Kuinka paljon tarvitset lainaa?

Credigon joustoluotto on järkivalinta

Joustoluotto on yksi nimitys kulutusluotoille, joita on saatavilla erilaisin ehdoin ja summin. Lue tästä artikkelista, millainen on Credigon joustoluotto ja millaiset ehdot saat meiltä hakiessasi luottoa. Kerromme myös millainen sitoumus joustoluotto on, ja kenelle suosittelemme sitä. Lisäksi saat tietää, millainen hakemus pitää tehdä, että joustoluotto myönnetään juuri sinulle.

Hae joustoluotto Credigolta

Joustoluotto kätevästi Credigolta

Hae nyt joustoluotto Credigolta, niin saat reilut lainaehdot ja sopivasti maksuaikaa.

Voit hakea 500–10 000 euroa 2–15 vuoden maksuajalla.

    • Luottopäätös heti
    • Rahat tilille samana päivänä
    • Korko 8,9-19,8 %
    • Todellinen vuosikorko 11,51-29,15 %
Joustoluotto helposti ja nopeasti Credigolta

Joustoluotto netistä – hakeminen vie vain hetken

  

Tarvitsetko lisärahoitusta arkeen tai juhlaan? Joustoluotto Credigolta on turvallinen ja selkeä lainavaihtoehto, kun rahantarve tulee yllättäen. Ehdottomia etujamme ovat selkeän hinnoittelun lisäksi taidokas asiakaspalvelu ja nopea päätöksenteko. Saat meiltä luottopäätöksen nopeasti, sillä palvelumme toimii joutuisasti.

Kun tarvitset ylimääräistä rahaa ja haluat saada sitä nopeasti, joustoluotto voi tulla ajankohtaiseksi. Credigolta joustoluotto on mahdollista saada samana päivänä tilille, kun olet saanut hyväksytyn luottopäätöksen. Lainapalvelumme maksaa aukioloaikojen puitteissa lainan tilillesi heti, kun lainahakemuksesi on käsitelty.

Miten suuri joustoluotto on mahdollinen?

  

Credigon joustoluotto on 500–10 000 euroa. Suosittelemme aina, että otat riittävän ison summan kerralla, jotta nostamasi joustoluotto riittää suunnittelemiesi hankintojen tekemiseen etkä joudu nostamaan uutta luottoa heti uudelleen.

Toisaalta joustoluotto kannattaa mitoittaa omiin tarpeisiinsa sopivaksi, joten liian suurtakaan summaa ei ole järkeä lähteä hakemaan. Jos joustolaina nimittäin on liian suuri suhteessa omiin suunnitelmiin, joutuu siitä maksamaan enemmän korkokuluja, jolloin joustoluotto tulee turhaan kalliimmaksi kuin on tarve.

Haettu summa on syytä suhteuttaa myös omiin tuloihin – joustolaina pitää pystyä maksamaan takaisin, ja se on syytä pitää mielessä, kun hakemusta lähtee tekemään. Annamme myöhemmin tässä artikkelissa myös neuvoja hyvän lainahakemuksen laatimiseen.

Miten valita sopivan kokoinen joustoluotto?

 • Mieti, kuinka paljon tarvitset rahaa.
 • Kartoita oman henkilökohtaisen taloutesi tilanne.
 • Laske, kuinka nopeasti pysyt maksamaan luoton takaisin.
 • Ole realistinen – ota riittävästi lainaa riittävän pitkällä maksuajalla.
Credigolta joustoluottoa 100–2500 euroa

Joustoluotto tilille nopeasti

Millainen on hyvä joustoluotto?

  

Hyvä joustolaina on helppo tunnistaa, vaikkakin useiden eri rahoitusyhtiöiden tarjouksia läpikäydessä voi olla vaikea erottaa itselleen parasta vaihtoehtoa. Kun etsinnässäsi on hyvä joustoluotto, tarkkaile korkokuluja suhteessa vastaaviin tuotteisiin, muita mahdollisia lainakuluja sekä sitä, millaisin ehdoin joustoluotto myönnetään.

Vertailussa on hyvä käyttää apuna todellista vuosikorkoa, joka sisältää kokonaiskustannukset, joita joustoluotto sisältää. Nimelliskorko ei välttämättä kerro tuotteita vertaillessa todellisuutta, koska joustoluotto sisältää usein muita kuluja – riippuen toki lainanantajasta. Huomaa, että Credigon joustolaina on selkeästi hinnoiteltu, ja tiedät aina, mistä maksat. Luotossamme on koron lisäksi 1,40–12,50 euron suuruinen tilinhoitokulu, jonka maksat kuukausittaisen lainanlyhennyksen yhteydessä. Asiakaspalvelumme auttaa sinua aina maksutta.

