Kuinka paljon tarvitset lainaa?

Lainojen yhdistäminen

Lainojen yhdistäminen on yhä useamman kulutusluottoja maksavan valinta, sillä sen kautta voi säästää korkokuluissa ja selkeyttää oman talouden hallintaa. Kerromme tässä artikkelissa kaiken, mitä sinun tulisi tietää, jos harkinnassasi on lainojen yhdistäminen eli yhdistelylaina. Credigolta voit hakea 500–10 000 euroa. 

     • Rahat tilille jopa samana päivänä
     • Korko 8,9 - 19,8 %
    • Tilinhoitomaksu 1,40–12,50 €
    • Todellinen vuosikorko 11,51 - 29,15 %
Hae nyt
Lainojen yhdistäminen alentaa korkokuluja

Mitä tarkoittaa lainojen yhdistäminen?

  

Lainojen yhdistäminen tarkoittaa menettelyä, jossa otetaan yksi suurempi laina ja maksetaan sillä pois monista eri rahoituslaitoksista otetut lainat. Yhdistelylaina voi olla monessa tapauksessa järkevä vaihtoehto, sillä useiden erillisten lainojen hoitaminen samaan aikaan voi olla sekavaa ja käydä lompakon päälle. Jos lainoja on avoinna useampaan paikkaan, joutuu maksamaan korkoa useista eri summista sekä pitämään huolta useiden maksujen juoksemisesta saman kuukauden aikana. 

On olemassa useita yrityksiä, jotka tarjoavat yhdistelylainoja, mutta lainojen yhdistäminen onnistuu käytännössä millä tahansa lainalla. Ideana on, että otetaan lainaa riittävän suuri summa avoimien lainojen kuittaamiseen ja maksetaan pois uutta lainaa maltillisemmilla ja yksinkertaisemmilla lainaehdoilla. Omaa taloutta on helpompi hallita, kun lainoja ei tarvitse maksaa useaan eri osoitteeseen vaan vain yhteen paikkaan kerralla. Tutustu Credigon tuotteisiin ja hintoihin, ja harkitse maltillisten ehtojen vaihtoehtoa oman taloutesi tasapainottamiseen.

Lainojen yhdistäminen ei kasvata lainan määrää – yhdistä lainat ja säästä

  

On tärkeää ymmärtää, että lainojen yhdistäminen ei kasvata tai pienennä varsinaisen lainan määrää, vaan lainasumma pysyy käytännössä samana, mutta lainaehdot saattavat olla huokeammat. Jos korkeakorkoiset lainat kuittaa matalamman koron lainalla, luonnollisesti myös lainasta maksettavat korot rasittavat vähemmän henkilökohtaista taloutta. Lainojen yhdistäminen voi siis alentaa kuukausittaisia korkokuluja, ja on sen vuoksi järkevä vaihtoehto, mikäli sinulla on useita kalliita korkean kuukausikoron luottoja.

Velkaantumisessa on monesti kyse juuri siitä ongelmasta, että luottokorttilaskuja ja lainanlyhennyksiä alkaa kasaantua useampia kuukautta kohti, minkä vuoksi oman henkilökohtaisen talouden hallinta horjuu ja pahimmassa tapauksessa pettää. Lainojen yhdistäminen yleensä keventää velkataakkaa, vaikka velan määrä ei varsinaisesti laske.

Lainasumman kasvattamisessa ei ole järkeä, sillä yleensä lainojen yhdistäminen on siinä vaiheessa tarpeellista, kun lainakulut ovat jo kivunneet korkealle ja jakautuneet eri yhtiöille. Ylivelkaantumisen estämiseksi onkin tärkeää, että harkitsee tarkkaan yhdistelylainan summaa, jotta lainojen yhdistäminen ei suista velkakierteeseen. Järkevät päätökset ovat avain onnistuneeseen lainojen takaisinmaksuun. Lainojen yhdistäminen laskee onnistuneesti toteutettuna lainojen kokonaiskustannuksia, ei kasvata niitä. Huomaathan, että se riippuu lainaa tarjoavasta yhtiöstä, millaiset ehdot yhdistelylainalle saa. Mitä tahansa ehtoja ei kannata allekirjoittaa, vaikka yhdistelylaina houkuttelisikin, vaan ehtojen on oltava nykyisiä lainaehtojasi paremmat.

