riskin ylivelkaantumisen ja maksuvaikeuksien todennäköisyydestä.

Credigo on Aluehallintoviraston rekisteröimä luotonantaja, mikä tarkoittaa sitä, että meillä on viranomaisen myöntämä lupa myöntää vakuudettomia lainoja. Päästäkseen Aluehallintoviraston rekisteriin, toimijan on pystyttävä noudattamaan hyvää luotonantotapaa sekä sitouduttava muun muassa rahanpesun estämiseen.

Lainatoiminnassamme emme halua kannustaa asiakkaitamme ylivelkaantumiseen. Näin ollen emme koskaan myönnä lainaa luottotietonsa menettäneille henkilöille. Tiedotamme myös aktiivisesti luottotietojen menettämisen aiheuttamista riskeistä ja haitoista.

Käsittelemme hakemustanne.
Odottakaa hetki...