Credigolla joustoluotto toimii niin, että se maksetaan tilillesi kerralla, minkä jälkeen lyhennät lainaa takaisin itsellesi sopivassa aikataulussa. Huomaa, että kun pyrit selvittämään, mikä joustolaina myönnetään parhailla ehdoilla ja käytät vertailussa todellista vuosikorkoa, sinun tulee vertailla luottoja samalla summalla ja maksuajalla. Muutoin tulokset eivät ole vertailukelpoisia. Credigon joustoluotto myönnetään aina 11,51-29,15 prosentin todellisella vuosikorolla. 

Tunnista hyvä joustoluotto näistä:

 • Korkokulut ovat kohtuulliset.
 • Selkeä hinnoittelu.
 • Reilut luottoehdot.
Joustoluotto mahdollistaa suurempia hankintoja

Miksi ottaa joustoluotto Credigolta?

  

Credigon joustoluotto on aina selkeästi hinnoiteltu ja sen hakeminen on erittäin helppoa. Olemme nopeita tekemään päätöksiä, ja lainaprosessimme on tehty helpoksi ja käteväksi. Perustamme toimintamme vastuullisuudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle. Alla perusteluita, joiden vuoksi sinun kannattaa valita joustolaina juuri Credigolta!

Nopeus: Credigon joustoluotto maksetaan tilillesi samana päivänä, mikäli haet luottoa lainapalvelumme aukioloaikoina. Jos haet joustoluottoa lainapalvelumme ollessa suljettuna, käsittelemme hakemuksesi ja maksamme rahat heti seuraavana aukiolopäivänä. Saat aina yhteyden myös asiakaspalveluumme nopeasti – palvelemme sinua kaikissa tilanteissa ammattitaidolla.

Helppous: Meiltä on äärimmäisen helppo hakea joustoluotto, sillä kaikki käy näppärästi nettihakemuksella, jonka täyttäminen vie vain hetken. Hakemuksessa ilmoitat haluamasi luottosumman, takaisinmaksuajan ja annat tietoja itsestäsi. Teemme sen perusteella luottopäätöksen, josta saat alustavasti tietää jo hakemuksen lähettäessäsi. Seuraa vain lainahakemuksessa annettuja ohjeita – joustolaina on nimittäin muutaman klikkauksen päässä.

Asiakaspalvelu: Olemme ylpeitä taidokkaasta ja nopeasta asiakaspalvelustamme. Olemme olemassa asiakkaitamme varten ja teemme aina parhaamme, jotta saisit parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen. Meidät tunnetaan ystävällisyydestä ja ripeydestä – et joudu koskaan odottamaan vastausta pitkään vaan palvelemme jatkuvasti asiakkaitamme nopeassa tahdissa.

Vastuullisuus: Credigo on Aluehallintoviraston valtuuttama lainayhtiö, jolla on lupa myöntää luottoja Suomessa. Pyrimme toiminnassamme aina vastuullisuuteen, mikä tarkoittaa vastavuoroista viestintää asiakkaidemme kanssa. Tiedotamme aktiivisesti rahoitusalan muutoksista ja suhtaudumme yhtiönä avoimesti alan muutoksiin. Haluamme olla ehkäisemässä ylivelkaantumista, minkä vuoksi teemme kaikille asiakkaillemme henkilökohtaisen luottoarvion ennen kuin joustoluotto maksetaan heidän tililleen. Emme myöskään myönnä lainaa ilman luottotietoja.

Credigon hinnat – mitä joustoluotto maksaa?

  

Credigon joustoluotto on selkeästi hinnoiteltu ja turvallinen vaihtoehto, kun tarvitset nopeasti lisärahoitusta arkeen tai suurempiin investointeihin. Kun tarvitset lisärahoitusta ja haluat ottaa luoton, sinun kannattaa valita joustolaina, jossa on selkeät lainaehdot.

Credigon joustoluotto on aina hinnoiteltu selkeästi, jotta tietäisit mistä maksat. Luoton korko Credigolla on 8,9-19,8 prosenttia ja todellinen vuosikorko lainasummasta riippuen 11,51-29,15 prosenttia. Joustoluotto Credigolta sisältää 1,50–12,50 euron tilinhoitokulun, jota maksetaan kuukausittain lainanlyhennyksen yhteydessä. 