Lainan määrä pysyy samana – yhdistä lainat

Credigolta edullinen hinta

Tarvitaanko yhdistelylainalle vakuus?

  

Lainojen yhdistäminen onnistuu sekä vakuudellisella että vakuudettomalla lainalla. Jos eri yhtiöistä ottamasi lainojen yhteissumma on korkea, voi yhdistelylainan saaminen vaatia takaajan tai vakuuden, jotta saat tarvittavan lainasumman kasaan. Vakuus saatetaan tarvita myös siinä tapauksessa, että haluat yhdistää lainasi ja sinulla on maksuhäiriömerkintä.

On kiinni lainan myöntävästä tahosta, millaiset ehdot yhdistelylainalle myönnetään. Credigo ei myönnä varsinaista yhdistelylainaa, mutta tarjoamme luottoa 10 000 euroon saakka alhaisella kuukausikorolla ja pitkällä maksuajalla. Voit ottaa meiltä lainan, emmekä kysele rahojen käyttötarkoitusta – näin ollen myös Credigon lainalla lainojen yhdistäminen on mahdollista. Tee lainahakemus tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme, joka kertoo lisää lainavaihtoehdoistamme ja on tukenasi hakemuksen tekemisessä.

Hae tänään
Lainojen yhdistäminen käytännössä

Miten lainojen yhdistäminen onnistuu käytännössä?

  

Lainojen yhdistäminen onnistuu helposti niin, että lasket yhteen avoinna olevien lainojesi summan ja haet sitä vastaavan lainasumman, jolla maksat pois avoimet lainat. Sen jälkeen sinulla on maksettavanasi yksi avoin laina, jonka hallitseminen on helpompaa kuin monen erillisen avoimen lainan. Lainojen yhdistäminen on mahdollista monen eri yrityksen kautta, ja se onnistuu myös Credigolla, mikäli sinulle riittävä yhdistelylaina on korkeintaan 10 000 euroa.

Yhdistelylaina on mahdollista saada myös suuremmille summille, jopa 60 000 euroon saakka. Ota kuitenkin huomioon, että monen kymmenen tuhannen euron laina on hyvin pitkäaikainen sitoumus. Mikäli olet ajautunut maksuvaikeuksiin, suosittelemme sinua sopimaan maksujen suorittamisesta lainayhtiösi kanssa ja viime kädessä kääntymään kunnan velkaneuvonnan tai Takuusäätiön puoleen saadaksesi apua taloudellisen tilanteesi hallintaan.

Mitä lainojen yhdistäminen maksaa?

  

Lainojen yhdistäminen toimii niin, että velkasumma ei kasva ja tarkoituksena on pienentää maksettavien kuukausikulujen summaa, sillä yhden lainan korkokulut ovat todennäköisesti pienemmät kuin usean erillisen avoimen lainan. Jos otat lainaa Credigolta yhdistääksesi lainat, saat selkeästi hinnoitellun lainan sekä reilut lainaehdot. Myönnämme 500–10 000 euron lainoillemme 2–15 vuotta maksuaikaa. Tiedät aina Credigolta lainatessasi, mistä maksat, sillä lainamme on selkeästi hinnoiteltu. Asiakaspalvelumme auttaa sinua aina maksutta.

Hintaesimerkki Credigolta: Jos haet Credigolta lainaa 2000 euroa kahden vuoden maksuajalla, maksat lainaasi takaisin 96,88 euron kuukausierissä. Erä sisältää 5,6 euron kuukausittaisen tilinhoitomaksun. Lainan korko on 8,9 prosenttia ja todellinen vuosikorko 15,96 prosenttia. Luottokustannukset ovat 325,07 euroa ja maksettava kokonaismäärä on 2325,07 euroa. Lainasi ehdot pysyvät samanlaisina koko lainakautesi ajan. 