Hintaesimerkki: Credigon 2000 euron joustolaina kahden vuoden maksuajalla tarkoittaa sinulle 96,88 euron kuukausieriä, jotka muodostuvat lainanlyhennyksestä ja 5,6 euron tilinhoitokulusta – Credigolla joustoluotto ei kustanna mitään muuta. Luottosi korko on 8,9 prosenttia ja todellinen vuosikorko 15,96 prosenttia. Luottokustannukset ovat 325,07 euroa ja maksettava kokonaismäärä on 2325,07 euroa. Lainasi ehdot pysyvät samanlaisina koko lainakautesi ajan.

Credigon hinnoittelu on selkeää

Miksi hankkia joustoluotto?

  

Ottajasta riippuu, mihin käyttöön joustoluotto tulee, mutta tavallisimmin lisärahoituksen tarve koskee arjen hankintoja tai hieman suurempia investointeja. Joustoluotto on yksi nimitys kulutusluotolle, joka nimensä mukaan on laina kulutusta varten.

Credigon joustoluotto sopii moneen tarkoitukseen, emmekä koskaan kysele sinulta, mihin aiot rahat käyttää. Saat siis luottopäätöksen nopeasti, jotta pääset tekemään haluamasi hankinnat mahdollisimman nopeasti. Joustolaina on keino hankkia tarvitsemansa ja haluamansa asiat ilman, että joutuu säästämään kuukausi- tai vuositolkulla ennen hankinnan tekemistä.

Yleisiä syitä ottaa joustolaina:

 • matkustelu
 • huonekalujen ostaminen
 • kodin sisustaminen ja remontointi
 • kodinkoneiden hankkiminen
 • juhlien järjestäminen

Tiedät itse parhaiten, mihin tarkoitukseen joustoluotto sinun tapauksessasi on järkevä valinta. Olemme palvelleet vuosien aikana asiakkaita, jotka ovat hakeneet luottoa muun muassa kihlasormusten ostamiseen ja pihapöydän rakentamiseen. Muita yleisiä syitä joustoluotto hakemuksen laatimiseen ovat muun muassa kodin remontointi, auton hankkiminen sekä matkailu.

Joustoluotto mahdollistaa sen, että voit maksaa hankintasi – esimerkiksi lomamatkan – vasta myöhemmin takaisin. Samaan tapaan toimivat myös osamaksusopimukset, jotka ovat niin ikään kulutusluottoja. Joustolaina mahdollistaa siis hankintojen tekemisen, vaikka kaikkia tarvittavia varoja ei olisi ostohetkellä kasassa. Voit maksaa joko koko hankinnan tai osan siitä lainarahalla ja maksaa joustoluoton myöhemmin takaisin osissa. Credigo myöntää maksuaikaa kahdesta kymmeneen vuoteen.

Miksi maksaa liikaa?

Miten luotto maksetaan takaisin?

Joustoluotto maksetaan takaisin erissä – kaikki takaisinmaksusta

  

Credigon joustoluotto maksetaan tilillesi yhdellä kertaa, ja sen jälkeen lyhennät luottoa meille kuukausittain itsellesi sopivissa erissä. Maksuerien suuruudesta sekä takaisinmaksuajan pituudesta sovitaan lainaehdoissa, jotka muodostuvat, kun haet lainaa. Voit siis itse vaikuttaa siihen, kuinka nopeasti maksat joustolainasi takaisin.

Mitä pidemmän takaisinmaksuajan päätät ottaa, sen pienemmissä erissä joustoluotto pitää maksaa takaisin. Pienet maksuerät ovatkin järkevä päätös, jotta oma henkilökohtainen taloustilanteesi ei heilahtaisi tai rasittuisi ja joustoluotto tulisi maksettua ajallaan ilman ongelmia takaisin.

Lyhyemmän takaisinmaksuajan etu on se, että joustoluotto ei kerrytä niin paljon korkokuluja. Joustolaina tulee siis sitä edullisemmaksi, mitä nopeammin maksat luoton takaisin. Liian kireä maksuaikataulu voi kuitenkin käydä raskaaksi lompakolle ja johtaa maksuvaikeuksiin ja pahimmillaan esimerkiksi luottotietojen menettämiseen, jos joustoluotto jää maksamatta. Suosittelemmekin sinua laskemaan tarkkaan oman henkilökohtaisen budjettisi, ja tekemään päätöksen maksuajasta sen mukaan. Joustoluotto on sitoumus, jonka takaisinmaksu pitää ottaa huomioon koko takaisinmaksun ajan.

Miten saada joustoluotto – kuinka laatia hyvä hakemus?

  

Credigon joustoluotto on helppo hakea, sillä nettihakemuksen tekeminen ei maksa mitään ja saat meiltä vastauksen hakemukseesi saman tien. Mikäli lainapäätös on myönteinen, maksamme rahat tilillesi samana päivänä, kun haet lainaa aukioloaikojemme puitteissa. Credigon joustoluotto maksetaan aina saajalleen niin pian kuin mahdollista, sillä haluamme asiakkaidemme saavan nopeaa palvelua. Mutta miten sitten voi tehdä hyvän hakemuksen?

Tärkeintä joustoluotto hakemuksen tekemisessä on se, että vastaa rehellisesti ja realistisesti esitettyihin kysymyksiin. Hakemuksessa on kysymyksiä lainasummasta, takaisinmaksuajasta ja hakijan tuloista, ja haluamme tietää sinun näkemyksesi omasta taloudestasi. Vastaa siis tarkasti esitettyihin kysymyksiin, niin pystymme tekemään päätöksen joustolainan myöntämisestä.

Credigon joustolaina on mahdollinen kaikille vähintään 20-vuotiaille, joilla on luottotiedot kunnossa. Emme myönnä joustoluottoa ilman luottotietoja turvataksemme asiakkaillemme sujuvan lainakokemuksen. Haluamme aina tietää hakijoista tietyt asiat, joiden perusteella teemme henkilökohtaisen luottoarvion. Jotta arvio olisi mahdollista tehdä oikein, kannattaa sinun olla hakemuksen tietoja täyttäessäsi mahdollisimman tarkka ja rehellinen.

Ohjeet lainahakemuksen tekemiseen

Kuka voi saada joustoluottoa?

Kenelle joustoluotto myönnetään?

  

Credigon joustolaina myönnetään pääasiassa seuraavilla ehdoilla:

 • Olet vähintään 20-vuotias.
 • Luottotietosi ovat kunnossa.

Jotta voisit saada joustoluottoa Credigolta, on henkilökohtaisen taloutesi oltava kunnossa. Voit huoletta kertoa rehellisesti tiedot henkilökohtaisesta taloudestasi, me teemme luottoarvion puolestasi ja päätämme, myönnetäänkö sinulle joustoluotto. Tärkeitä tekijöitä iän ja luottotietojen lisäksi on henkilökohtainen maksukyky sekä maksukäyttäytyminen. Myönnämme joustolainaa vain sellaisille hakijoille, joiden tulot ja menot ovat riittävässä tasapainossa ja maksukäyttäytyminen on vakaata.

Miksi joustoluotto hakemukseni hylättiin?

  

Credigon joustoluotto sopii monentyyppisiin tilanteisiin ja monenlaisille kuluttajille. Teemme kaikille hakijoille henkilökohtaisen luottoarvion, jossa tarkastelemme hakijan tulojen ja menojen suhdetta sekä henkilökohtaista maksukykyä. Emme myönnä lainaa luottotiedottomalle, minkä lisäksi pidämme tärkeänä, että myöntämämme joustoluotto ei aiheuta ottajalleen maksuvaikeuksia, jotka johtaisivat mahdollisesti maksuhäiriömerkintään.

Pääasiassa näistä syistä joustoluotto jää useimmiten saamatta. Yleensä henkilökohtaisen talouden horjuminen, säännöllisten tulojen puute, maksuhäiriömerkintä sekä liian suuri velkataakka ovat syitä, joiden vuoksi Credigon joustolaina jää myöntämättä.

Joustoluotto voi jäädä saamatta, jos:

 • Sinulla on maksuhäiriömerkintä eli olet menettänyt luottotietosi.
 • Sinulla on suurella summalla muita lainoja.
 • Maksukäyttäytymisessäsi on häiriöitä – maksat esimerkiksi laskut usein myöhässä.
 • Sinulla ei ole säännöllisiä tuloja.
 • Henkilökohtainen taloutesi ei ole tasapainossa.

Milloin joustoluotto kannatta jättää ottamatta?