Lainojen yhdistäminen ei kasvata lainasummaa

Missä voi yhdistää lainat?

  

Lainojen yhdistäminen onnistuu monen eri toimijan kautta. Käytännössä lainojen yhdistäminen on mahdollista tavallisella kulutusluotolla, jonka voi ottaa pankista tai rahoituslaitoksesta. Riippuen lainasummasta, saattaa olla, että sinun pitää maksaa yhdistelylainalle vakuus tai hankkia takaaja sen saamiseksi. Rahoituslaitoksesta tai pankista lainatessa on huomioitava, että luottotietojen pitää olla kunnossa. Jos olet ajautunut maksuvaikeuksiin ja saanut maksuhäiriömerkinnän, monikaan pankki ei myönnä lainaa ilman luottotietoja. Kulutusluoton ottaminen lainojen yhdistämistä varten on nopeaa, helppoa ja kätevää. Yhdistelylainaa valitessa on tietysti tehtävä vertailua luotonantajien kesken, jotta löytää itselleen sopivan luoton lainojen yhdistämiseksi.

Mikäli sinulla on maksuhäiriömerkintä ja olet menettänyt luottotietosi, voi olla yksi vaihtoehto kääntyä Takuusäätiön puoleen. Takuusäätiö takaa joissakin tapauksissa pankkilainan, vaikka lainasi olisivat edenneet ulosottoon. Pankkilainaa voi nostaa Takuusäätiön takauksella jopa 34 000 euroa.

Mikäli lainojen yhdistäminen on mielessäsi, ja pohdit erilaisia vaihtoehtoja etkä voi saada lainaa rahoituslaitokselta, voit kääntyä myös kotikuntasi puoleen. Jotkin kunnat tarjoavat niin kutsuttua sosiaalista luottoa, jonka avulla lainojen yhdistäminen onnistuu. Myönnettävän luoton suuruus riippuu kunnasta, mutta se liikkuu yleensä 5 000 ja 15 000 euron välillä. Myös sosiaalista luottoa on mahdollista saada, vaikka olisi menettänyt luottotietonsa.

Sekä Takuusäätiön että kuntien käsittelyprosessit ovat kuitenkin pitkiä, eikä lainan saamisesta ole täyttä varmuutta. Lainojen yhdistäminen kannattaa tehdä mahdollisimman pian, jos kulut alkavat kasaantua, sillä se on hyvä keino säästää lainakuluissa. Jos maksat korkoa useammasta luotosta, nousevat lainakustannukset nopeasti korkeiksi maksukuukautta kohden. On järkevää tasoittaa talouttaan ottamalla yhdistelylaina ja maksamalla pois erilliset kulutusluotot, jotta voit keskittyä maksamaan pois yhtä lainaa kerrallaan.

Hae luottoa ja yhdistä lainat

Yhdistelylainan hakeminen käy helposti

Miten hakea yhdistelylainaa?

  

Jos haluat hakea lainaa Credigolta ja mielessäsi on lainojen yhdistäminen, sinun pitää vain hakea lainaa haluamallasi summalla sekä itsellesi sopivalla maksuajalla. Myönnämme lainaa 500–10 000 euroa ja maksuaikaa meiltä voi saada jopa viisitoista vuotta.

Olemme ylpeitä kotimaisesta ja luotettavasta palvelustamme, joka toimii vastuullisesti tarjoten luottoja erilaisiin tarpeisiin. Lainojen yhdistäminen onnistuu myös Credigon kautta, mikäli tarvitset lainaa korkeintaan 10 000 euroa. Saat meiltä lainapäätöksen heti, ja maksamme rahat tilillesi samana päivänä, mikäli teet lainahakemuksesi aukioloaikojemme puitteissa. Jos mielessäsi on lainojen yhdistäminen, voi maksaa muut lainasi saman tien pois ja keskittyä lyhentämään selkeästi hinnoiteltua ja yksinkertaista lainaa Credigolle.