  

Joustoluotto on mahdollisesti pitkäkin sitoumus, riippuen tietysti siitä, kuinka pitkän maksuajan otat luotollesi. Näin ollen se vaatii sitoutumista ja suunnittelua. Emme koskaan suosittele, että haet lisää luottoa tilanteessa, jossa sinulla on jo entuudestaan paljon velkaa ja lainoja eri paikoista. Mikäli haluat yhdistää lainasi, voit ottaa meiltä korkeintaan 10 000 euroa lainojen yhdistämistä varten ja maksaa pois yhtä lainaa usean eri luoton sijaan.

Pidämme tärkeänä sitä, että tiedostat, minkä hintainen ottamasi joustolaina on, ja sen vuoksi hinnoittelemme tuotteemme selkeästi. Maksat Credigon joustoluotosta kuukausittaista takaisinmaksuerää, joka sisältää tilinhoitomaksun. Lainasummasta riippuen Credigon tilinhoitomaksu on 1,40–12,50 euroa kuukaudessa.

Vaikka Credigon kulutusluotto ovat ymmärrettävästi hinnoiteltu ja se myönnetään reiluilla ehdoilla – voit esimerkiksi maksaa loput luotostasi pois koska tahansa – sinun on lainaa hakiessasi kuitenkin hyvä tiedostaa, että kyse on pitkästä sitoumuksesta, joka on yksi lisäkulu henkilökohtaiseen talouteesi. Emme kannusta asiakkaitamme ottamaan lisää lainaa, jos tulot ja menot eivät ole tasapainossa ja joustolainan takaisinmaksu saattaisi aiheuttaa maksuongelmia.

Meille on tärkeää, että kykenet maksamaan joustoluoton takaisin, sillä haluamme toimia aina vastuullisesti. Harkitse siis tarkkaan ennen kuin otat joustoluoton. Jos sinulla on taloudellisesti hyvin tiukkaa, parempi keino on säästää rahaa ja tehdä hankintoja myöhemmin kuin ottaa joustoluotto.

Maksuvaikeuksia kannattaa vältellä

Mitä jos joustoluotto uhkaa jäädä maksamatta?

  

Kaikki kulutusluotot, myös joustoluotto, ovat sellaisia, että ne pitää maksaa tietyssä aikataulussa takaisin ennalta sovittuja korkokuluja vastaan. Korkojen määrän hahmottaminen on erityisen tärkeää, koska se vaikuttaa takaisinmaksuun merkittävästi. Joustoluotto maksetaan ennalta sovitussa aikataulussa ja sitä lyhennetään yhteisen sopimuksen mukaan tiettynä aikana.

Jos Credigon joustoluoton takaisinmaksu tuottaa ongelmia ja alat myöhästellä maksuaikataulusta, lähestymme sinua maksumuistutuksin. Jos et pysty suorittamaan maksuja tietyssä ajassa, lopulta joustoluottosi siirtyy perintätoimistolle, jonka kanssa asioista on sovittava jatkossa. Maksamattomat laskut voivat johtaa maksuhäiriömerkintään eli luottotietojen menettämiseen, minkä seurauksena arkielämä vaikeutuu huomattavasti.

Onkin ensiarvoisen tärkeää, että harkitset tarkasti ennen kuin teet hakemuksen joustolainan saamiseksi. Näin pystyt varautumaan takaisinmaksuun jo ennalta ja sovittamaan lainaerien lyhennykset omaan talouteesi. Muista myös, että joustoluotto on jopa monen vuoden pituinen sitoumus – riippuen tietysti lainasummasta ja valitsemastasi maksuajasta – joten sen sisällyttäminen omaan budjettiin pidemmäksi aikaa on tärkeää. Voit maksaa Credigolle loput joustoluotostasi milloin tahansa eli lainaehtomme ovat joustavat.

Sinun ei kuitenkaan kannata huolestua, mikäli maksat joskus laskusi myöhässä. Maksumuistutuksen saaminen ei vielä johda siihen, että joustoluotto siirtyisi perintään tai aiheuttaisi sinulle maksuhäiriömerkintää. Ole meihin yhteydessä, mikäli sinulla on vaikeuksia maksaa joustolaina takaisin – kaikilla on välillä taloudellisesti tiukkaa ja ymmärrämme sen. Haluamme auttaa sinua selviytymään maksuista ja olemme tukenasi maksusuunnitelman laatimisessa, mikäli tarvitset alkuperäiseen suunnitelmaan väljyyttä. Tärkeää kuitenkin on, että otat meihin yhteyttä mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, jotta sinulle ei ehdi syntyä syvempiä maksuvaikeuksia.