Miten lainahakemus sitten tehdään? Lainahakemuksen tekeminen Credigolla, olipa mielessäsi lainojen yhdistäminen tai kulutusluotto, tapahtuu nopeasti ja kätevästi nettihakemuksella. Hakemuksen täyttämisen jälkeen sinun tulee tunnistautua sähköisesti joko verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Sinun ei tarvitse ilmoittaa lainaa hakiessasi, mihin aiot lainarahat käyttää, joten voit valita itse rahojen käyttötarkoituksen.

Hae lainaa näin:

 1. Täytä lainahakemus ja kerro, kuinka paljon haluat lainaa ja maksuaikaa.
 2. Tunnistaudu verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella sähköisesti.
 3. Lainapäätös annetaan heti.
 4. Rahat maksetaan tilillesi samana päivänä.
  • Rahat siirretään myönteisen lainapäätöksen jälkeen tilillesi, mikäli lainapalvelumme on avoinna.
  • Muina aikoina saapuneet lainahakemukset käydään läpi heti lainapalvelun seuraavana aukiolopäivänä.

Kuka voi hakea yhdistelylainaa?

  

Lainojen yhdistäminen sopii kenelle tahansa, jolla on useita avoimia luottoja. Eritoten lainojen yhdistäminen on hyödyllistä sellaisille ihmisille, joilla on vaikeuksia lainojensa takaisin maksamisen kanssa. Kun teet lainahakemuksen Credigolle, teemme sinusta henkilökohtaisen luottoarvion ja sen perusteella lainapäätöksen. Tekemämme lainapäätös perustuu avoinna oleviin luottoihisi sekä taloudelliseen tilanteeseesi, jota tarkastellessa otamme huomioon tulosi ja menosi.

Voit saada lainaa Credigolta jos:

 • olet vähintään 20-vuotias
 • luottotietosi ovat kunnossa

Lainojen yhdistäminen on mahdollista myös Credigon kautta. Lainamme sopivat moneen tarkoitukseen, ja myös lainojen yhdistäminen on summasta riippuen mahdollista. Saat lisätietoa tutustumalla lainaehtoihimme. Voit lainahakemusta tehdessäsi valita itsellesi sopivan summan sekä takaisinmaksuajan. Lainasi kuukausierä muodostuu tekemiesi valintojen perusteella.

Yhdistelylaina sopii monelle

Huomioi nämä seikat yhdistäessäsi lainoja

  

 • Avoimet velkasi: Lainojen yhdistäminen tarkoittaa omien avoimien velkojen ja kulutusluottojen yhdistämistä ja pois maksamista. Muista huomioida velkoja kartoittaessasi kaikki avoimet lainasi – myös osamaksut ja hyödykesidonnaiset kulutusluotot. Laske yhteen kaikkien velkojesi kuukausikohtaiset kustannukset ja hae lainaa, jossa menot ovat pienemmät kuukautta kohden.
 • Lainasumma: Ota riittävän korkea laina yhdistääksesi vanhat avoimet velkasi, mutta älä sorru liian korkeaan lainasummaan, jotta velkataakkasi ei kasva entisestään. Lainojen yhdistäminen pyrkii helpottamaan taloustilannettasi, ei kasvattamaan lainataakkaasi. Mikäli ottamasi yhdistelylaina on liian pieni, saatat joutua tilanteeseen, jossa et saa kuitattua kaikkia avoimia velkojasi ja joudut pian ottamaan uuden lainan. Toisaalta liian suuri yhdistelylaina on turha rasite taloudellesi, sillä maksat koko lainasummasta korkokuluja.
 • Maksuaika: Vaikka toteaisit, että lainojen yhdistäminen on sinulle sopiva keino, pyri pitämään lainan takaisinmaksuaika samana kuin avoinna olevat lainas tai maksamaan se jopa nopeammassa aikataulussa pois. Pidempi takaisinmaksuaika kasvattaa lainan korkokuluja, eikä ole taloudellisesti järkevä ratkaisu. Lainakustannukset voivat nousta odottamaasi korkeammalle, jos otat yhdistelylainallesi liian pitkän maksuajan.
 • Yhdistelylainan muut ehdot: Kun otat lainaa mielessäsi lainojen yhdistäminen, muista huomioida lainasumman ja takaisinmaksuajan lisäksi myös lainan muut ehdot, jotta et maksa turhasta. Credigon lainat ovat aina selkeästi hinnoiteltuja – tiedät aina mistä maksat.