Kaikki Credigosta

Joustoluotto ilman vakuuksia

  

Credigon joustoluotto on vakuudeton laina. Et siis tarvitse joustolaina hakemuksen tehdäksesi takaajaa tai vakuussummaa, vaan kaikki käy helposti ilman liitteitä ja todistuksia nettihakemuksella. Tarjoamamme joustoluotto on suuruudeltaan 500–10 000 euroa. Takaisinmaksuaikaa myönnämme jopa kymmenen vuotta, joten kuukausierät pysyvät pieninä, minkä ansiosta myös pienemmillä kuukausituloilla on mahdollista ottaa luottoa Credigolta. Jokaisen maksukyky ja rahankäyttötavat kuitenkin vaihtelevat, ja sen vuoksi teemme jokaiselle hakijalle henkilökohtaisen luottoarvion. Sen perusteella joustoluotto joko myönnetään tai jätetään myöntämättä.

Vakuuksia vastaan myönnettävä laina tai luotto voi olla oivallinen valinta, jos tarvitset suuremman summan tai olet esimerkiksi menettänyt luottotietosi maksuvaikeuksien vuoksi. Credigo ei myönnä lainaa ilman luottotietoja, eikä meiltä voi myöskään saada lainaa vakuuksia vastaan. Myönnämme kaikki luottomme ilman vakuuksia ja takaajia.

Joustoluotto on kulutusluotto

Joustoluotto tunnetaan monella nimellä

  

Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Kulutusluottokin on saatavilla monessa eri muodossa – nimityksiä ja muotoja ovat muun muassa kertaluotto, limiittiluotto, luottokortti, osamaksu ja joustoluotto. Nimestä ja muodosta riippuen tuotteiden idea on sama, kaikissa on kyse joko laina ilman vakuuksia tai niitä vastaan. Mitä suurempi summa on kyseessä, sen todennäköisemmin luoton takeeksi tarvitaan vakuus.

Joustoluotto on yksi tapa rahoittaa arjen ja juhlan hankintoja. Yhä useammat meistä ottavat pieniä luottoja ja vakuudettomia lainoja selvitäkseen maksuista. Nykyinen kulutuskulttuurimme ja uudet luottotuotteet mahdollistavat sen, että hankintoja voi tehdä, vaikka niitä varten ei olisi säästänyt suurta pesämunaa.

Osa huolellista taloudenpitoa on kuitenkin se, että sinulla on myös säästössä rahaa, jonka voit käyttää mahdollisten talousvaikeuksien iskiessä. Toisinaan säästöjä ei välttämättä halua käyttää, ja silloin joustoluotto voi olla hyvä vaihtoehto. Tällöin rahaa jää säästöön pahan päivän varalle vielä hankinnan tekemisen jälkeenkin.

Kun valitset joustolainaa, on sinun tärkeä tehdä vertailua eri lainanantajien välillä. Suosittelemme, että otat luoton vain vastuullisesti toimivalta yhtiöltä, joka esittää hinnoittelunsa selkeästi ja helposti vertailtavassa muodossa. Kiinnitä aina huomiota todelliseen vuosikorkoon, joustolainan takaisinmaksuaikaan sekä lainasummaan. Niitä vertailemalla saat helpoiten selville, mikä on itsellesi paras laina.

Mikä on Credigo?

Credigo on vuodesta 2006 saakka toiminut lainapalvelu, joka vaikuttaa sekä Suomessa että Ruotsissa. Olemme ehtineet vuosien aikana auttaa jo yli 200 000 pohjoismaista asiakasta ja saaneet heiltä rutkasti palautetta, jonka perusteella palvelua on kehitetty entistä paremmaksi. Credigon rinnakkaistuote on Easycredit, ja molemmat tuotteet ovat Northmill Bank AB:n omistuksessa.

Credigo kehittää palveluitaan jatkuvasti tarkoituksenaan tarjota mahdollisimman hyvin toimivia ja reiluja tuotteita asiakkailleen. Niin lainapäätöksemme kuin hinnoittelummekin noudattavat vastuullista toimintatapaa ja pyrimme aktiivisesti tiedottamaan hyvään taloudenpitoon liittyvistä teemoista. Hyödynnämme asiakastietoja käsitellessämme modernia teknologiaa. Kun haet meiltä lainaa, voit luottaa siihen, että tietosi pysyvät turvassa, sillä emme koskaan luovuta niitä eteenpäin ilman viranomaispäätöstä. 

Credigo on pohjoismainen lainapalvelu

Käsittelemme hakemustanne.
Odottakaa hetki...