Tiesitkö, että Credigon laina on aina edullinen?

Yhdistä lainat ja säästät kuluissa

Miksi lainojen yhdistäminen kannattaa?

  

Lainojen yhdistäminen on tullut suosituksi tavaksi tasapainottaa henkilökohtaista taloutta, jota useat avoimet kulutusluotot rasittavat. Oman talouden hallinta helpottuu ja kevenee, kun useat eri lainat yhdistää yhdeksi lainaksi, joka on edullisempi.

Lainojen yhdistäminen – etuja on monia:

 • Lainanhoitokulut pienenevät: Lainasumma pysyy samana, mutta lainojen yhdistäminen alentaa parhaimmillaan toteutettuna lainan korkokustannuksia. Lyhennät kuukausittain vain yhtä lainaa usean avoimen lainan sijaan.
 • Kuukausierä pienenee: Jos otat yhdistelylainan pidemmällä maksuajalla, saat lainallesi pienemmät kuukausierät. Huomaa kuitenkin, että mitä pidemmän maksuajan valitset, sen korkeammat ovat korkokustannukset. Kaikkein edullisinta on ottaa lyhyt maksuaika, vaikka lainojen yhdistäminen pitkällä maksuajalla saattaa tuntua houkuttelevalta.
 • Talouden hallinta helpottuu: Omaa talouttaan on helpompi hallita, jos maksaa pois vain yhtä lainaa lukuisten eri lainojen sijaan. Lainakustannusten aleneminen voi olla yksi motivoiva tekijä hakea yhdistelylainaa, mutta monet haluavat yksinkertaistaa tilannettaan. Lainojen yhdistäminen on tässä oivallinen ratkaisu.
 • Vakuudeton vaihtoehto: Lainojen yhdistäminen onnistuu esimerkiksi Credigon lainalla ilman vakuuksia tai takaajia. Myönnämme lainaa 5000 euroon saakka ja lainoillemme saa jopa kymmenen vuoden takaisinmaksuajan.

Lainojen yhdistäminen voi tuoda säästöjä

  

Lainojen yhdistäminen ei automaattisesti alenna lainasummaa, sillä tarkoituksena on maksaa uudella lainalla pois avoimet velat, joiden hallitseminen tuottaa ongelmia henkilökohtaiseen talouteen. Yhden lainan hoitokulut ovat luonnollisesti kuitenkin pienemmät kuin useamman, varsinkin jos joudut maksamaan avoimista lainoistasi kalliita palvelumaksuja. Lisäksi yhden lainan korkokulut ovat luultavasti pienemmät kuin useamman – ja sen vuoksi lainojen yhdistäminen voi olla järkevä vaihtoehto sinulle, jolla on useita avoimia lainoja.

Mistä säästöt syntyvät?

 • Korkokulujen pieneneminen: Kun otat usean kalliin luoton sijaan yhden isomman luoton edullisemmilla ehdoilla, säästä korkokuluissa. Lainojen yhdistäminen toimiikin parhaiten juuri niin, että saat alennettua lainojesi korkokuluja.
 • Palvelumaksujen väheneminen: Mikäli sinulla on useita avoimia luottoja ja osamaksuja, saatat maksaa palvelumaksuja myös useaan paikkaan. Lainojen yhdistäminen auttaa tässä – saat kuitattua yhdellä lainalla useita kalliiksi käyviä luottoja ja keskittyä yhden lainan poismaksamiseen. Valitse lainanantaja, joka myöntää reilut lainaehdot ja selkeän hinnoittelun.

Miksi niin monella on useita pieniä lainoja ja luottoja?

  

Lyhytaikaisista luotoista on tullut nykyaikaisessa yhteiskunnassa tärkeä kuluttamisen muoto. Monet meistä ovat maksaneet hyödykesidonnaisia kulutusluottoja ostaessaan esimerkiksi uuden auton tai puhelimen. Tarpeisiin sidotut kulutusluotot ja muut osamaksusopimukset ovat arkipäivää monelle, ja niiden ottaminen yleistyy koko ajan, mikä on kulutuskeskeisen elämäntapamme tulosta. Pienillä kulutusluotoilla ja luottokorteilla ostetaan jatkuvasti tavaroita ja palveluita, joihin ilman lainarahaa ei olisi varaa.

Kulutusluottoihin sidotun elämäntavan kääntöpuoli on se, että pienistä lainoista kertyy usein maksettavaksi yhteenlaskettuna suuri summa, minkä vuoksi oma henkilökohtainen budjetti voi rasittua ja käydä maksukyvyn päälle. Erillisten lainojen ja luottojen hallitseminen on myös haasteellista, sillä kaikkien laskujen muistaminen ja maksaminen ajallaan voi tuottaa ongelmia. Näin ollen lainojen yhdistäminen voi olla vaihtoehto, mikäli koet, ettei oma taloutesi useiden avointen kulutusluottojen vuoksi pysy tasapainossa tai sinulla on maksuvaikeuksia. Yksi laina on helpompi sisällyttää omaan talousarvioon kuin useita pieniä. Harkitse vaihtoehtojasi ja ota tavoitteeksi lainojen yhdistäminen, mikäli koet että tarvitset selkeyttä omaan talouteesi.

Pienlainoista on tullut arkipäivää
Maksuhäiriömerkintä vaikeuttaa arkea

Mitä ongelmia useista avoimista luotoista voi koitua?

  

Kaikkein suurin ongelma useiden pienten kulutusluottojen ottamisessa on se, että lainan määrän hahmottaminen hämärtyy. Luottojen muodot voivat vaihdella luottokorttilaskusta osamaksusopimuksiin ja pikavipeistä suurempiin lainoihin. Kaikkien kulujen seuraaminen ja oman budjetin ylläpitäminen voi käydä vaikeaksi, jos ei edes osaa tarkalleen sanoa, mistä kaikesta maksaa lainanlyhennyksiä.

Lainojen yhdistäminen onkin keino parantaa omaa taloudenhallintaansa, sillä yhden lainan maksaminen on helpompaa kuin monen eri luoton lyhentäminen. Lainojen yhdistäminen ei kuitenkaan tarkoita lainasumman pienenemistä, vaan tarkoituksena on ottaa yksi suuri laina, jolla maksaa pois kaikki pienet luotot.

Credigon asiakaspalvelu auttaa

Voinko saada lainaa ilman luottotietoja?

  

Monet yritykset antavat ymmärtää, että ne myöntäisivät lainaa ilman luottotietoja, mutta todellisuudessa lainanantajat eivät useinkaan anna vakuudetonta lainaa luottotiedottomalle. Jos olet menettänyt luottotietosi ja tarvitset lainaa, voit hakea monesta paikasta lainaa vakuutta tai takausta vastaan, mutta vakuudetonta pikalainaa luottotiedottomalle on vaikeaa saada. Lainayhtiöt näkevät asian niin, että luottotietojen menettämiseen on usein painava syy, eivätkä siksi myönnä lisää lainaa luottotiedottomalle.

Mikäli sinulla on maksuvaikeuksia, voit harkita, auttaisiko lainojen yhdistäminen tilannettasi niin, että pääsisit veloistasi eroon järkevällä ja itsellesi mahdollisella maksusuunnitelmalla. Voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, joka neuvoo mielellään lainahakemuksen täyttämisessä, mikäli sinulla on mielessäsi yhdistelylainan ottaminen.

Ongelmat maksamisessa voivat johtaa maksuhäiriömerkintään

  

Lainojen yhdistäminen voi olla hyvä vaihtoehto, mikäli sinulla on vaikeuksia selvitä useamman avoimen lainan maksamisesta. Huomaa myös, että sinun kannattaa olla yhteydessä lainayhtiöösi, mikäli et meinaa selvitä maksujen suorittamisesta ja ne alkavat kasaantua tai myöhästyä. Laskun maksaminen myöhässä ei vielä tarkoita, että olisit menettämässä luottotietosi, mutta jatkuva maksujen laiminlyöminen lopulta vie lainasi perintään ja lopulta luottotietojen menettämiseen.

Maksuhäiriömerkinnän saaminen ja luottotietojen menettäminen on ikävä tilanne, sillä se vaikuttaa monen arkipäiväisen asian hoitamista. Ilman luottotietoja ei monestakaan paikasta ole mahdollista saada lainaa, minkä lisäksi vuokra-asunnon ja puhelinliittymän saaminen vaikeutuvat. Maksuhäiriömerkinnällä tekee siis hallaa arkipäivän asioiden hoitamiseen, ei pelkästään luottoasioihin. Lainojen yhdistäminen kannattaa pitää mielessä vaihtoehtona, jos koet vaikeaksi selvitä maksuista kuukausitasolla moneen eri lainayhtiöön.

Maksuhäiriömerkintä seuraa maksamattomista laskuista
Lainojen yhdistäminen ei tarkoita velkakierrettä

Johtaako lainojen yhdistäminen velkakierteeseen?

  

Tarkoittaako lainojen yhdistäminen sitä, että joutuu pikavippikierteeseen? Yksinkertainen vastaus on, että ei tarkoita. Lainojen yhdistäminen on päin vastoin oivallinen vaihtoehto silloin, kun avoimia lainoja on moneen eri paikkaan ja maksuista selviytyminen alkaa käydä vaikeaksi. Tärkeää on kuitenkin tiedostaa oman henkilökohtaisen taloutensa rajat, jotta yhdistelylaina tulee maksettua takaisin ajallaan ja ilman ongelmia. Jos sinulla on vaikeuksia selvitä lainojesi maksamisesta, voi olla, että lainojen yhdistäminen auttaa selkiyttämään tilannetta ja hallitsemaan maksujen hoitamista.

Mikäli olet ajautunut maksuvaikeuksiin, on sinun kuitenkin hyvä ottaa yhteyttä lainayhtiöösi ja sopia lainojen maksamisesta. Maksujen myöhästyminen ei vielä tarkoita sitä, että lainasi siirtyisi automaattisesti perintään, mutta mikäli et maksa lainaeriäsi maksukehotuksista huolimatta, on lainasi vaarassa siirtyä perintätoimistolle. Perintään siirtynyt laina aiheuttaa sinulle maksuhäiriömerkinnän, mikäli et perintäkirjeistäkään huolimatta maksa velkaasi. Perintäkirjeet tulevat kuitenkin ajoissa, ja saat etukäteen tietää, mikäli olet vaarassa saada maksuhäiriömerkinnän. Lainojen yhdistäminen voi olla keino välttää maksuvaikeudet.

Credigolta kulutusluottoja

  

Credigo on Northmill Bank AB:n rinnakkaistoiminimi, joka tarjoaa vakuudettomia luottoja Suomessa. Credigon lisäksi Northmill Bankillä on Suomessa toinenkin rinnakkaistoiminimi, Easycredit. Ruotsissa Credigo on tarjonnut lainatuotteita yksityisasiakkaille vuodesta 2006 saakka. Olemme auttaneet Pohjoismaissa jo reilua 200 000 asiakasta.

Northmill Bank on pohjoismaalainen pankki, joka kehittää helposti lähestyttäviä ja turvallisia palveluita henkilökohtaisen talouden hallintaan. Northmill Bank AB on Ruotsin Finanssivalvonnan lisensoima pankki. Northmill noudattaa toiminnassaan kaikkia Suomessa säädettyjä lakeja ja velvoitteita.

Credigo on osa Northmilliä

Käsittelemme hakemustanne.
Odottakaa hetki...